Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

U-21 Eiropas čempionātu ar uzvarām sāk Spānija un Vācija

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

U-21 Eiropas čempionātu ar uzvarām sāk Spānija un Vācija
Foto: Sipapress/Scanpix

Šodien ar četrām spēlēm sākās U-21 Eiropas čempionāts futbolā. Uzvaras A un B grupā, gūstot trīs vārtus otrajā puslaikā, izcīnīja Spānijas un Vācijas jaunie futbolisti, kas apspēlēja attiecīgi Slovēniju un Ungāriju.

U-21 Eiropas čempionāts iesākās ar spēlēm B grupā, kurā uzvaru ar 3:0 pār Slovēnijas jaunajiem futbolistiem svinēja Spānija. Ja pēc pirmā puslaika bija neizšķirts 0:0, tad otrajā divu minūšu intervālā spāņi izcēlās divas reizes un nodrošināja pirmo uzvaru turnīrā. Spēles izskaņā Spānija, kam piederēja teritoriālais pārsvars ar bumbas kontroli 71%, izcēlās arī trešo reizi. Slovēnijai nebija neviens sitiens mērķi, kamēr Spānijai veselas 11 izdevības izcelties.

Dramatiskāki notikumi risinājās otrā grupas spēlē, kurā neizšķirts fiksēts starp Itāliju un Čehiju. Itāļi spēli noslēdza deviņu futbolistu sastāvā, jo 84. un pašā spēles izskaņā tika noraidīti divi tās futbolisti. Abus vārtus guva Itālijas jaunie futbolisti - vispirms 31. minūtē tie izvirzījās vadībā, taču 75. minūtē kāds no futbolistiem raidīja bumbu savos vārtos.

A grupā otrajā puslaikā Bulgārijas jaunos futbolistus izdevās nolauzt Vācijas izlasei, kas uzvarēja savus pretiniekus ar 3:0. Līdzīgi kā Spānijai, Vācijai bija liels pārsvars bumbas kontrolē - 72% pret 28%. Līdz 61. minūtei rezultāts bija neizšķirts, taču tad 12 minūšu laikā vāciešiem izdevās gūt trīs bezatbildes vārtus un nodrošināt pirmo uzvaru turnīrā. Citā spēlē fiksēts neizšķirts - Nīderlande nespēja teritoriālo pārsvaru pārvērst vārtu guvumā un uzsāka čempionātu ar punktu dalīšanu pret Rumāniju.

Jau rīt čempionāts turpināsies ar pirmajām grupas spēlēm C un D grupā.

U21 Eiropas čempionāts

A grupaRezultātsB grupaRezultāts
Slovēnija - Spānija0:3Ungārija - Vācija0:3
Čehija - Itālija1:1Rumānija - Nīderlande1:1

Izmantotie resursi:
The official website for European football |...

     [+] [-]

, 2021-03-25 00:32, pirms 4 gadiem
Vārtu guvēji laikam nav atrodami, ja? Tādus rakstus var uzreiz misenē ielikt.