Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

LFF un LMT pirmdien viesosies bērnu namā

Andrejs Siliņš

LFF un LMT pirmdien viesosies bērnu namā
Aleksandrs Starkovs, Māris Verpakovskis
Foto: A.F.I. preses foto

Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar ģenerālsponsoru "Latvijas Mobilais Telefons" (LMT) pirmdien, 13. oktobrī 15:00 rīko Latvijas futbola izlases saspēli ar bērnu nama "Apīte" bērniem un jauniešiem.

Latvijas futbola valstsvienība tās spēcīgākajā sastāvā ar galveno treneri Aleksandru Starkovu un LFF ģenerālsekretāru Jāni Mežecki būs kopā ar bērniem aptuveni stundu, kuras laikā izlases futbolisti parādīs, kā pareizi sist pa bumbu, kā to kontrolēt un atbildēs uz bērnu jautājumiem. LFF bērnu namam plāno dāvināt arī veļas mašīnu, kā arī futbola bumbas.

Pēc saspēles ir paredzēta kopīga fotografēšanās.

Latvijas Mobilais Telefons kā LFF ģenerālsponsors ir gandarīts, ka sadarbības rezultātā tiek popularizēts futbols, un šim pasaules populārākajam sporta veidam izlases futbolisti var piesaistīt jauniešu interesi. Iespējams, ka arī vairāki bērnu nama "Apīte" bērni nākotnē varētu izaugt par Latvijas futbola zvaigznēm un pat kļūt populāri pasaulē.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Hartmanis
LFF preses sekretārs

  +1 [+] [-]

, 2008-10-08 17:51, pirms 16 gadiem
Iepriecinat vinus, lai pozetivaks skats uz dzivi

     [+] [-]

, 2008-10-08 19:38, pirms 16 gadiem
īstenība - ideāli!

     [+] [-]

, 2008-10-09 11:31, pirms 16 gadiem
Veļas mašina tādām iestādēm ir ļoti noderīga.

Bet ja tā padomā, tad pat šis jaukais teksts:
"Iespējams, ka arī vairāki bērnu nama "Apīte" bērni nākotnē varētu izaugt par Latvijas futbola zvaigznēm un pat kļūt populāri pasaulē," ir bez lielas nākotnes.

Vai ticat, ka bērnunama bērnam varētu būt nodrošināti pietiekami prasmīgi treniņi un arī nauda ekipējumam?