Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mančini varētu trenēt Japānas izlasi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mančini varētu trenēt Japānas izlasi
Roberto Mančini
Foto: AFP

Itālijas prese raksta, ka bijušais Milānas ''Inter'' treneris Roberto Mančini nākamajā gadā Pasaules kausa finālturnīrā varētu vadīt Japānas izlasi, kas jau kvalificējusies nozīmīgākajam futbola turnīram.

Mančini ir bez darba jau gadu - pērn viņu pēc trim pēc kārtas uzvarētiem Itālijas čempionātiem atlaida no Milānas ''Inter'' galvenā trenera amata. Kopš tā laika viņa vārds izskanējis saistībā ar vairākiem klubiem, taču jaunu darba vietu Mančini pagaidām nav izdevies atrast.

Japānas izlase jau ir nodrošinājusi vietu nākamā gada finālturnīrā, un valsts futbola vadība sakarā ar nākamgad Dienvidāfrikas Republikā notiekošo turnīru saista lielas cerības, runājot pat par pusfinālu sasniegšanu. Šāda mērķa īstenošanai nepieciešams arī labs treneris, tāpēc ''paldies'' varētu tikt pateikts līdzšinējam trenerim Takeši Okadam, kurš varētu tikt nomainīts ar 44 gadus veco Mančini.

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +4 [+] [-]

, 2009-06-29 18:00, pirms 15 gadiem
Diezgan neizprotami. Takeši Okada labi pazīst izlasi un pārliecinoši aizveda līdz PK. Komanda viņa vadībā labu sniegumu rāda. Priekš kam tagad ņemt Mančini?

  +1 [+] [-]

, 2009-06-29 18:07, pirms 15 gadiem
Mancini ir lielisks treneris...
vajadzeet palikt labak eiropa un trenet kadu lab fc klubu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-29 23:24, pirms 15 gadiem
būtu labi. ja tikai viņš ņemtu Kavaguči pamatā.

     [+] [-]

, 2009-06-29 23:37, pirms 15 gadiem
Rodolfo rakstīja: Diezgan neizprotami. Takeši Okada labi pazīst izlasi un pārliecinoši aizveda līdz PK. Komanda viņa vadībā labu sniegumu rāda. Priekš kam tagad ņemt Mančini?
pilnībā piekrītu. lai cik labs treneris Mančini nebūtu, viņš varētu nākt tikai par sliktu Japānai.

un vispār rakstā ir teikts, ka viņi tēmē uz pusfinālu, bet vēl nesen bija ziņa, ka viņi ceru izvarēt čempionātu.