Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Māliņš: "Jāuzvar visas četras spēles - jāsāk ar Lietuvu!"

Agris Suveizda

Māliņš: "Jāuzvar visas četras spēles - jāsāk ar Lietuvu!"
Germans Māliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola izlase šodien aizvadīja divus treniņus un turpināja gatavoties gaidāmajiem Pasaules kausa atlases cikla mačiem. Treneru korpuss šobrīd domā tikai un vienīgi par piektdienas spēli pret Lietuvu un jau atstrādā vairākus spēles elementus.

Valstsvienības galvenais treneris Marians Pahars vakar sarunā ar portālu Sportacentrs.com sacīja, ka viņam jau ir skaidras vairākas pozīcijas, taču vēl ne pilnīgi visas. Spriežot pēc pirmajiem treniņiem, paredzams, ka Pahars pieturēsies pie shēmas, kas augusta mačā Tallinā tika izmantota lielāko spēles daļu.

Galvenās un, šķiet, vienīgās sastāva izmaiņas varētu skart viduszonas rombu, par kuru neskaidrība, domājams, ir lielākā. Ja Valērijs Šabala varētu saglabāt vietu pamatsastāvā, uz pārējām trim vietām ļoti lidzvērtīgi pretendē uzreiz pieci spēlētāji - Juris Laizāns, Artūrs Zjuzins, Artis Lazdiņš, Ritvars Rugins un Aleksandrs Cauņa, kurš pēc savainojuma izārstēšanas vēl nav atgriezies optimālajā sportiskajā formā.

Kaut arī izredzes uz izkļūšanu no grupas ir praktiski zaudētas, trešā pozīcija joprojām ir reāli sasniedzama. "Uzvarēt atlikušās spēles un parādīt labu sniegumu," izlases vārtsargs Germans Māliņš portālam Sportacentrs.com reizē nopietni un nenopietni ieskicēja izlases mērķus un uzdevumu atlikušajā cikla daļā. "Pirmkārt, ir jāsāk ar spēli pret Lietuvu. Jāuzvar! Ko tur runāt – jāparāda laba spēle. Domāju, ka ar katru maču mūsu spēle paliks arvien labāka. Ja būs normāls sniegums, tad jau arī rezultāti atnāks. Cerēsim uz to labāko."

"Pārskatot sastāvu, visi spēlētāji ir zināmi – ko un kā karjerā ir izdarījuši," Māliņš komentēja lietuviešu sastāvu. "Favorīte? Mums ir savi plusi, viņiem ir savi. Domāju, ka visu izšķirs sīkumi un kas labāk izmantos savas stiprās puses. Arī mums ir labi spēlētāji – esam laba komanda. Ceru, ka atnāks daudz skatītāju un visi mūs atbalstīs. Jāspēlē ir ar lielu pašatdevi, un kaut ko jau mēs arī protam."

Šovakar izlase atstrādāja aizsardzības līnijas darbību pie sava soda laukuma, kā arī ātros uzbrukumus ar sešu vai septiņu uzbrūkošo spēlētāju dalību. Pilnā apjomā darbojās arī "Ventspils" pussargs Jurijs Žigajevs, kuram vakar pēc savainojuma Virslīgas mačā tika dotas nelielas atlaides. Žigajevs apstiprināja, ka ar viņa veselību, par laimi, pašreiz viss ir kārtībā. Tāpat kā Artim Lazdiņam, kurš pēdējo Ekstraklases maču izlaida nelielu muguras problēmu dēļ.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-03 22:52, pirms 11 gadiem
Viss ir iespējams futbolā..

  -2 [+] [-]

, 2013-09-03 22:54, pirms 11 gadiem
wtf ne jau LV futbolā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-09-03 23:12, pirms 11 gadiem
Ja spēlē pret Lietuvu kāds runā par to, ka viss ir iespējams, tad cik augstu tiek vērtēta izlase?

Tups komentārs.
Uzvarēs spēli + kofs labs.

  -2 [+] [-]

, 2013-09-04 00:29, pirms 11 gadiem
Juri$$$ rakstīja: wtf ne jau LV futbolā
Reāli vai nē, tas nav svarīgi vsm ir pareizā attieksme nevis kā tev ...

Ja tu esi Trollis tad diezgan sūdīgs....

  +7 [+] [-]

, 2013-09-04 01:46, pirms 11 gadiem
Ejam atbalstīt! Tak pie kājas ,ka mus neiet tajā futbolā ja neiesim atbalstīt labāk nekļūs.
Slēpts komentārs: sveiks

  +1 [+] [-]

, 2013-09-04 12:54, pirms 11 gadiem
Gera sapīpējies

     [+] [-]

, 2013-09-04 18:34, pirms 11 gadiem
Kā saka Anatolijs Kreipāns... Vēl vis ir iespējams!

     [+] [-]

, 2013-09-04 19:36, pirms 11 gadiem
Grūti prognozēt, kādā formā būs lietuvieši. Skaidrs, kas šoreiz Baltijas kausa mača atkārtojums un uzvara ar 5-0 nesanāks, bet, ja aizsardzība spēlēs labi, un būsim tendēti vairāk uz uzbrukumu kā tas bija mačā pret Igauniju, tad jau vajadzētu būt labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-05 00:43, pirms 11 gadiem
sveiks rakstīja: iet skatīties un sabojāt vakara noskaņojumu ? Nē, paldies !
Ieslēdz loģiku .. visam ir sava grunts ,100% piedzīvosim vel labus laikus un spēles LV futbolā.