Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Klāt 2. kārta

Klāt 2. kārta
Āfrikas Nāciju kauss 2008

Šodien Āfrikas Nāciju kausa izcīņā sāksies 2. kārtas spēles. A grupā Maroka tiksies ar Gvineju, bet turnīra mājiniece Gana pret Namībijas futbolistiem.

A grupa. Maroka - Gvineja (plkst.19:00).
Marokas izlase turnīru vismaz rezultāta ziņā iesāka vispārliecinošāk no visām finālturnīra dalībniecēm, ar 5:1 sagraujot Namībiju. Domājams, šodien marokāņiem klāsies grūtāk, jo pretī stāsies Gvineja, kas atklāšanas mačā līdz pat pašai cīņas izskaņai lika nervozēt mājiniekiem (1:2 pret Ganu). Īpašu vērību šai spēlē vajadzētu pievērst Marokas izlases uzbrucējam Sufiane Aludi (ikdienā spēlē AAE), kurš mačā pret Namībiju nokārtoja hattrick pirmajās 28 minūtēs. Tomēr ir ziņas, ka Aludi šodien nespēlēs, jo guvis savainojumu. Aludi izteicis cerību, ka komandas biedri bez viņa ierindā nospēlēs labi un uzvarēs. Savukārt gvinejieši noteikti cer sagaidīt labāku sniegumu no sava līdera Banguras (Kijevas "Dynamo"), kurš mačā pret Ganu nospēlēja ļoti bāli, izjaucot daudzus savas komandas uzbrukumus.

A grupa. Gana - Namībija (plkst.21:30).
Ja pirmajā grupas spēlē uzvarēs Maroka, bet otrajā Gana, tad šajā grupā viss būs skaidrs vēl pirms pēdējās kārtas - ceturtdaļfinālā būs iekļuvušas Gana un Maroka (kā to prognozēja vēl pirms turnīra sākuma). Ja Gvinejai pret šādu scenāriju noteikti ir lielas pretenzijas (komanda ir labi nokomplektēta un pamatoti cer spēlēt "play-off"), tad Namībijas komandas argumenti nevarētu būt diez ko stipri. Ja ar 1:5 tiek zaudēts Marokai, tad grūti iedomāties, kā šī vienība varētu sekmīgi nospēlēt pret turnīra mājiniekiem... Domājams, ka primārais namībiešiem būs nospēlēt pret Ganu cienīgi. Savukārt Ganas līdzjutēji pēc smagās uzvaras pār Gvineju mača galotnē noteikti vēlas redzēt pārliecinošāku sniegumu šodien - un ne tikai sniegumu, bet arī rezultātu uz tablo. Pret Gvineju ganieši izniekoja daudzas iespējas gūt vārtus. Kā būs šodien?

Āfrikas Nāciju kausa izcīņa.
A grupa.
2. kārta (24. janvāris.).

Maroka - Gvineja
Gana - Namībija

A grupa.
1. Maroka 1 3
2. Gana 1 3
3. Gvineja 1 0
4. Namībija 1 0

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 11:47, pirms 16 gadiem
Aludi potītes trauma un spēli izlaiž...

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 19:14, pirms 16 gadiem
Bus jaskatas Ganas spele! Shi komanda saka vel vairak simpatizet pec vinju 1. speles!

  +2 [+] [-]

, 2008-01-24 19:19, pirms 16 gadiem
Oi!! Shodien tak Barcas spele! Noteikti neredzeshu 2. puslaika beigas, bet skatishos!