Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

U-17 izlases meitenes gatavojas EČ kvalifikācijas turnīra spēlēm Turcijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

U-17 izlases meitenes gatavojas EČ kvalifikācijas turnīra spēlēm Turcijā
Foto: Latvijas futbola federācija.

Latvijas WU-17 meiteņu izlase šobrīd aizvada noslēdzošo treniņnometni pirms 2022. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas kārtas turnīra, jo oktobra sākumā Turcijā būs jāaizvada divas spēles.

Latvijas komanda savas spēles aizvadīs Turcijā, tiekoties ar mājiniecēm un vienaudzēm no Rumānijas. Vispirms mūsu meitenēm būs jātiekas ar rumānietēm, ar kurām būs jāspēlē šo svētdien, 3. oktobrī plkst. 18:00. Savukārt otrais mačs pret m mājiniecēm ir paredzēts nākamo trešdien, 6. oktobrī, tajā pašā laikā.

Sacensības vienlaikus notiks gan pēc formāta, kāds ir UEFA Nāciju līgā, spēcīgākajām komandām spēlējot A līgā, bet rangā zemāk esošajām - B līgā, gan kā kvalifikācija 2022. gada finālturnīram. Latvijas izlase sacentīsies B līgas 5. apakšgrupā. Grupas uzvarētāja un labākā no otrās pozīcijas ieguvējām kvalificēsies spēcīgākajai jeb A līgai, no kuras būs iespēja izcīnīt vietu finālturnīrā.

Kvalifikācijas otrā kārta tiks aizvadīta 2022. gada pavasarī. WU-17 izlasēm finālturnīrs ar astoņu komandu dalību nākamajā maijā notiks Bosnijā un Hercegovinā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2021-09-30 01:52, pirms 3 gadiem
Pie meiteņu izlases stūres nedrikst atrasties lesbiete...tas ir nonsenss

     [+] [-]

, 2021-09-30 06:35, pirms 3 gadiem
akropole rakstīja: Pie meiteņu izlases stūres nedrikst atrasties lesbiete...tas ir nonsenss
Slikti gulēji?

     [+] [-]

, 2021-09-30 08:24, pirms 3 gadiem
Nezinātājs ar milzīgām zināšanām un olām rakstīja: Slikti gulēji?
Vakar tak izrunājām,ka neguļu naktīs.bet tas manu pāliecību nemaina-bērniem un pusaudžiem jāuzturas veselīgā,normālā vidē.