Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Bāls sniegums un zaudējums – U19 izlase Federācijas kausa ievadā piekāpjas Maķedonijai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bāls sniegums un zaudējums – U19 izlase Federācijas kausa ievadā piekāpjas Maķedonijai
Latvijas U19 izlase
Foto: LFF

Šodien sākusies Latvijas Futbola federācijas rīkotā Federācijas kausa izcīņa, kurai aprit piecu gadu jubileja. Tomēr Latvijas U19 izlasei atklāšanas spēlē nācās piedzīvot zaudējumu, ar 1:2 atzīstot Maķedonijas vienaudžu pārākumu.

Otrā puslaika sākumā Maķedonijas futbolisti atdeva iniciatīvu laukuma saimniekiem un sāka lielāku uzmanību pievērst pretuzbrukumiem, un 58. minūtē tas vainagojās panākumiem. Pretinieku kapteinis Bojans Koļevskis ātrumā apsteidza Latvijas izlases kapteini Robertu Veipu un tika pie sitiena no soda laukuma trāpot tālajā stūrī.

Maķedonieši izskatījās ātrāki un pārliecinošāki, un tas noveda pie otrajiem ielaistajiem vārtiem. Turklāt atkal ar vienu piespēli tika pārgriezta Latvijas aizsardzība, atkal Koļevskis apsteidza Veipu un atkal bumba tika raidīta tālajā stūrī. Vienīgā atšķirība – šoreiz viesu uzbrucējs sita no kreisās malas, paripinot bumbu garām vārtsargam Rūdolfam Oskaram Soloham.

Desmit minūtes pirms beigām Latvijas U19 valstsvienībai bija pa spēkam vienus vārtus atgūt. Pēc Matīsa Zēģeles izpildītā soda sitiena visaugstāk lēca Rihards Ozoliņš, kuram padevās precīzs un rezultatīvs sitiens ar galvu – 1:2. Vēl nesākoties kompensācijas laikam, Soloha devās uz pretinieku soda laukumu, lai piedalītos standartsituācijas izspēlē, tomēr izglābties neizdevās. 95. minūtē no tālas distances sita Bogdans Samoilovs, bet bumba aizspurdza gar pašu vārtu stabu. Pietrūka pavisam nedaudz, lai izrautu neizšķirtu.

Federācijas kausa izcīņā piedalās četras komandas, un vienlaikus notika otra spēle, kurā Ukrainas U19 izlasei izdevās ar 3:0 pārspēt Fēru salu komandu.

Latvija – Maķedonija 1:2 (0:0)

Vārti: Ozoliņš – Koļevskis 2
Latvija: Soloha, Zelenkovs, Samoilovs, Veips, Titovs, Cucurs, Andersons, Birka, Lūsiņš, Frolovs, Toņiševs

     [+] [-]

, 2018-09-06 15:26, pirms 6 gadiem
Šo spēli zaudēja Basovs ne spēlētāji....treneris bez ?autiem....paļaujas uz ārzemēs spēlējošiem un cer ka varbūt tomēr kas sanāks...ne şūda nesanāca,tas bij jau redzams pirmā puslaika vidū....Samoilovs salīdzinot ar pēdējo reizi kad redzēts pieņēmies nedabīgi masā un ir ēna no iepriekš redzēto,Zeļenkovs...tāda sajūta ka čalis grib atrast savu asti...tik uz riņķi griežas un nekāda niknuma un virzība uz priekšu...bet treneri nav ?autu lai nosēdinātu malā neskatoties uz to ka rezervē sēž neslikta maiņa ar pieredzi pieaugušo futbolá.....izskatās no trenera puses kaut kāda blatu lieta...citu izskaidrojumu neredzu.....

  +1 [+] [-]

, 2018-09-06 16:08, pirms 6 gadiem
Bronson,attiecībā uz Basovu, pilnīgi Tev piekrītu. Neveikt slikti spēlējošo maiņu, bet izdarīt pie negatīva rezultāta maiņu kompensācijas laikā???!!! Tāds absurds nebija redzēts.Kopumā šie vilciņi ir tikai smilkstoši kucēni, kuriem pie olām vēl spalva nedīkst.

     [+] [-]

, 2018-09-06 17:47, pirms 6 gadiem
Cerības kā allaž - rožainas, īstenība kā allaž - bāla. MA
Cerības kā allaž - rožainas. Īstenība kā allaž - bāla. Tas ir Latvijas futbols.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja