Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

"Fitnesa Parks" sadarbībā ar "Riga" FC uzlabos infrastruktūru Skonto stadionā

Andris Liepa
Andris Liepa

"Fitnesa Parks" sadarbībā ar "Riga" FC uzlabos infrastruktūru Skonto stadionā
Skonto stadions
Foto: Riga FC

Uzņēmums ''Fitnesa Parks'' sadarbībā ar ''Riga'' FC jau pagājušajā nedēļā uzsāka darbus pie infrastruktūras uzlabošanas Latvijas lielākajā un labākajā futbola stadionā ''Skonto''. 17. maijā stadionā risināsies Latvijas kausa izcīņas finālspēle, vēstīts kluba paziņojumā.

"Riga" FC kluba oficiālajā majaslapā raksta: ''''Skonto'' stadions joprojām ir labākais futbola stadions mūsu valstī, tāpēc arī ''Riga'' FC rūp, lai gan mūsu komanda, gan Latvijas nacionālā izlase spēles varētu aizvadīt šajā galvaspilsētas stadionā, tāpēc notikumi ap stadionu pēdējā laikā mums bija ļoti nepatīkami. 22. aprīlī Latvijas talkas ietvaros kopā ar savu akadēmiju pēc labākās sirdsapziņas mēģinājām atbrīvot laukumu no vecās zāles. Vēl vairāk būtu izdevies paveikt, ja lielāko daļu dienas nebūtu patiesi traki laikapstākļi. Šobrīd esam pieņēmuši lēmumu vēl nopietnāk palīdzēt uzlabot infrastruktūru ''Skonto'' stadionā.''

Par noslēgto sadarbību stāsta stadiona apsaimniekotāja ''Fitnesa Parks'' valdes priekšsēdētājs Aivars Trops: ''Sadarbība ir laba. Riga FC ir ļoti labi klienti. Spēj arī samaksāt par savām vēlmēm atšķirībā no citiem klubiem, kas te bijuši. Var just, ka cilvēki klubā ir disciplinēti. Ja tu esi disciplinēts ārpus laukuma, tad tas pēc tam ir redzams arī futbola laukumā.

Klubs ir piešķīris finansiālos līdzekļus, kurus mēs tad pārvirzīsim Skonto stadiona bāzes attīstībai. Daudz kas ir jādara stadionā, bet pirmie darbi jau ir sākušies. Mēs no savas puses arī dosim pretī to, ko varēsim, kas būs labi apstākļi. Nekas tāpat vien netiek dāvināts. Tāpat vēl viena lieta, ko redzēsiet, kā mūsu pateicību – tribīnēs vairs nebūs uzraksts Skonto FC, bet Riga FC. Pēc savas pieredzes tiešām varu pateikt, ka, ja tu esi disciplinēts dzīvē, maksājumos, tad arī sportiskos rezultātus var sasniegt. Citiem nekas nesanāk, tāpēc ka arī dzīvē viņi ir haotiski, melo kaut ko un netur savus solījumus. ''Riga'' tāda nav.''

Piedāvājam Jums arī ''Riga'' ģenerāldirektora Aleksandra Proņina komentāru: ''Tātad mēs pilnībā mainām VIP ložu. Veidosim to skaistāku un modernāku. Sadarbībā ar ''Fitnesa'' parku pirksim vajadzīgās mēbeles, remontēsim ģērbtuvi, kas būs domāta gan Latvijas izlasei, gan mūsu komandai. Kopā pirksim arī sēdekļus sektoriem Hanzas ielas pusē. Vēl viena lieta, kas būs jauna – uzliksim jaunu tablo Skonto manēžā. Lēmumu palīdzēt pieņēmām visu interesēs - kluba, Latvijas nacionālās izlases, Rīgas un Latvijas kopumā. Latvijā joprojām šis ir vienīgais lielais un labais stadions, tāpēc, domāju, ka ieguvēja kopumā būs visa Rīga un Latvija.''

''Skonto'' stadionā pirmā spēle tiks aizvadīta 17. maijā, kad Latvijas kausa izcīņas finālā ''Riga'' FC spēlēs pret Ventspils futbolistiem. Mača sākums pulksten 20:15.

Izmantotie resursi:
Tiks uzlabota infrastruktūra Skonto stadionā...

  +6 [+] [-]

, 2017-05-08 12:03, pirms 7 gadiem
Nepūlies, necenties tā!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-08 12:05, pirms 7 gadiem
Savukārt tiem, kam piederēja kustamā manta, to var savākt un iet mājās, jo vairāk viņiem skonto stadionā nekā nav. Īsti nezinu par zālienu, jo to teorētiski arī var norullēt, bet praktiski nevar, jo ir sašūts ar 100000km diegiem, lai izturīgāks.

