Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Darbs ar Angliju - pēdējais Kapello karjerā

Andrejs Siliņš

Darbs ar Angliju - pēdējais Kapello karjerā
Fabio Kapello
Foto: AP

Anglijas futbola valstsvienības galvenais treneris Fabio Kapello atklājis, ka pēc tam, kad beigs darbu ar angļiem, vairs nestrādās par treneri aizies no futbola pavisam.

Janvārī 62 gadus vecais treneris parakstīja līgumu par Anglijas izlases vadīšanu uz četriem gadiem, tiesa, 2010. gadā pēc Pasaules kausa izcīņas līgums tiks pārskatīts. "Es izpildīšu savu līgumu ar Angliju, bet tas būs mans pēdējais darbs," sacīja Kapello.

"Lai nu kā, es ļoti labprāt beigtu karjeru ar nozīmīgu panākumu sasniegšanu Pasaules kausā," treneris atklāja, ka mērķi ar angļiem paliek nemainīgi. Pēc izgāšanās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā un netikšanas uz finālturnīru Anglijas Futbola Asociācija (FA) no Kapello, protams, prasa iekļūšanu 2010. gada Pasaules kausa finālturnīrā.

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs: nofxbob
Slēpts komentārs: nofxbob

  -3 [+] [-]

, 2008-07-25 10:50, pirms 16 gadiem
Kas jums ir visiem ar to Andrejevu????!!!! kaitinaa..ka jauns treneris kaut kur vajadziigs..ta andrejevs....Jums neapniik???!!!!plate laikam iekeerusies....

  -2 [+] [-]

, 2008-07-25 21:35, pirms 16 gadiem
relaks!!!!!!! aizmirsti juriju!!!!! wnk plate spele pa pratam !!!!!!!!!!! milu futbolu!