Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Varbūt Kapello?

Andrejs Siliņš

Bijušais Anglijas futbola izlases galvenais treneris Glens Hodls kā savu galveno kandidatūru uz jaunā galvenā trenera amatu nosaucis itāļu speciālistu Fabio Kapello.

"Ja FA vēlas ārvalstu speciālistu pie izlases stūres, tam jābūt trenerim ar labu augstākā līmeņa pieredzi. Vīrs, kurš atbilst šādam aprakstam ir itālis Fabio Kapello. Viņš ir mana pirmā izvēle. Ja man būtu teikšana, atļautu Kapello piesaistīt vienu viņa paša izvēlētu asistentu, bet pārējie apkārt būtu angļu cilvēki. Tiem nevajadzētu būt ļoti jauniem treneriem, bet domāju, ka Stjuarts Pīrss, Alans Šīrers un Stīvs Kopels būtu labas kandidatūras."

Tikmēr mierīgāks par jaunā trenera atrašanu ir šī uzdevuma galvenais cilvēks Braiens Barviks, kurš arī Futbola Asociācijas (FA) izpilddirektors. "Neesmu uztraucies, esmu apņēmības pilns atrast īsto personu," sacīja Barviks, kuram uzticēta jaunā trenera atrašana. "Angļu futbola publika pieprasa labāko iespējamo treneri, un mans darbs ir to atrast. Domāju, ka liela nozīme ir tam, kā spēlētāji noskaņojas katram mača. Mums jābūt pārliecinātiem, ka viņiem ir pārliecība par saviem spēkiem."

Tāpat Barviks atzina, ka nekur nav jāsteidzas ar jaunā trenera nozīmēšanu: "Nav nekāda laika ierobežojuma, kurā būtu jāatrod treneris. Redzēsim, cik ilgu laiku meklēšana aizņems."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com
Foto: AP

     [+] [-]

, 2007-11-26 10:53, pirms 17 gadiem
Nu tad jau labak Klinsmanu... man ne ipashi patik Kapello... da i vispar, es tik un ta uzskatu ka nacionalo komandu javada angljiem ira... bet nu tas taa!

  -2 [+] [-]

, 2007-11-26 11:15, pirms 17 gadiem
lai ņem Starkovu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-26 11:20, pirms 17 gadiem
andrejevu vai eshvortu..... bet ja grib uuberlabo speeli tad Dzonsonu...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-26 12:29, pirms 17 gadiem
Nē, tad jau labāk lai nāk Skolari...!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2007-11-26 12:42, pirms 17 gadiem
Nu paskaidrojiet kāds man - vai treneris no Dienvideiropas der par Anglijas izlases galveno treneri, t.i. vai angļi spēs pieņemt to spēles stilu, ko viņiem liks spēlēt Kapello? Jo kā zināms, tad angļiem ne visai patīk spēlēt to futbolu, ko spēlē Itālijā un Spānijā. Mēs taču zinām cik daudz angļu spēlē La Liga un Serie A. Pēdējie daudz maz zināmie angļi, kas tur spējuši daudz maz nostabilizēties bija Makmanamans un Bekhems (bija arī kādi citi?). Ovens diezko ilgi nenoturējās Madridē. Pie tam - no esošā Anglijas izlases sastāva tikai Bekhems nespēlē Anglijā. Un pats Kapello nekad nav trenējis angļu klubus. Ko es ar to visu gribēju vaicāt? Tikai to vai tāds Kapello spēs iestāstīt konservatīvajiem angļiem to, ko viņš varētu iestāstīt Dienvideiropas komandām?? Ņemot vērā to, ka angļi nekad masveidā nav spēlējuši ārpus Lielbritānijas un līdz ar to, ja tā var teikt- neprot/nesaprot Dienvideiropas stilu, un pats Kapello nekad nav trenējis klubu, kurā ir vairāk par 2 angļiem (vai barbūt ir?).. Nu kaut kā tā.. tādas pārdomas.. Kaut gan no otras puses - Maklarens tak bija tas treneris, kuram bija jāpārzina Anglijas spēle, bet, kas no tā visa sanāca?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-26 15:24, pirms 17 gadiem
Glens Hodls, Stjuarts Pīrss - šīs 2 kandidatūras ir labas. Hodls jau sevi ir pierādījis kā treneris ar Anglijas izlasi (viņam nācās aiziet dēļ kaut kādiem neuzmanīgiem izteicieniem). Pīrss ir bijis izcils aizsargs izlasē un ar jaunatnes izlasi ir parādījis lieliskus rezultātus kā treneris. Viņš tiek uzskatīts par vienu no labākajiem jaunajiem treneriem. A Maklarens - viņš sākumā bija komandas menedžeris un tad pēc Erikssona aiziešanas bija vietas izpuildītājs. Tā teikt - aizbāzt caurumu. Joprojā mensaprotu, kāpēc ar viņu noslēdza to līgumu. bet tā jau ir vēsture.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-26 15:34, pirms 17 gadiem
redzeesiet angli sho veel nepanjems pa trenerei, vinji veel teemee uz Lipi kursh ar itaaliju izciiniija PČ kausu, taakaa te var buut dazaadi ....

  +1 [+] [-]

, 2007-11-26 15:36, pirms 17 gadiem
maclareens jau veel treneeja Mboor komanda kad shis paarnjeemano anglijas izlasi, tos arii augstu tabulaa uzveda...

  -1 [+] [-]

, 2007-11-26 15:56, pirms 17 gadiem
Ui nee... tikai ne itaalu futbolu Anglijaa... (puke) :p
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-26 16:04, pirms 17 gadiem
Angļiem vajag vnk Angli - domāju, ka katrai izlasei vajag savu tautieti, neesu ne nacionālists, ne patriots, bet savējo vajadzētu

     [+] [-]

, 2007-11-26 20:21, pirms 17 gadiem
Nu man liekas nau tas labaakas variants!!!