Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Hārgrīvzs izlaidīs izlases mačus

Andrejs Siliņš

Hārgrīvzs izlaidīs izlases mačus
Ouvens Hārgrīvzs
Foto: Professional Sport

Anglijas valstsvienības futbolists Ouvens Hārgrīvzs nepiedalīsies pirmajos divos Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra mačos pret Andoras un Horvātijas izlasēm, pavēstījis "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons.

6. septembrī angļi tiksies ar Andoras izlasi Barselonā, bet četras dienas vēlāk Zagrebā Fabio Kapello vadībā Anglija sacentīsies ar neparocīgajiem horvātiem. Hārgrīvzs turpina atveseļošanās procesu pēc gūtā ceļgala savainojuma. Tas gan neliegs futbolistam iziet laukumā šovakar paredzētajā UEFA Superkausa mačā "Manchester United" rindās pret Sanktpēterburgas "Zenit".

Līdz ar to Anglijas galvenajam trenerim Kapello palielinās problēmas vidējā līnijā - trenera rīcībā nebūs arī "Liverpool" kapteinis Stīvens Džerards, kuram pēc operācijas nepieciešamas vismaz divas nedēļas, lai atkoptos pilnībā.

"Ikviens var spēlēt pret Andoru, bet ar Horvātiju ir citādāk - tur ir vajadzīgi spēlētāji, kas ir gatavi par simts procentiem," sacīja Kapello. "Esam nosūtījuši Ouvenu pie pareizajiem speciālistiem, kuri viņam devuši pareizos norādījumus, lai ātrāk tiktu atpakaļ, tā kā viss ir atkarīgs no laika. Pagaidām viņam neiet viegli."

"Viņš ir trenējies jau desmit dienas un tagad ir svarīgi viņam iedot pāris minūtes laukumā," Kapello atbalsta Fergusona lēmumu sūtīt Hārgrīvzu laukumā šovakar. "Domāju, ka izlases mači viņam vēl ir pāragri, viņš tam nav gatavs."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -3 [+] [-]

, 2008-08-29 11:58, pirms 16 gadiem
ja viņš nespēlētu MU tad viņs būtu man mīļāks aizsargs,pussargs kas viņš tur īsti ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-29 13:27, pirms 16 gadiem
Louis Saha pargaja uz Everton

  +2 [+] [-]

, 2008-08-29 13:53, pirms 16 gadiem
PolkaDot rakstīja: ja viņš nespēlētu MU tad viņs būtu man mīļāks aizsargs,pussargs kas viņš tur īsti ir!



Kaa vins vareet u buut tavs mīļakais spēlētājs , ja tu pat nezini viņa pozīciju !? Karteejais Pokemons

     [+] [-]

, 2008-08-29 14:12, pirms 16 gadiem
Nedaudz off topic - kaa sauc programmu, kuru var izmantot, lai vareetu skatiities futbola speeles dziivajaa? Man pa kabeljteleviiziju neraadiis UEFA Super CUP , bet gribas redzeet! Tapec, luudzu, vai kaads nevareetu pateikt taas programmas nosaukumu un varbuut arii pielietojumu?

  +1 [+] [-]

, 2008-08-29 14:26, pirms 16 gadiem
zobufeja rakstīja: Nedaudz off topic - kaa sauc programmu, kuru var izmantot, lai vareetu skatiities futbola speeles dziivajaa? Man pa kabeljteleviiziju neraadiis UEFA Super CUP , bet gribas redzeet! Tapec, luudzu, vai kaads nevareetu pateikt taas programmas nosaukumu un varbuut arii pielietojumu?

livetv.ru: LiveTV / прямая трансляция Манчестер Юн - Зенит... pirms macha paradisies linki un atbilstoshi plejeri tam, tad uzspiedisi uz ta plejera logo , atversies lapa ar software , nokachasi to, pec tam atgriezies uz ta linka, spied play un skaties

     [+] [-]

, 2008-08-29 15:52, pirms 16 gadiem
paldies, Andress!!!

     [+] [-]

, 2008-08-29 16:27, pirms 16 gadiem
6. septembrī angļi tiksies ar Andoras izlasi Barselonā

Kapēc Barselonā ?Kapēc ne Wembley?

     [+] [-]

, 2008-08-30 16:58, pirms 16 gadiem
Hills rakstīja: 6. septembrī angļi tiksies ar Andoras izlasi Barselonā

Kapēc Barselonā ?Kapēc ne Wembley?


Man liekas Barselonā tāpēc, ka viesos. Es īsti nezinu. Un ja pat tā, tad kāpēc Spānijā?

Un vispār te Kapello sūdzas par pussargu trūkumu, trūkums ir Latvijai, bet ne Anglijai - Lampard, Beckham, Joe Cole, Michael Carrick, Aaron Lennon, Gareth Barry, David Bentley, Jeremaine Jenas...

Šie visi manis nosauktie ir augstas klases spēlētāji.

Ātru Hargrīvzam atveseļošanos un gaidām laukumā!