Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

"Barca" cīnīsies par Messi

Andrejs Siliņš

"Barca" cīnīsies par Messi
Lionels Messi
Foto: AP

Spānijas futbola kluba "Barcelona" vadība vērsīsies Sporta arbitrāžas tiesā gadījumā, ja FIFA liks klubam uz Olimpiskajām spēlēm atbrīvot argentīniešu pussargu Laionelu Messi.

Messi no sākta gala deklarējis, ka vēlas piedalīties Pekinas spēlēs. Lai arī futbolists vērsās pie kluba vadības ar lūgumu palaist pussargu uz Olimpisko spēļu laiku, tas tika atteikts. Tagad futbolists gaida FIFA lēmumu šajā jautājumā. Tikmēr spāņu klubs izteicies, ka pārsūdzēs FIFA lēmumu,ja tas būs pozitīvs Messi interesēm.

"Barcelona" prezidents Joans Laporta pavēstījis kluba mājaslapā: "Mums nav nekādu šaubu, ka noteikumi ir mūsu pusē." Pagājušajā nedēļā FIFA prezidents Seps Blaters pavēstīja, ka klubiem jāļauj saviem spēlētājiem, kuri ir jaunāki par 23 gadiem, piedalīties Olimpiskajās spēlēs.

"Barcelona" vēlas redzēt Messi ierindā jau 12. augusta spēlē Čempionu līgas kvalifikācija sturnīra trešajā kārtā.

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +21 [+] [-]

, 2008-07-29 01:25, pirms 16 gadiem
LAi brauc, katram ir jāizjūt tās sajūtas, kādas ir Olimpiādē

Ar Messi viss būs labi

  +3 [+] [-]

, 2008-07-29 01:25, pirms 16 gadiem
njaa bet skaties pats-dzzeks tagad ir ljoti labaa formaa un protams kuram tad negribaas piedaliities olimpiskajaas speelees un mozz dabuut olimpisko zeltu... tas ka futbolaa olimpiaade nekoteejaas tik augstu veel neko nenoziimee

  +7 [+] [-]

, 2008-07-29 01:28, pirms 16 gadiem
lai brauc!!!Olimpiaade buus par vienu speeleetaaju stipraaka!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-07-29 07:24, pirms 16 gadiem
Virsraksts,,"Barca" cīnīsies par Messi''
Barsas prezidents esot manīts Krievijas stratēģisko ieroču rūpnīcās, kur tas iegādājies daudz strēlnieku ieroču, vairākus simtus raķešu kompleksus ,,Grad'', un pašlaik norisinās sarunas par divu atomzemūdeņu iegādi!
FIFA saturies, jo Barsa nāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 10:03, pirms 16 gadiem
FIFA riiciiba pirms speeleem ir gluzhi vienkaarshi nekompetenta - vai tieshaam nevareeja paredzeet, ka saaksies striidi, un pienjemt vienu visaptveroshu UN JURIDISKI KOREKTU leemumu - jaa vai nee?

Pazinjojums, ka OS neatrodas FIFA kalendaaraa, bet vienmeer ir ienjeemushas iipashu vietu, taapeec peec FIFA statuutiem klubiem speeleetaajus nav jaatbriivo, bet peec labaam tradiicijaam klubiem tomeer nav izveeles un speeleetaaji ir jaatbriivo obligaati, ir vecu baabu valodas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-29 10:13, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu bet ja 12.jā augustā Barsai ir spēle, tad jau Messi jābūt obligāti uz to spēli. Tomēr Barcelona ir viņa darbavieta, ne jau Olimpiskās spēles.

Tas būtu kaut kas līdzīgs, ka man ir darbs no 9:00 līdz 18:00, bet mani draugi sauc mani 14:00 uz pludmali spēlēt volejbolu. Loģiski, ka manam darba devējam būs būtiski iebildumi pret tādu jautājumu.


Tu OS salīdzini ar kautkādu volejbola paspēlēšanu pludmalē , tās kā nekā ir OS nevis kkāds pludmales volejbols ! Un OS nav katru gadu ! Tā kā nesalīdzini divas pilnīgi un galīgi atšķirīgas lietas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-29 11:50, pirms 16 gadiem
neviens nopietns biznesa projekts, kurš ir tendēts uz lielas naudas pelnīšanu neparakstīsies uz šitik smieklīgiem noteikumiem no fifa puses.
tieši tāpat kā ar nhl spēlētājiem pasaules čempionātu laikā.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 13:32, pirms 16 gadiem
Ir jabrauc! CL kvalifikacijaa bus citi labi uzbruceji. Gribu redzet Messsi Argentinas OS izlasee.

     [+] [-]

, 2008-07-29 13:33, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Problēma jau ir tajā lietā, ka Barcelonai 12.08 ir paredzēta spēle, uz kuru Messi ir jābūt. Ko tad var ielikt viņa vietā?

Tur jau ir tā lieta, ka pašiem FIFA ir jāvienojas ar UEFA, par to, lai neliek vienā laikā spēles. Ja katrs ies savu kursu, loģiski, ka darba devējs izvēlēsies, vai darbinieks strādā pie viņa, vai atlaist viņu uz spēlēm, par kurām darba devējam vispār nav nekāda labuma.


Pilnibaa piekritu.

  +2 [+] [-]

, 2008-07-29 15:16, pirms 16 gadiem
Laporta meginas atrisinat sho kompromisu starp Messi spelesanu Argentinas izlasee un Barcaa. Laporta saka, ka Messi brauks uz Amerikas turi. Un laikam bus taa, ka Messi speles CL kvalifikacijaa un uzreiz parcelsies uz OS, lai palidzetu Argentinai. Katraa zinjaa Barcas vadiba centisies to panakt.

Izlasiet tie, kuriem interesee.

fcbarcelona.com: FCBarcelona.cat

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 23:16, pirms 16 gadiem
Ja pats spēlētājs vēlas doties uz Olimpiādi, tad viņam tas ir jāļauj!!! Pilnīgi tas pats, kas ar Rafinha, Diego un Ronaldinho...;(