Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Treneri atbalsta Burleju

Andrejs Siliņš

Treneri atbalsta Burleju
Džordžs Burlejs

Skotijas futbola premjerlīgas klubu galvenie treneri pauduši atbalstu jaunajam Skotijas izlases galvenajam trenerim Džordžam Burlejam.

"Džordžs ir laba izvēle, jo viņš ir treneris ar lielu pieredzi gan Anglijas, gan Skotijas futbolā," izteicies "Kilmarnock" treneris Džims Džefrīss. Un šim komentāram piekrīt arī citi treneri, atzīstot, ka Burlejs ir kluss, taču gudrs treneris, kurš aizvedis "Ipswich" klubu uz Eiropas kausiem.

Pēdējā laikā gan Burlejam nav veicies sevišķi labi - kā "Southampton" vadītājs treneris strādāja divus gadus, taču šosezon komanda atrodas vien turnīra tabulas vidusdaļā, kas, protams, neapmierināja kluba vadību.

Burleju, kurš vadījis ne tikai pieminētos "Ipswich" un "Southampton" klubus, bet arī "Derby Country" un "Hearts", bija viens no četriem kandidātiem uz Skotijas valstsvienības galvenā trenera amatu.

Arī nu jau bijušais skotu futbola galvenās komandas vadītājs Kreigs Brauns atzinis Burleju par labu esam: "Viņa panākumi runā paši par sevi. Viņš ļoti labi māk sastrādāties ar spēlētājiem. Viņš vienmēr no spēlētājiem izdabū labāko iespējamo."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja