Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Maradona: ''Verons joprojām ir viens no labākajiem''

Maradona: ''Verons joprojām ir viens no labākajiem''
Huans Sebastjans Verons un Djego Maradona
Foto: AFP

Argentīnas izlases treneris Djego Maradona, kurš draudzības spēlei pret Krievijas izlasi nākošajā mēnesī kandidātu sarakstā iekļāvis arī pussargu Huanu Sebastjanu Veronu, atzinis, ka pieredzējušais futbolists joprojām ir viens no labākajiem pasaules pussargiem.

Jau ziņojām, ka šī gada 12. augustā Krievijas un Argentīnas izlases aizvadīs draudzības spēli. Mačs tiks aizvadīts Krievijas futbola kluba ''Lokomotiv Moscow'' stadionā, kura ietilpība ir 28 tūktsoši. Šī spēle kļūs par abu komandu pirmo savstarpējo spēli, pie tam tā izraisījusi lielu ažiotāžu visā Krievijā. Pārdotas jau apmēram 14 tūkstošu biļetes. Abas vienības uz šo spēli grasās ierasties ar labākajiem sastāviem.

Argentīnas izlases sastāvā Maradona iekļāvis arī pieredzējušo Veronu, kurš jau divus gadus pārstāv Argentīnas klubu ''Estudiantes'', jo uzskata, ka viņš joprojām ir viens no labākajiem.
''Esmu spēlējis kopā ar viņu ''Boca Juniors'', tāpēc zinu, ka viņš vienmēr ir bijis uzvarētājs. Cienu viņu kā personību un apbrīnoju viņa spēju lieliski kontrolēt bumbu. Protams, ka Verons būs manā komandā (izlasē). Viņš ir ne tikai labs spēlētājs, bet arī kā lielisks cilvēks. Tāpat jāatzīmē, ka viņa karjera ir brīnišķīga,'' 34 gadus veco pussargu paslavēja Maradona.

Kad Maradonam tika jautāts, vai viņš nav gadījumā dzirdējis, ka Veronu savas komandas rindās vēlas redzēt ''Inter'' kluba prezidents Masimo Morati, slavenais argentīnietis atbildēja nevilcinoties: ''Es nemaz par to nešaubītos. Morati ir ļoti gudrs cilvēks.''

Saistītie raksti:
Zināms Krievijas izlases kandidātu saraksts...
Maradona pret Krieviju ar Mesi un Tevezu

Izmantotie resursi:
teamtalk.com

  +9 [+] [-]

, 2009-07-31 19:44, pirms 15 gadiem
Jā, Verons vēl var spēlēt visaugstākajā līmenī.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-31 19:50, pirms 15 gadiem
jebal, Verons uz Inter??? tā ir paradīze, šīs vasaras labākā ziņa!!! neticami.
bet nu jā, Maradona pareizi saka. Verons tiešām ir viens no labākajiem pat savos 34 gados. kļūt par līgas labāko spēlētāju tādā vecumā nav viegli.
Slēpts komentārs: makaweli

  +3 [+] [-]

, 2009-07-31 20:07, pirms 15 gadiem
Nebūtu pareizi salīdzināt, bet, manuprāt, Verons ir kā argentīniešu Zidāns.
Viņš ir spējīgs atdot teicamas piespēles, laba bumbas kontrole un vēl mežonīgi labs sitiens no attāluma. Arī standartsituāciju izspēle čalim ir līmenī. Interesanti būtu redzēt viņu atkal Inter rindās!

  +3 [+] [-]

, 2009-07-31 20:10, pirms 15 gadiem
Forši būtu, ja Verons atgrieztos Eiropā. Labs viņš ir vēl aizvien. Atceros viņu laikos, kad viņš vēl spēlēja Anglijā. Patiešām laba karjera, jāsaka. Verons ir leģenda!

  +3 [+] [-]

, 2009-07-31 20:12, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Forši būtu, ja Verons atgrieztos Eiropā. Labs viņš ir vēl aizvien. Atceros viņu laikos, kad viņš vēl spēlēja Anglijā. Patiešām laba karjera, jāsaka. Verons ir leģenda!
Man liekas, ka labākie gadi viņam tomēr bija Lacio.
Slēpts komentārs: Half man half amazing

  +3 [+] [-]

, 2009-07-31 20:20, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: Man liekas, ka labākie gadi viņam tomēr bija Lacio.
Gan Mančesterā, gan Lazio viņš ir izcīnijis kādu titulu. Ja skatās pēc titulu prestiža un skaita, tad atliek vien piekrist, ka Lazio rindās Verons ir aizvadījis karjeras labākos gadus. Tikai žēl, ka tik maz...
Es tiešām būtu priecīgs, ja Verons pievienotos ''Inter''.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-31 21:00, pirms 15 gadiem
Verons patiešām dzimtenē piedzīvo otro jaunību. Un nav jau arī argentīniešiem pašlaik neviena cita tik pārliecinoša trekvartistas, ja nu vienīgi Rikelme, bet viņš laikam kaut ko nesadalīja ar Djēgo.
Brīnos, kas noticis ar Aimaru, zinu, ka laikam pārgājis uz kādu Portugāles klubu, bet vai spēlē un kā spēlē, to gan ne.

     [+] [-]

, 2009-07-31 22:09, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Verons patiešām dzimtenē piedzīvo otro jaunību. Un nav jau arī argentīniešiem pašlaik neviena cita tik pārliecinoša trekvartistas, ja nu vienīgi Rikelme, bet viņš laikam kaut ko nesadalīja ar Djēgo.
Brīnos, kas noticis ar Aimaru, zinu, ka laikam pārgājis uz kādu Portugāles klubu, bet vai spēlē un kā spēlē, to gan ne.
uz Benfiku. jā, spēlē, un nespēlē nemaz tik slikti. žēl, ka traumas viņu nosita no kājām pāris gadus atpakaļ. dievīgs spēlētājs. pamazām atgūstas Portugālē. cerams spēlēs izlasē.

     [+] [-]

, 2009-07-31 23:22, pirms 15 gadiem
Te gadījumā nav pazusuši daži komentārī?

     [+] [-]

, 2009-07-31 23:25, pirms 15 gadiem
Grūti noticēt Maradonam. Ne jau par velti spēlētāji kā Verons, Adriano un Ronaldo atgriežas D-Amerikā. Iemesls ir nepietiekams spēles līmenis vai attieksmes trūkums Eiropas top klubos. Maradona nav izcēlies ar labiem rezultātiem kā treneris, tāpēc nemaz netaisos baigi uzticēties viņa domām par atsevišķiem spēlētājiem.

Tie, kuri saka, ka Verons ir lielisks spēlētājs arī šobrīd, varētu atzīties, cik daudz Estudiantes spēles ir redzējuši.