Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Argentīna spēlēs ar Brazīliju, Anglija uzņems Franciju

Agris Suveizda

Argentīna spēlēs ar Brazīliju, Anglija uzņems Franciju
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Šodien kārtējās spēles aizvadīs futbola izlases. Vairāki dueļi noteikti piesaistīs lielu interesentu skaitu visā pasaulē. Tā piemēram, Argentīna tiksies ar Brazīliju, Anglija uzņems Franciju, Spānija viesosies Portugālē, Vācija – Zviedrijā.

Argentīna un Mesi pret Brazīliju, Kapello pret Blānu Londonā

Vienā no neapšaubāmi vakara centrālajām spēlēm Kataras galvaspilsētā Dohā Argentīna tiksies ar principiālāko pretinieci Brazīliju. Abām komandām pēc Pasaules kausa izcīņas, kurā abas izstājās ceturtdaļfinālā, nomainījās galvenais treneris. Argentīniešiem Djēgo Maradonas vietā nāca Serhio Batista, kurš nu arī oficiāli kļuvis par izlases vadītāju. Toties Dungu nomainīja Manu Menezess.

Menezesa vadībā brazīlieši aizvadījuši četras pārbaudes spēles (vienu gan neoficiāli – pret "Barcelona B") un izcīnīja četras uzvaras (vārtu attiecība 10:0). Argentīna arī aizvadījusi četras spēles, uzvarot Īriju, Spāniju un Irānu, toties izbraukumā ar 0:1 zaudējot Japānai. Lai arī nespēlēs ne Karloss Tevess, ne Djēgo Milito, Argentīnas izlases priekšējā līnija diez vai izjutīs ļoti lielu zaudējumu, jo ierindā būs gan Lionels Mesi, gan Gonsalo Iguains, gan citi. Brazīlijai izsaukti astoņi spēlētāji no vietējā čempionāta, tiesa, trīs no tiem ir vārtsargi. Ierindā ir tādi pazīstami spēlētāji kā Ronaldinju, Robinju, Dani Alvešs, kā arī jaunais supertalants Neimars, toties nav Alešandres Patu, kurš guva pa vieniem vārtiem katrā no pēdējām pārbaudes spēlēm. Starp citu, abas izlases jau decembrī tiksies atkal, šoreiz Argentīnas pilsētā Laplatā.

Citā spēlē Anglija varenajā "Wembley" stadionā uzņems Franciju. Pēc neveiksmes 2012.gada Eiropas čempionāta atlases cikla mačā pret Melnkalni (0:0, turklāt savā laukumā), Fabio Kapello sacīja, ka draudzības mačā pret Franciju ļaus izspēlēties arī tuvākajām rezervēm. Savu vārdu itālietis turēja, tiesa, viņa kandidātu sarakstu ietekmēja arī savainojumi – savainoti ir Veins Rūnijs, Džermeins Defo, Frenks Lempards, bet nupat savainojumus guva Džons Terijs, Ešlijs Kouls un Gabriels Agbonlahors. Interesanti, ka Kapello izsauca uzbrucēju Džeju Botroidu, kurš ikdienā spēlē nevis Premjerlīgā, bet gan pēc spēka otrajā līgā.

Lai arī Lorānam Blānam izdevās sapulcināt praktiski visus labākos pieejamos spēlētājus, Francijas izlase, protams, joprojām ir pārbūves procesā un pašreizējais valstsvienības modelis ir ārkārtīgi nepieredzējis, kā arī futbolisti savā starpā vēl nav saspēlējušies. Joprojām nav Patrisa Evrā un Franka Riberī, bet aizvadītajā nedēļas nogalē savainojumu guva arī centra aizsargs Filips Meksess. Tā kā savainots ir arī kreisās malas aizsargs Alī Sisoko, pirmo reizi kopš Pasaules kausa izcīņas izlasē ieradies Eriks Abidāls. Kaut arī Blāns savās pirmajās divās spēlēs pie Les Blues stūres piedzīvoja zaudējumu, nu Francijas uzvaru sērija ir sasniegusi trīs spēles.

