Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Agirre pēc 14 gadu pārtraukuma atgriezīsies pie Meksikas izlases stūres

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Agirre pēc 14 gadu pārtraukuma atgriezīsies pie Meksikas izlases stūres
Haviers Agirre. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

LETA--AFP. Meksikāņu speciālists Havjers Agirre atgriezīsies pie Meksikas vīriešu futbola izlases stūres.

65 gadus vecais speciālists vadīja Meksikas izlasi 2002. un 2010.gada Pasaules kausa finālturnīros, kuros meksikāņiem izdevās pārvarēt grupu turnīru un sasniegt otro kārtu.

Tāpat viņš karjeras laikā ieņēma galvenā trenera amatu Japānas un Ēģiptes izlasēs, kā arī vairākos Spānijas klubos, starp kuriem bija arī Madrides "Atletico", Barselonas "Espanyol", "Osasuna", un "Mallorca".

Agirrem Meksikas izlasē asistēs bijušais spēlētājs Rafaels Markess, kurš pirms tam vadīja Spānijas kluba "Barcelona" dublieru komandu.

Līdz pagājušajai nedēļai Meksikas izlasi vadīja Haime Losano, kurš zaudēja amatu pēc Meksikas izstāšanās no "Copa America", neiekļūstot izslēgšanas spēlēs. Viņam tika tika piedāvāts asistenta amats uz turpmākajiem diviem gadiem ar iespēju pēc 2026.gada Pasaules kausa finālturnīra atgriezties savā postenī, taču to viņš noraidīja.

Izmantotie resursi:
LETA