Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Pārbaudes spēlēs Anglijai neizšķirts pret Īriju, Vācija pieveic Ekvadoru

Andris Mednis
Andris Mednis

Pārbaudes spēlēs Anglijai neizšķirts pret Īriju, Vācija pieveic Ekvadoru
Frenks Lempards pēc vārtu guvuma
Foto: SCANPIX SWEDEN

Šovakar vairāku nacionālo valstu izlašu futbola komandas aizvadīja savstarpējās pārbaudes spēles. Saistošākajās no tām Anglijas valstsvienība "Wembley" stadionā Londonā tikās ar Īrijas izlasi, bet Vācija tikās ar Ekvadoras izlasi.

Anglija - Īrija

Vemblija stadiona zālienu šovakar gaidīja jau trešais pārbaudījums piecu dienu laikā. Abu valstsvienību galvenie treneri laukumā sūtīja labākos no pieejamajiem spēlētājiem. Lai arī laukuma saimnieki skaitījās neapšaubāmi favorīti, rezultātu jau 13. minūtē atklāja Īrija. Pēc Sīmusa Koulmena centrējuma soda laukumā, Premjerlīgas kluba "West Bromwich Albion" uzbrucējs Šeins Longs apsteidza Glenu Džonsonu un ar galvu raidīja bumbu Džo Hārta sargāto vārtu kreisajā augšējā stūrī (0:1).

Angļi rezultātu izlīdzināja jau pēc 10 minūtēm, kad pēc Daniela Staridža piespēles Frenks Lempards vārtu priekšā izlauzās caur diviem īru aizsargiem un eleganti raidīja bumbu vārtu tīklā (1:1). Teritoriālo pārsvaru gan Anglijas izlases spēlētājiem realizēt rezultāta izteiksmē neizdevās, neskatoties uz Džonsona, Aleksa Oksleida - Čemberlena un Teo Volkota aktīvo spēli uzbrukumu veidošanā. Tomēr arī Īrijas valstvienības spēlētāji nesēdēja dziļā aizsardzībā un pie pirmās iespējas centās izveidot ātrus pretuzbrukumus.

Otrajā puslaikā laukumā turpināja dominēt laukuma saimnieki, kuriem uzvaras vārtus gūt tā arī neatļāva Īrijas izlases vārtsargs Deivids Fords. Pašā spēles galotnē pēc Veina Rūnija piespēles lieliskā pozīcijā bumbu saņēma Oksleids - Čemberlens, bet Fords nodemonstrēja izcilu reakciju. Un pēc pāris minūtēm jau no otras malas līdzīgā situācijā arī Volkots nespēja lieliski spēlējošo vārtsargu pārspēt. Līdz ar to komandas uzvarētāju nenoskaidroja un spēle beidzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1.

Ekvadora - Vācija

Vācijas valstsvienība ASV Floridā tikās ar Ekvadoras izlasi, kura Pasaules kausa izcīņas Dienvidamerikas zonas kvalifikācijas turnīrā šobrīd ieņem negaidīti augsto otro vietu. Lai arī Vācijas izlase ne tuvu nebija savā labākajā sastāvā, jau pēc nospēlētām 24 minūtēm rezultāta tablo rādīja 4:0 Vācijas labā. Pa dieviem vārtiem guva Lukašs Podoļskis un Larss Benders. Pirmā puslaika beigās Antonio Valensija vienus vārtus atguva, lai gan tas bija vājš mierinājums. Pārsvarā visu otro puslaiku Ekvadoras izlases spēlētāji pavadīja uzbrukuma zonā, tiesa gan pārspēt Renē Adleru izdevās tikai vienreiz, spēlei beidzoties ar rezultātu 4:2 Vācijas labā.

KomandasRezultātsVārtu guvēji
Anglija - Īrija1:1(1:1)Lempards 23' - Longs 13'
Vācija - Ekvadora4:2 (4:1)Podoļskis 1'17' Benders 4'24' - Valensija 45' Ajovi 84'

     [+] [-]

, 2013-05-30 00:34, pirms 11 gadiem
jau likas ka bus 1-1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-05-30 08:06, pirms 11 gadiem
Jau 24 min bija 4:0,vācu otrais sastāvs labi uguņoja
un anglijai krekli liidzigi kā Vācijai 1974.gadā- ko vinji vēlās ar to pateikt??!!! angļi grib panākumus ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-30 12:27, pirms 11 gadiem
RobisK rakstīja: tas ir Vācijas spēks, otrais sastāvs un sasista viena no spēcīgākajām pašlaik D-Amerikas komandām - Ekvadora

pieminiet manus vārdus - Vācija izcīnīs Pasaules Kausu pēc gada
Man arī patīk DE futbols. Bet.
Fričus haipo jau kopš Jogi viņus trenē. Un ko viņi tajā laikā būtu sasnieguši? Laiks tā kā prasīt rezultātu. Mayb pienāks, kas zina.
Bet līdz turnīram vēl gads un šī bija neko neizsakoša pārbaudene.

     [+] [-]

, 2013-05-30 13:30, pirms 11 gadiem
Lampards vnk. īstajā vietā īstajā laikā Tiesa, nu rikošets no aizsarga palīdzēja, jo Staridža piespēle bija totāli īru aizsargiem.

Šeina Longa gols bija vnk. neņemams.

Caurmērā īstenībā angļu spēle atkal nesagādāja nekādu prieku. Tīri bezzobaini. Vienīgi Volkots varēja iesist, bet... atkal savā stilā neko neizdarīja.
Vispār jau... var man Arsenal fani iebilst, bet nu... 24 gadu vecumā Volkots vairs nav nekāds jaunais talants. (nerunājot par sniegumu kluba rinadās) Jāsāk tak beidzot kļūt par līderi. Vakar atkal pilnīgs nasing spešal. Tur vispār šobrīd nav ko runāt par kkādu Džerarda/Skoulza/Lamparda līmeņa izlases balstu. Tad jau drīzāk Ešlijs Jangs un Daniels Staridžs (Vilšīrs vispār Volkotam jau ir kā līdz mēnesim)

Salīdzinot Ešlija Koula un Leitona Beinsa spēli... hi hi... Ešlijs joprojām ierāda vietu. Par to gan prieks