Portugāle uzņems Spāniju, Vācija viesosies Gēteborgā

Ļoti principiāls duelis norisināsies arī Lisabonā, kur savā starpā tiksies kaimiņvalstis Portugāle un Spānija. Portugāļi cer vismaz daļēji reabilitēties par zaudējumu Pasaules kausa izcīņas astotdaļfinālā, kur vēlākā turnīra uzvarētāja Spāņija bija pārāka ar 1:0. La Roja Portugālē ieradās teju labākajā sastāvā. Savainoto Hesusu Navasu aizstāja Santi Kasorla, bet pavisam nesen noskaidrojās, ka nespēlēs Fernando Toress, līdz ar to iespēja parādīt savu meistarību varētu rasties Fernando Jorentem.

Portugāles izlases rindās ir arī četri spāņi - Madrides "Real" trio Krištianu Ronaldu, Pepe un Rikardu Karvalju, kā arī Manuels Fernandešs no "Valencia". Tāpat sastāvā ir viena no lielākajām portugāļu zvaigznēm Nani, toties savainojuma dēļ izkrita reaktīvais malējais aizsargs Fabiu Koentrau. Pēdējā mačā Portugāles čempionātā savainojumu guva Lisabonas "Sporting" pussargs Silvestre Varela. Portugāle ne pārāk veiksmīgi iesāka kvalifikācijas turnīru, pret Kipru un Norvēģiju kopā iegūstot tikai vienu punktu, toties turpinājumā sekoja uzvaras ar 3:1 pret Dāniju un Islandi. Savukārt Spānija atlases ciklu iesākusi nevainojami – deviņi punkti trīs spēlēs, toties draudzības mačos nav veicies tikpat labi (1:1 Meksikā un sakāve ar 1:4 pret Argentīnu).

Joahims Lēvs pret Zviedriju nolēma atpūtināt Mesutu Ezilu, Filipu Lāmu un Tomasu Milleru, kuru loma izlasē, protams, ir pat ļoti liela. Toties Lēvs izsauca četrus debitantus – Marcelu Šmelceru, Mario Getci (abi Dortmundes "Borrussia"), Andrē Širli un Lūisu Holtbiju (abi "Mainz"). Kvalifikācijas turnīrs Vācijai iesācies ļoti veiksmīgi – četras uzvaras un vārtu attiecība 13:1, savukārt Zviedrijai trīs spēlēs ir seši punkti – 1:4 pret Nīderlandi, 2:0 pret Ungāriju un 6:0 pret Sanmarīno.

Tikmēr Amsterdamā Nīderlandes valstsvienība tiksies ar Turciju. Nīderlandes izlases galvenais treneris Berts van Mārveiks, lai arī varētu būt bažas par abu spēlētāju fizisko formu, nolēma izsaukt Robinu van Pērsiju un Marku van Bommelu, toties atkal aiz borta palika Mančestras "City" pussargs Naidžels de Jongs, kurš sezonas sākumā salauza kāju Hatemam ben Arfam. Savainojumu dēļ van Mārveikam nāksies iztikt bez Halida Bulahrūza, Urbija Emanuelsona un Demija de Zēva.

Horvātija cer kļūt par grupas līderi, Rumānija tiksies ar Itāliju

Šodien notiks arī divas Eiropas čempionāta atlases cikla spēles. Somija uzņems Sanmarīno, toties otra cīņa futbola interesentiem varētu būt krietni saistošāka. Pēc četrām aizvadītām kārtām mūsu grupā Grieķija ar astoņiem punktiem ir līdere (Latvija ar četriem ir priekšpēdējā), taču šopēcpusdien tiks izspēlēta atlikusī ceturtā apļa spēle – Horvātija pret Maltu. Ja horvāti uzvarēs, viņu kontā četros mačos būs jau 10 punkti.

Citas mūsu konkurentes kvalifikācijas turnīrā arī lietderīgi izmantos iespēju aizvadīt pārbaudes maču. Grieķija spēlēs ar Austriju, Izraēla uzņems Islandi, bet Gruzija viesosies Slovēnijā. Savukārt mūsu Baltijas kaimiņi igauņi uzņems pieticīgo Lihtenšteinu, bet Lietuva mērosies spēkiem ar Ungāriju.

