Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

CONMEBOL izmeklēs Čīles aizsarga Haras provokāciju pret Kavani

CONMEBOL izmeklēs Čīles aizsarga Haras provokāciju pret Kavani
Ko Gonsalo Hara izdarīja Edinsonam Kavani...
Foto: AFP

Ierosināta disciplinārlieta pret Čīles futbola izlases aizsargu Gonsalu Haru par viņa provokāciju "Copa America" ceturtdaļfināla spēlē. Hara izprovocēja Urugvajas izlases uzbrucēju Edinsonu Kavani un panāca noraidījumu.

24. jūnija spēlē starp Čīles un Urugvajas izlasēm ar 1:0 pārāki bija "Copa America 2015" rīkotāji čīlieši. Urugvaja noslēdza spēli deviņu vīru sastāvā, bet vienīgos vārtus Čīle guva brīdī, ka urugvajiešiem laukumā bija desmit futbolisti.

Pirmo noraidījumu nopelnīja pazīstamais uzbrucējs Edinsons Kavani. Pirmā dzeltenā kartīte Kavani tika par strīdēšanos ar tiesneša asistentu, bet otrajā reizē PSG uzbrucējs uzķērās uz Čīles aizsarga Gonsalo Haras provokāciju – čīlietis panāca, ka Kavani viegli uzpliķē Haram pa zodu, un uzreiz pēc tam nokrita zemē.

Haras nesportiskais izgājiens nepalika nepamanīts. Šodien CONMEBOL (Dienvidamerikas Futbola konfederācija) paziņoja, ka sāks izmeklēšanu par šo gadījumu. Čīliešu aizsargam tiek dots laiks savai aizstāvībai, bet lēmums saistībā ar minēto gadījumu tiks pieņemts līdz 29. jūnijam, kad Čīle aizvadīs pusfināla maču pret Peru. Interesanti, ka CONMEBOL Disciplinārais tribunāls ir saņēmis sūdzības arī par Urugvajas izlasi, taču tās tiks izmeklētas pēc turnīra beigām.

Par Haras izgājienu sajūsmā nav arī aizsarga pārstāvētais klubs "Mainz". Bundeslīgas komandas sporta direktors Kristiāns Haidels vācu medijiem jau izteicies, ka nav priecīgs par notikušo. "Hara zina, ka, ja būs piedāvājums, viņš var doties prom. Mēs neatbalstām šādu rīcību. Vairāk par visu man nepatīk teātris," Haidels atzina sarunā ar "Bild".

Izmantotie resursi:
Home - Copa America 2015
FourFourTwo | Football news, features, statistics

     [+] [-]

, 2015-06-27 23:11, pirms 9 gadiem
Kavani vajadzēja izslēgt to klaunu !

     [+] [-]

, 2015-06-28 10:06, pirms 9 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Kavani vajadzēja izslēgt to klaunu !
Tad tik mīkstajam Ferdinandam atkal būtu par ko cepties.

     [+] [-]

, 2015-06-28 20:47, pirms 9 gadiem
Stulbais aktieris Jara!