  +3 [+] [-]

, 2017-05-08 12:14, pirms 7 gadiem
Ļoti patīkami redzēt FC Rigu kā saimniekus!

  -2 [+] [-]

, 2017-05-08 12:35, pirms 7 gadiem
nesaprotu kāda jēga no Skonto stadiona... labāk uzbūvēt vienu kārtīgu ārpus vai pierīgas robežām ar normālu infrastruktūru. centru atstāt citām vajadzībām... Jo dodoties uz spēli Skonto stadionā vienmēr turp un atpakaļ ir sastrēgumi, kādi nebūtu, ja futbolu spēlētu nomaļākā vietā.. un vietu netrūkst nerīgas pašvaldībās..
PS
tas, ka kaut ko dara, ir ļoti labi. bet vai ir vērts? Kam vispār pieder stadions?

  -3 [+] [-]

, 2017-05-08 12:39, pirms 7 gadiem
Skonto stadionu vajag nojaukt un tā vietā uzbūvēt kārtīgu "Skonto Arēnu". Būtu Arēnai Rīgai konkurents. Un, jā. Latvijas fubola izlase savus mačus varētu aizvadīt Arēnā Rīga. Ja tur nebūs vietas, tad stāvvieta tur ir gana plaša.

     [+] [-]

, 2017-05-08 12:54, pirms 7 gadiem
.............. rakstīja: nesaprotu kāda jēga no Skonto stadiona... labāk uzbūvēt vienu kārtīgu ārpus vai pierīgas robežām ar normālu infrastruktūru. centru atstāt citām vajadzībām... Jo dodoties uz spēli Skonto stadionā vienmēr turp un atpakaļ ir sastrēgumi, kādi nebūtu, ja futbolu spēlētu nomaļākā vietā.. un vietu netrūkst nerīgas pašvaldībās..
Hmmz, un ko darīs tad, kad stadions būs Babītē? Nez vai 5000 varēs aiziet kājām vai ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu.
Tad būs mežonīga izmēra autostāvvieta (NĪN!), kur papildus būs jāatstāj 20€.
Šobrīd variants ir ideāls - brauc, no kuras puses gribi, atstāj pie kāda lielveikala un ērti nokļūsti pie stadiona ar sabiedrisko pat nepārsēžoties. Nemaz nerunājot par tiem cilvēkiem, kas dzīvo Rīgā 30min gājienā.

Bet, redz, mums jau visi buržuji, grib stadionā ar saviem Lexusiem un Kajanēm iebraukt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-05-08 13:12, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Nav japiesarņo Rīgas centrs, jo tur arī dzīvo cilvēki. Tagad ir pavisam citas tendences pilsētbūvniecībā un visur cenšas lielus sabiedriskus projektus būvēt nomalēs, tādā veida atzdzīvinot tās. Piemeram Malmo ledus halle ir patālu no centra un tur apkart ir sacelti viesnīcu, ofisu kompleksi. Tas viss diez vai būtu realizējams Malmo centrā.
Es arī esmu par stadionu ārpus centra, nekādu šaubu, taču pa priekšu tad ir jāizveido infrastruktūra (kopumā Rail Baltica sliedes Babītē būtu labs risinājums drošvien).

     [+] [-]

, 2017-05-08 13:16, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Es arī esmu par stadionu ārpus centra, nekādu šaubu, taču pa priekšu tad ir jāizveido infrastruktūra (kopumā Rail Baltica sliedes Babītē būtu labs risinājums drošvien).
Tiesi ta, nodrosini atru metro/vilcienu un tad var runat.

  +6 [+] [-]

, 2017-05-08 13:52, pirms 7 gadiem
Fitnesa Parka Aivars Trops ir tas pats kurš kopā ar Indriksonu izskaimniekoja Ķeizarmežu? Ja jā, tad noteikti īstais cilvēks, kuram vilkt laukā Skonto stadionu no bedres ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-05-08 16:30, pirms 7 gadiem
Carloz rakstīja: Fitnesa Parka Aivars Trops ir tas pats kurš kopā ar Indriksonu izskaimniekoja Ķeizarmežu? Ja jā, tad noteikti īstais cilvēks, kuram vilkt laukā Skonto stadionu no bedres ...
Tas pats. Tā kā šī celvēka teikto uzņemtu ar palielu devu sāls. Viņš viemēr ir bijis Indriksona kompanjons/6nieks līdz ar to, kur viņš piedalās aiz tā stāv Indriksons.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-08 16:59, pirms 7 gadiem
Ha-ha-ha! ';