Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vācija nespēj pieveikt Ķīnu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vācija nespēj pieveikt Ķīnu
Bastians Švainštaigers ar nokārtu galvu pēc mača pret Ķīnu

Vācijas futbola izlase Āzijas tūres ietvaros šodien Šanhajā pirmajā pārbaudes mačā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Ķīnas izlasi, kas pasaules rangā ieņem tikai 97.vietu.

Abi vārti tika gūti četru minūšu laikā pašā mača sākumā. Vispirms 5.minūtē mājiniekus, izmantojot viesu aizsardzības kļūdu, vadībā izvirzīja Hao Junmins, bet 8.minūtē pēc Bastiana Švainštaigera piespēles ar sitienu vārtu labajā apakšējā stūrī 1:1 panāca Lukašs Podoļskis.

Turpinājumā abām komandām bija pa pāris nesliktām iespējam gūtu vēl kādus vārtus, taču tas nenotika. Mario Gomezam neieskaitīja vienus vārtus aizmugures dēļ.

Vācijas komanda šo maču aizvadīja diezgan spēcīgā sastāvā. Šodien Vācijas izlases sastāvā debitēja 23 gadus vecais Vācijas jaunās čempiones ''Wolfsburg'' pussargs Kristians Gentners un 28 gadus vecais naturalizētais brazīliešu uzbrucējs Kakau (''Stuttgart''). Nākamo maču Āzijas tūres ietvaros vācieši aizvadīs otrdien, kad Dubaijā tiksies ar Apvienoto Arābu Emirātu komandu.

Vācijas izlase šo maču sāka sekojošā sastāvā: Enke - Lahm, Friedrich, Huth, Schäfer - Schweinsteiger, Gentner, Hitzlsperger, Trochowski, Podolski - Gomez.

Šodien notikusi vēl viena pārbaudes spēle, kas noslēdzās ar tādu pašu rezulātu (1:1) - uzvarētāju nespēja noskaidrot Beļģija un Čīle.

Izmantotie resursi:
bild.de

  +7 [+] [-]

, 2009-05-29 18:09, pirms 15 gadiem
švaki bet taa tik paarbaudes speele

  +2 [+] [-]

, 2009-05-29 18:15, pirms 15 gadiem
Tads ir futbols.Vienu amcu var nospelet labi ari ar top komandu.Un pie tam Kina anv nemaz tik vaja un tas,ka vini ir tik zemu reitinga vel nepasaka to,ka vini ir vaji.Katra zina apsveicu Kinas izlasi ar so visnotal labo panakumu,lai gan ta bija tikai parbaudes spele,bet tomer nemazina nopelnus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-29 18:58, pirms 15 gadiem
Kubica rakstīja: Ķīnieši futbolā nemaz tādi lūzeri nav , ja nemaldos viņiem tur ir Āzijas čempionu līga kas ir diezgan augsta līmeņa turnīrs.
Sava Čempionu Līga jau viņiem ir, tikai neviena Ķīnas komanda šosezon nav spējusi iekļūt kaut vai astotdaļfinālā. Pēc iekļūšanas 2002. gada pasaules čempionātā ķīnieši vēl spēja savā laukumā izcīnīt otro vietu Āzijas Čempionātā, bet pēc tam viss ir gājis tikai uz leju. Pēdējo divu PČ kvalifikācijā viņi nav spējuši tikt pat līdz pēdējai atlases kārtai. Bet malači, ka noturēja Vāciju.

     [+] [-]

, 2009-05-29 19:02, pirms 15 gadiem
Gaidisim matchu Krievija-Vacija.viss bus skaidrs shaja spele kursh ienjems augstaku vietu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-29 22:23, pirms 15 gadiem
nu Podoļskis ideāli spēlē izlasē...

     [+] [-]

, 2009-05-29 22:51, pirms 15 gadiem
Victory rakstīja: Gaidisim matchu Krievija-Vacija.viss bus skaidrs shaja spele kursh ienjems augstaku vietu.
O, jā. Ar nepacietību

  +1 [+] [-]

, 2009-05-29 23:11, pirms 15 gadiem
Lēvs kaut ko ķīmiķo, Huts aizsardzības centrā, Šēfers.. kur tad Bēnišs un Tasči, traumēti? Tik ļoti nesekoju līdz, varbūt kāds zinošāks varētu painformēt.
Gentnera debija gan nepārsteidz, laba sezona viņam čempionu sastāvā.
Ar vienu negaidītu neizšķirtu Vācija nav pēkšņi švaki palikusi vai Ķīna tik stipra, lai regulāri nospēlētu neizšķirti ar šāda līmeņa izlasēm. Šis drīzāk ir Vācijas izlases eksperiments ar sastāvu un tuvāko rezervju pārbaude, kurā Ķīna dabūja uzspēlēt pret futbola lielvalsti.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 00:38, pirms 15 gadiem
Kaut kas neredzēts, neveiksme.