Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Nesta: ''Izlasē vairs neatgriezīšos''

Nesta: ''Izlasē vairs neatgriezīšos''
Alesandro Nesta
Foto: Professional Sport

Itālijas kluba ''AC Milan'' aizsargs Alesandro Nesta, kurš karjeru Itālijas izlasē beidza 2006. gadā, paziņojis, ka valstsvienības rindās tomēr vairs nespēlēs, lai gan daudzi paredz, ka viņš varētu pieņemt trenera Marčello Lipi uzaicinājumu.

33 gadus vecais aizsargs Itālijas izlasi pēdējo reizi pārstāvēja 2006. gadā, kad valstsvienības rindās spēlēja Pasaules kausa izcīņā Vācijā. Pārāk biežo savainojumu dēļ Nesta toreiz paziņoja, ka nolēmis beigt karjeru izlasē. 2008. gadā, kad tuvojās Eiropas čempionāts ''Euro 2008'', toreizējais Itālijas izlases treneris Roberto Donadoni mēģināja Nestu pierunāt atgriezties, taču nesekmīgi.

Arī šobrīd futbolists atklājis, ka pēc daudzajiem savainojumiem (vairāku nopietnu muguras savainojumu dēļ Nesta nespēlēja visu pagājušo sezonu un daudzi pat prognozēja, ka viņš laukumā vairs neatgriezīsies) tomēr nolēmis vairs nespēlēt izlases rindās, bet koncentrēties tikai darbam klubā.

''Pēc tam, kad nolēmu beigt karjeru izlasē, mani vairākas reizes mēģināja pierunāt atgriezties. Taču es savu izvēli esmu veicis un pie tās arī palikšu. Jūs visi lieliski zināt, kādas sliedēs pašlaik ievirzījusies mana karjera. Pēdējā laikā dažādi savainojumi man neliek mieru. Ja godīgi, tad, skatoties no fiziskā viedokļa, domāju, ka vairs nevarēšu pilnvērtīgi spēlēt izlasē. Tieši tāpēc es vairs nevēlos kādreiz atgriezties pie šī jautājuma, man šī tēma ir slēgta uz visiem laikiem,'' nopietni paziņoja pieredzējušais aizsargs, kurš Itālijas izlasi pārstāvējis no 1996. līdz 2006. gada, tās rindās aizvadot 78 spēles.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

     [+] [-]

, 2009-08-26 22:21, pirms 15 gadiem
ja tik pat pieklajigs butu Astafjevs jasparot tacu, ka izlasei nevar palidzet un vina laiks ir pagajis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-26 22:40, pirms 15 gadiem
keisx rakstīja: Ja Latvijā būtu tik daudz Astafjeva aizstājēju kā attiecīgi Nestas gadījumā, tad esmu pārliecināts, Astafjevs jau sen atteiktos no spēlēšanas izlasē pats
ir arii,, un nu pec 06 gada kad aizgaja visi Italija visus ludz atpakal un paskaties uz Nestas vecumu? varu salidzinat ar vakardienas speli1-2 pret Zurich laukuma nebija Astafjeva bridinajumu del un Kosmacovs nospeleja loti labi un ja jaunajiem nedos iespeju vini pasi jau driz bus veci un man nepatik LV futbola pieeja, ka visi ir eaizvietojami tya nav tikai citiemm jadod iespeja.

  +4 [+] [-]

, 2009-08-26 22:43, pirms 15 gadiem
priekš manīm viņš vienmēr būs labākais aizsargs un to simbols. žēl, ka neatgriezīsies, jo izskatās, ka Totti tomēr atgriezīsies. būtu idēali, ja viņi abi būtu. diemžēl savainojumi... bet man liekas, ka neviens tā arī neaizstāja viņu izlasē un diez vai aizstās viņu Milānā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-26 23:03, pirms 15 gadiem
nu tad pasaki, ka Koļinko ir nopelnījis otrā vai trešā vārtsarga vietu??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-27 04:15, pirms 15 gadiem
prieksh kam atgrieztiesja sedes uz benjka ?
centra aizsargu paris ir skaidrs kaa diena - kjels-canna

     [+] [-]

, 2009-08-27 09:35, pirms 15 gadiem
Nu shitas chalis vnk Elites aizsargs...! Visu cienju vinjam!

     [+] [-]

, 2009-08-27 10:00, pirms 15 gadiem
Ja atgrieztos, tad sēdētu uz soliņa, ja pat tādi augstas klases centra aizsargi kā Kriskito un Barcaļji netiek pie spēlēšanas. Apbrīnoju cilvēkus, kuri nedomā par savu veselību un vecumdienām, tā vietā izvēloties vēl pāris gadus padzenāt bumbu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-27 11:17, pirms 15 gadiem
keisx rakstīja: Galīgi nepiekrītu. Nesaprotu ar ko gan Kannavaro būtu labāks par Nestu, arī Kiellinini, manuprāt, ir aiz viņa.
nu Kjelīni aiz Nestas nav. vispār man liekas, ka uz doto mirkli Itālijai labāka par Kjelīni vispār nav, un diez vai tuvākajā laikā būs. Kanavaro jau nu noteikti nebūtu vairs sākumā, ja Nesta atgūtu savu formu un atgrieztos.