Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vai Maroka apbēdinās mājiniekus?

Vai Maroka apbēdinās mājiniekus?
Āfrikas Nāciju kauss 2008

Šodien Āfrikas Nāciju kausa izcīņā futbolā tiks aizvadītas izšķirošās cīņas A apakšgrupā. Gana tiksies ar Marokas futbolistiem, savukārt Gvineja spēlēs ar pastarīti Namībijas izlasi.

A grupa. Gana - Maroka (plkst.19:00).
Ganas futbolisti saprot, ka, lai kvalificētos ceturtdaļfinālam, šī vakara spēlē pret Maroku der arī neizšķirts, tātad viens punkts. Der arī zaudējums, bet tad otrajai spēlei jābeidzas neizšķirti vai Gvinejai jāzaudē Namībijas izlasei. Pašreiz A grupā Gana ar sešiem punktiem ieņem pirmo vietu, jo pirmajās divās spēlēs tika izcīnītas uzvaras pār Gvineju (2:1) un Namībiju (1:0).
Arī Marokai šajā spēlē var pietikt ar neizšķirtu, bet tikai ar tādu nosacījumu, ka Gvineja zaudēs. Lai nu kā, skaidrs ir tas, ka Marokai nenāksies viegli, jo tā būs izšķirošā spēle - marokāņiem vairs nav ko zaudēt un pret laukuma saimniekiem vajadzīga tikai un vienīgi uzvara.

Šajā spēlē Ganas izlasei nevarēs palīdzēt pussargs Kingstons, kuram divu brīdinājumu dēļ nāksies vērot savas komandas spēli no malas. Vēl nav zināms, vai Marokai šajā spēlē varēs piedalīties Aludī, kurš pirmajā spēlē pret Namībiju guva trīs no komandas pieciem vārtiem.

Gvineja – Namībija (plkst. 19.00).
Lai kvalificētos ceturtdaļfinālam, Gvinejas futbolistiem šodien noteikti jāuzvar Namībijas izlase. Var pietikt arī ar neizšķirtu, bet tikai tad, ja Gana svinēs uzvaru pār Maroku vai arī spēle beigsies neizšķirti. Namībijas izlasei praktiski ir zudušas visas cerības, lai tiku tālāk - jāuzvar Gvineju ar septiņu vārtu pārsvaru un jācer uz Ganas uzvaru pret Maroku, kas ir maz ticami.
Gvinejas izlasei šodien nevarēs palīdzēt komandas kapteinis Feinduno, kurš spēlē pret Maroku tika noraidīts no laukuma un viņam jāizcieš divu spēļu diskvalifikācija.
Kamēr Gvineja atklāšanas spēlē tikai mača beigās piekāpās Ganai, bet otrajā spēlē guva skaistu uzvaru pār Maroku, tikmēr Namībija abās spēlēs ir piedzīvojusi zaudējumus. Pirmajā spēlē tika piedzīvota sagrāve pret Maroku (1:5), bet otrajā spēlē ar minimālu rezultātu zaudēts Ganai (0:1).

Jāpiemin fakts, ka Namībijas Futbola federācijas prezidents sestdien paziņojis, ka izlases spēlētājiem tika piedāvāta nauda, lai zaudētu pēdējo spēli pret Gvineju. Vai tā ir patiesība, grūti spriest...

Āfrikas Nāciju kausa izcīņa.
3. kārta (28. janvāris.).
A grupa.

Gana – Maroka
Gvineja - Namībija

A grupa.
1. Gana 2 6
2. Gvineja 2 3
3. Maroka 2 3
4. Namībija 2 0

Ekspertu viedoklis - Betway.com koeficienti:
Ganas uzvara 2.00
neizšķirts - 3.20
Marokas uzvara 3.60

Gvinejas uzvara - 1.20
neizšķirts - 5.50
Namībijas uzvara - 13.00

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk

  -2 [+] [-]

, 2008-01-28 15:07, pirms 17 gadiem
- Vai Maroka apbēdinās mājiniekus?

es ljoti ceru, ka nee.

  -3 [+] [-]

, 2008-01-28 15:29, pirms 17 gadiem
never

  -1 [+] [-]

, 2008-01-28 15:30, pirms 17 gadiem
Nu, ja Gana spēlēs ar rezervistiem tad visticamāk, ka jā

  -2 [+] [-]

, 2008-01-28 16:58, pirms 17 gadiem
nekadaa gadijumaa , gana vines un viss

  -1 [+] [-]

, 2008-01-28 17:07, pirms 17 gadiem
Jāpiemin fakts, ka Namībijas Futbola federācijas prezidents sestdien paziņojis, ka izlases spēlētājiem tika piedāvāta nauda, lai zaudētu pēdējo spēli pret Gvineju. Vai tā ir patiesība, grūti spriest...


peedeejaa ceriiba mazajaam izlaseem, ka kaads uzrausies uz kko taadu! vispirms Benina, tagad Namiibija! kurs naakosais samuldees, ka vinjiem piedaavaata nauda??

  -3 [+] [-]

, 2008-01-28 19:27, pirms 17 gadiem
ew mana mamma lidos uz namibiju!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja