Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ukrainas izlasei būs jauns treneris

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ukrainas izlasei būs jauns treneris
Aleksejs Mihaiļičenko
Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas Futbola federācija šodien apstiprinājusi informāciju par to, ka nav pagarināts līgums ar līdzšinējo izlases treneri Alekseju Mihaiļičenko. Jauns treneris vēl tiek meklēts.

2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā Ukrainai pavisam nedaudz pietrūka, lai tiktu uz finālturnīru. Spēlētjot vienā grupā ar Angliju un Horvātiju, tika iegūta otrā vieta, kas nozīmēja to, ka jāspēlē ''play off''. Tur ukraiņiem pretī patrāpījās Grieķija. Divu maču summā grieķi uzvarēja ar 1:0.

Mihaiļičenko līgums bija līdz 30. novembrim. Kļuvis zināms, ka tas nav pagarināts. Federācijas prezidents Grigorijs Surkis atklājis, ka vakance piedāvāta pašreizējam Doņeckas ''Shahktar'' galvenajam trenerim, rumānim Mirčam Lučesku, kurš pagaidām atbildi vēl neesot devis. Lučesku vadībā Doņeckas klubs trīs reizes uzvarējis Ukrainas čempionātā un šogad arī UEFA kausā.

Izmantotie resursi:
reuters.com

  -3 [+] [-]

, 2009-12-23 16:23, pirms 15 gadiem
netika Ukraina PK, uzreiz treneri pasūta..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja