Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Zināmi tiesneši mačiem pret Šveici un Izraēlu

Andrejs Siliņš

Zināmi tiesneši mačiem pret Šveici un Izraēlu
Foto: AFP

UEFA nozīmējusi tiesnešus, kuri apkalpos Latvijas futbola valstsvienības spēles pret Šveices un Izraēlas izlasēm Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra otrajā grupā, no kurām pirmā - jau šajā sestdienā.

Sestdien izbraukumā "AFG Arena" stadionā Latvija tiksies ar Šveices izlasi. Spēli apkalpos portugāļu tiesnešu brigāde - galvenais tiesnesis būs Lucilio Kardoso Kortezs Batista, bet asistenti Hosē Kardināls un Hosē Ramalju. Ceturtā tiesneš apienākumus veiks Horhe Sousa. UEFA delegāts būs Džordžs Kortnijs no Anglijas, bet tiesnešus novēros un vērtēs dānis Kajs Ostergārds.

Savukārt 15. oktobra maču pret Izraēlu Rīgā "Skonto" stadionā apkalpos Slovākijas tiesnešu brigāde - galvenais būs Vladimirs Hriņāks, asisteni Romāns Ksabijs un Tomāšs Mokošs, bet ceturtais tiesnesis būs Ričards Havrilla. UEFA delegāta pienākumus veiks bulgārs Mihails Kasabovs, bet tiesnešu soģis būs zviedrs Kristers Fallstroms.

Izmantotie resursi:
uefa.com

 +12 [+] [-]

, 2008-10-08 22:51, pirms 16 gadiem
šito uzraksta, lai zin ko uzpirkt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-10-09 08:27, pirms 16 gadiem
karstgalvis rakstīja: Ko nu muldi...
Jocīgs esi?! Protams, ka tā ir! Futbola izlases spēles, piem., Anglijā (u.c. futbola lielvalstīs) ir svētki! Pie mums, tie tik lēnam kļūst par svētkiem.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-09 09:09, pirms 16 gadiem
Zarinsh rakstīja: Jocīgs esi?! Protams, ka tā ir! Futbola izlases spēles, piem., Anglijā (u.c. futbola lielvalstīs) ir svētki! Pie mums, tie tik lēnam kļūst par svētkiem.
pie mums tie jau buutu sveetki tagad, ja muusu futbolisti speeleetu tik pat labi kaa citas futbola lielvalstis, bet pamazaam jau tiecamies tur.
Ceru muuseejie atkaartos luksemburgas sniegumu pret šveici.

  -2 [+] [-]

, 2008-10-09 09:16, pirms 16 gadiem
SUPORT_CHELSEA rakstīja: pie mums tie jau buutu sveetki tagad, ja muusu futbolisti speeleetu tik pat labi kaa citas futbola lielvalstis, bet pamazaam jau tiecamies tur.
Ceru muuseejie atkaartos luksemburgas sniegumu pret šveici.
Mēs nēsam futbola lielvalsts .. Tapēc , arī pagaidām tie nav svētki !

  +1 [+] [-]

, 2008-10-09 09:22, pirms 16 gadiem
Hills rakstīja: Mēs nēsam futbola lielvalsts .. Tapēc , arī pagaidām tie nav svētki !
nu ja ka neesam lielvalsts, bet saliidzinot ar hoķi tur mees arii neesam lielvalsts, bet tie mums ir sveetki, kad saakaas čempis.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-09 11:25, pirms 16 gadiem
Krisiic #00 rakstīja: Kāda jēga no šī raksta ?
Katra zina lielaka neka tavma komentaram.

  -2 [+] [-]

, 2008-10-09 12:03, pirms 16 gadiem
SUPORT_CHELSEA rakstīja: nu ja ka neesam lielvalsts, bet saliidzinot ar hoķi tur mees arii neesam lielvalsts, bet tie mums ir sveetki, kad saakaas čempis.
Un , ko tu tagad iesaki darīt , lai Skonto stadionā būtu vairāk cilvēki ?

     [+] [-]

, 2008-10-09 14:58, pirms 16 gadiem
Hills rakstīja: Un , ko tu tagad iesaki darīt , lai Skonto stadionā būtu vairāk cilvēki ?
iet uz speeli nevis, klikšķināt pa klaviatūru