Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

U-21 futbolisti uzsākuši koptreniņus

U-21 futbolisti uzsākuši koptreniņus
Edgars Gauračs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar Latvijas U-21 futbola izlase galvenā trenera Genādija Šitika vadībā uzsāka koptreniņus Olimpiskajā Sporta Centrā Rīgā, lai sagatavotos trešdien gaidāmajam pārbaudes mačam pret Lietuvas augstākās līgas klubu "Šiauliai" (plkst. 14:00).

Paredzēts, ka izsauktie 18 izlases kandidāti, kuri šobrīd varēja pievienoties valstsvienībai, šodien aizvadīs pēdējo treniņu pirms trešdien Olimpiskajā Sporta centrā paredzētās pārbaudes spēles pret Lietuvas futbola klubu "Šiauliai", kas sāksies plkst. 14:00. Kā pirms pāris dienām sarunā ar eSports.lv pastāstīja izlases galvenais treneris Genādijs Šitiks, agrā pavasarī ļoti grūti pretiniekos uz Rīgas mākslīgā laukuma dabūt kādu ārvalstu izlasi. Jebkurā gadījumā galvenais nav rezultāts pret Šauļu klubu, bet gan fakts, ka izlase varēs sanākt kopā, parunāt par gaidāmo atlases ciklu un patrenēties.

"Šis gluži nav tas optimālākais sastāvs, ar kuru mēs vēlējāmies strādāt gada pirmajā treniņnometnē. Artjoms Rudņevs šobrīd ir aizņemts lielajā izlasē. Oļegs Timofejevs, Aleksejs Kuplovs-Oginskis un Jans Radevičs ar Daugavpils klubu devušies uz treniņnometni Turcijā. Vairāki spēlētāji šobrīd ir savainoti - Vladimirs Bespalovs ("Ventspils"), Vladimirs Kamešs ("Metalurgs"), Daniils Turkovs ("Olimps"). Savukārt Aleksandrs Gramovičs ir devies uz pārbaudi Skotijas kluba "Celtic" sistēmā," lff.lv pastāstījis Šitiks.

Nometnē nebūs arī Staņislava Pihocka, kurš spēlē Bulgārijas "Cherno More". Bulgāri mūsu futbolistu nevēlas laist prom no treniņnometnes, tāpēc Staņislavs paliks ar komandu. Toties darbībā redzēsim Edgaru Gauraču, kurš pārstāv Itālijas 4. līgas vienību "Rodengo Saiano". Komandas sastāvā Edgars gan vēl nav debitējis, jo visi dokumenti par viņa pāreju tika nokārtoti transfēru loga pēdējā brīdī, kad jau šķita, ka amatpersonu nenovīdības dēļ Gauračam būs jāatgriežas "Ascoli" nometnē.

"Mums ir jābūt gataviem šādām situācijām, kad treniņnometnē trūkst vairāku potenciāli vadošo spēlētāju. Komandā tādēļ ir vairāki jaunie spēlētāji, kuriem ir dota iespēja sevi pierādīt, parādīt savu attieksmi un vēlmi spēlēt U-21 izlasē. Svarīgi arī tas, kā katrs no viņiem iekļausies kopējā kolektīvā," uzsvēris Šitiks.

Latvijas U-21 kandidāti mačam pret "Šiauliai"

SpēlētājsKlubsPozīcija
Kaspars IkstensJFK OlimpsVārtsargs
Jevgēņijs SazonovsFC DaugavaVārtsargs
Vadims GaiļusSkonto FCAizsargs
Jevgēņijs KazuraJFK OlimpsAizsargs
Deniss PetrenkoJFK OlimpsAizsargs
Toms MežsSK Liepājas MetalurgsAizsargs
Aleksandrs GubinsFK JūrmalaAizsargs
Alberts BārbalisFK JūrmalaAizsargs
Jevgēņijs KosmačovsFK VentspilsPussargs
Aleksandrs SolovjovsFK VentspilsPussargs
Vadims ŽuļevsFC DaugavaPussargs
Igors TarasovsJFK OlimpsPussargs
Andrejs KostjuksJFK OlimpsPussargs
Ivans SputajsJFK OlimpsPussargs
Aleksandrs Zeņkovs-Pussargs
Edgars GauračsRodengo Saiano (Itālija)Uzbrucējs
Ritvars RuginsFK VentspilsUzbrucējs
Raivo KalniņšSK Liepājas MetalurgsUzbrucējs

Izmantotie resursi:
lff.lv


, 2009-02-09 16:34, pirms 15 gadiem
noveelu vieksmi !!!

prieks ka gauračs ir ,ceru sevi pieraadiis
, 2009-02-09 18:29, pirms 15 gadiem
YeTii rakstīja: noveelu vieksmi !!!

prieks ka gauračs ir ,ceru sevi pieraadiis
Jā, nu uz Gauraču varēs daudzie gribētāji paskatīties.
Arturs Gaidels. Foto: LFF

LFF ģenerālsekretārs arī turpmākos četrus gadus būs Gaidels

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 10. maija sēdē apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar līdzšinējo LFF ģenerālsekretāru Arturu Gaidelu. Darba attiecības ar viņu tiek pagarinātas uz nākamajiem četriem gadiem.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
43

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
13

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.