Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Pogbā izspiedējiem līdz šim samaksājis 100 tūkstošus eiro

Pogbā izspiedējiem līdz šim samaksājis 100 tūkstošus eiro
Pols Pogbā pa kreisi. Foto: AFP/Scanpix

Francijas izlases un Turīnas ''Juventus'' futbolists Pols Pogbā līdz šim šantāžistu grupai, ko pārstāv viņa brālis Matiass un bērnības draugi, samaksājis 100 tūkstošus eiro, futbolists pavēstījis Francijas izmeklētājiem. Pagaidām gan nevienam apsūdzības nav izvirzītas.

Iepriekš ziņots, ka Pola Pogbā brālis Matiass un viņa bērnības draugi šantažējuši Turīnas ''Juventus'' futbolistu, lai iegūtu no viņa 13 miljonus eiro. Pats francūzis vērsies policijā, kas sākusi izmeklēšanu.

Svētdienas vakarā Pogbā 32 gadus vecais brālis Matiass savā ''Instagram'' profilā publicēja video četrās valodās (franču, angļu, itāļu un spāņu), kurā sola atklāt jaunākā brāļa personības šķautnes, kas viņa līdzjutējiem, pārstāvētajām komandām un sponsoriem liktu apšaubīt ''Juventus'' futbolista godīgumu. Pēc Francijas mediju ziņotā Pogbā izmeklētājiem paziņojis, ka viņa brālis un bērnības draugi vēlējušies viņam celt neslavu, paziņojot, ka francūzis lūdzis burvim uzlikt lāstu viņa tautietim Kilianam Mbapē.

Otrdien viņa brālis izplatīja vēl vienu video, kurā pausts, ka viņa brālis Pols pēdējo gadu laikā samaksājis miljonus burvjiem, lai tie viņam palīdzētu izvairīties no savainojumiem. Tāpat Matiass noliedza, ka būtu no brāļa izspiedis naudu, paužot, ka naudu, ko slavenais futbolists devis viņam un bērnības draugiem ir dokumentēti oficiālos papīros. ''Juventus'' futbolists izmeklētājiem atklājis, ka izspiedējiem samaksājis 100 tūkstošus eiro, bet pagaidām nevienam jebkādas apsūdzības vēl nav izvirzītas.

Situācijai seko līdz gan Kiijana Mbapē ģimene, gan Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāns, kurš atzinis, ka bijis informēts par situāciju jau pirms tā kļuvusi publiski zināma.

Šajā vasarā Pogbā no Mančestras ''United'' atgriezās Turīnas ''Juventus'', taču vienā no pirmssezonas pārbaudes spēlēm futbolists iedzīvojās savainojumā. Jau novembra izskaņā Francijas futbola izlase Katarā aizstāvēs 2018. gadā iegūto Pasaules kausu. Valstsvienības sastāvā 29 gadus vecais futbolists piedalījies 91 spēlē, kurā iesitis 11 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/paris-s...


, 2022-08-31 13:35, pirms 2 gadiem
Ja tas ir viņa brālis un draugi, tad kādi ir viņa ienaidnieki?
, 2022-08-31 13:42, pirms 2 gadiem
Ja tādi tavi draugi, tad ienaidniekus nevajag!
, 2022-08-31 17:58, pirms 2 gadiem
nez ko gāja uz policiju, arī šo ar varēja atrisināt ar burvjiem
, 2022-09-01 08:26, pirms 2 gadiem
Šajā vasarā Pogbā no Mančestras ''United'' atgriezās Turīnas ''Juventus'', taču vienā no pirmssezonas pārbaudes spēlēm futbolists iedzīvojās savainojumā.

Nepietiekami burvjiem samaksāja
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.