Saistoša spēle notiks arī Austrijas pilsētā Klāgenfurtē, kur Rumānija tiksies ar Itāliju. Čezāre Prandelli neizsauca vairākus futbolistus, kas bija sastāvā iepriekšējā mačā pret Ziemeļīriju – Džanluku Dzambrotu, Džordžo Kjelini, Simoni Pepi, Marko Borjello, Antonio Kasano un citus. Toties ierindā ir Mario Balotelli un Alberto Akvilani, tāpat Prandelli deva iespēju Argentīnā dzimušajam Kristianam Ledesmam.

Spēles

LaiksSpēleLaiksSpēle
13:00Gvineja – Burkinafaso19:00Bulgārija - Serbija
13:00Gajāna – Gvatemala19:00Ungārija - Lietuva
13:00Lībija – Nigēra19:00Senegāla - Gabona
13:00Malāvija – Ruanda19:30Ēģipte - Austrālija
13:00Mozambika – Zimbabve19:30Izraēla - Islande
13:00Katara – Haiti19:30Mali – Kongo DR
13:00Saūda Arābija – Gana21:15Dānija - Čehija
13:00Sudāna – Zambija21:15Luksemburga - Alžīrija
13:00Horvātija – Malta21:15Šveice - Ukraina
13:30Ķīna - Latvija21:30Austrija - Grieķija
14:00Honkonga – Paragvaja21:30Nīderlande - Turcija
14:00Kuveita – Irāka21:30Polija - Kotdivuāra
14:00Melnkalne – Azerbaidžāna21:30Rumānija - Itālija
16:30Omāna – Baltkrievija21:30DĀR - ASV
18:00Krievija – Beļģija21:30Zviedrija - Vācija
18:00Slovākija – BIH*21:45Ziemeļīrija - Maroka
18:30Somija – Sanmarīno21:45Slovēnija - Gruzija
18:45Igaunija – Lihtenšteina22:00Anglija - Francija
19:00Albānija – Maķedonija23:00Portugāle - Spānija
19:00Argentīna - Brazīlija

* - Bosnija un Hercegovina

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News
L'EQUIPE : toute l'actualité sportive en...
Goal.com
Spanishfootball.info

1 2 37 komentāri
Slēpts komentārs: kasagrande

  +7 [+] [-]

, 2010-11-17 09:47, pirms 13 gadiem
kasagrande rakstīja: Agri, ja izcēli tādas viduvējības kā Franciju un Angliju, tad jau virsrakstā varēji arī, piemēram, DĀR un ASV dueli izcelt vai Itāliju un Rumāniju, tās tomēr ir spēcīgākas par Franciju vai Angliju
Anglija un Francija var izgāzties kaut vai septiņpadsmit pasaules čempionātos pēc kārtas, tās izlases vienalga būs skatāmākas, interesantākas un svarīgākas futbolā par ASV, DĀR un Itāliju kopā ņemtām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-17 09:53, pirms 13 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Anglija un Francija var izgāzties kaut vai septiņpadsmit pasaules čempionātos pēc kārtas, tās izlases vienalga būs skatāmākas, interesantākas un svarīgākas futbolā par ASV, DĀR un Itāliju kopā ņemtām.
Nu ok, franču futbolu varbūt vēl arī varēja skatīties, kamēr viņiem bija viens spēlētājs, kurš vilka visu izlasi, bet par to otru komandu gan nevar teikt tādu pašus vārdus.

  -4 [+] [-]

, 2010-11-17 09:55, pirms 13 gadiem
vo vo franci sucks, neka no viniem nav, kops Zidans beidzis karjeru , si francijas izlase neatrod sev vietu starp top komandam

  +1 [+] [-]

, 2010-11-17 09:58, pirms 13 gadiem
kasagrande rakstīja: Agri, ja izcēli tādas viduvējības kā Franciju un Angliju, tad jau virsrakstā varēji arī, piemēram, DĀR un ASV dueli izcelt vai Itāliju un Rumāniju, tās tomēr ir spēcīgākas par Franciju vai Angliju
Izskatās, ka uz futbolu esi uz Jūs!

