Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Košta savainojuma dēļ nepalīdzēs Spānijai pret Ukrainu

Andrejs Siliņš

Košta savainojuma dēļ nepalīdzēs Spānijai pret Ukrainu
Djēgu Košta
Foto: AFP/Scanpix

Londonas "Chelsea" uzbrucējs Djēgu Košta savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Spānijas futbola valstsvienībai 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē pret Ukrainu, kas paredzēta 27. martā Seviļā.

Svētdien notikušajā Anglijas Premjerlīgas spēlē pret "Hull City" (3:2) Košta devītajā minūtē guva vārtus, taču vēlāk guva kājas savainojumu. 15 minūtes pirms mača beigām Košta tika nomainīts. Koštam konstatēts pusplēvainais muskuļa savainojums.

Spānijas izlases galvenais treneris Visente Del Boske savainotā Koštas vietā izsaucis 21 gadu veco Huanmi, kurš pārstāv "Malaga" un pieaugušo izlasē nav spēlējis. Tikmēr Košta ārstēšanās kursu iziešot Londonā.

Pagājušajā vasarā "Chelsea" iegādājās Koštu no "Atletico" par 32 miljoniem. Spēlētājs noslēdza līgumu ar Londonas klubu uz pieciem gadiem par 150 000 mārciņu lielu atalgojumu nedēļā.

Spānijas izlase pēc četrām spēlēm "Euro 2016" kvalifikācijā ar trim uzvarām un deviņiem punktiem ieņem otro vietu C grupā. Vienīgo zaudējumu spāņi piedzīvoja pret grupas līderi Slovākijā (1:2). Košta, kurš dzimis Brazīlijā, Spānijas izlases rindās aizvadījis septiņas spēles, gūstot divus vārtus, bet šajā kvalifikācijas turnīrā Koštam vieni vārti.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-24 16:39, pirms 9 gadiem
Nesaprotu Spanus,kadel bija janaturalize shis aksts? Kas viniem maz uzbruceju?

  +2 [+] [-]

, 2015-03-24 18:59, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Nesaprotu Spanus,kadel bija janaturalize shis aksts? Kas viniem maz uzbruceju?
Bez Koštas viņiem vispār nav neviena super klases uzbrucēja. Negredo,Torres,Alkasers (liela perspektīva, bet uz doto brīdi viduvējība).

Tomēr brazīļiem viņš vairāk noderētu, jo viens pats Lord Fred nevelk

     [+] [-]

, 2015-03-24 19:52, pirms 9 gadiem
Soweto rakstīja: Bez Koštas viņiem vispār nav neviena super klases uzbrucēja. Negredo,Torres,Alkasers (liela perspektīva, bet uz doto brīdi viduvējība).

Tomēr brazīļiem viņš vairāk noderētu, jo viens pats Lord Fred nevelk
Lai viņš paskatās la ligas rezultatīvāko top10! Tur nekā diža nav! Klubu līmenī Bueno krīt acīs un izlasē Paco, bet visādi Negredo, Lorentes un Soldado ir nekas vairāk kā pārbaudes spēļu un kvalifikācijas karaļi!!!

     [+] [-]

, 2015-03-24 19:58, pirms 9 gadiem
Jā varbūt vēl Morata....

     [+] [-]

, 2015-03-24 20:58, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Nesaprotu Spanus,kadel bija janaturalize shis aksts? Kas viniem maz uzbruceju?
vinjsh jau tak nav iisti ticis pie speeleeshanas Spaanijas izlasee,kaut kaads laasts vinjam,kaa izlases speeles,taa kaut kaadi savainojumi