  -4 [+] [-]

, 2010-11-17 10:01, pirms 13 gadiem
Uzgriežņu Arvīds rakstīja: Izskatās, ka uz futbolu esi uz Jūs!
Pamato, jeb atzīsti, ka pats esi uz Jūs. Francija bez Zidana vairs nav ne pasaules un pat ne Eiropas TOP komanda, pie tam tās labākie spēlētāji ir augstprātīgi gailīši, toties Anglija... kas vispār ir Anglija un ko viņi ir izcīnījuši, lai sauktos par TOP komandu? Pat nekvalificējās iepriekšējam EČ.

     [+] [-]

, 2010-11-17 10:02, pirms 13 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Anglija un Francija var izgāzties kaut vai septiņpadsmit pasaules čempionātos pēc kārtas, tās izlases vienalga būs skatāmākas, interesantākas un svarīgākas futbolā par ASV, DĀR un Itāliju kopā ņemtām.
Par Dar un ASV tev taisnība, bet nu par Itāliju tu joko ?

     [+] [-]

, 2010-11-17 10:02, pirms 13 gadiem
kasagrande rakstīja: Nu ok, franču futbolu varbūt vēl arī varēja skatīties, kamēr viņiem bija viens spēlētājs, kurš vilka visu izlasi, bet par to otru komandu gan nevar teikt tādu pašus vārdus.
Anglijas spēles neskatāmākas par Francijas

ja tu domā to FRA izlasi pirms desmit gadiem, ar Zidanu priekšā, tad varbūt

  +1 [+] [-]

, 2010-11-17 10:06, pirms 13 gadiem
kasagrande rakstīja: Pamato, jeb atzīsti, ka pats esi uz Jūs. Francija bez Zidana vairs nav ne pasaules un pat ne Eiropas TOP komanda, pie tam tās labākie spēlētāji ir augstprātīgi gailīši, toties Anglija... kas vispār ir Anglija un ko viņi ir izcīnījuši, lai sauktos par TOP komandu? Pat nekvalificējās iepriekšējam EČ.
Eh, es laikam vecāks būšu par tevi, jaunuli - atceros, cik skatāmu futeni angļi radīja 96. gada čempī, kad iz..āza holandiešus kā vecus apelsīnus ar 4:1... un kas par spēlētājiem bija - Gaza, Šīrers, Inss, Adamss, Maknamans u.c. Toreiz angļi, vismaz savā laukumā, tiešām bija kārtīgi favorīti, apstādamies vien pret vāciešiem pusfinālā.

Un ja tā paskatās - kuras tad komandas rāda stabilu favorītu statusu no turnīra uz turnīru? Brazīļi, vācieši, Nīderlande varbūt... kas vēl?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-17 10:14, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Eh, es laikam vecāks būšu par tevi, jaunuli - atceros, cik skatāmu futeni angļi radīja 96. gada čempī
Tas viss, protams, ir ļoti romantiski un skaisti, bet kopš 1996.gada kāds laiciņš būs pagājis un tagad no tā vairs nav ne smakas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-17 10:28, pirms 13 gadiem
Anglija vs Francija vēstures deļ ir interesanti, bet tomēr Portugāle vs Spānija toč ir saldais ēdiens, atliek tik ielūkoties kas šajās komandās spēlē! Topu tops

  +1 [+] [-]

, 2010-11-17 10:29, pirms 13 gadiem
Angļu futbola (gan izlases, gan līgas) glorifikācija daudzu Latvijas līdzjutēju vidū šķiet mazliet smieklīga. To jau vairāk nosaka nevis futbola kvalitāte, bet angļu mēdiju ietekme (saprotamās valodas dēļ). Tas viss līdzinās Krievijas idealizācijai krievvalodīgo vidū.

     [+] [-]

, 2010-11-17 10:31, pirms 13 gadiem
kasagrande rakstīja: Tas viss, protams, ir ļoti romantiski un skaisti, bet kopš 1996.gada kāds laiciņš būs pagājis un tagad no tā vairs nav ne smakas.
Divi ceturtdaļfināli PČ pēdējā desmitgadē, nekas uber, bet arī pietiekami normāli.

Tad jau spāņiem būtu jālien no kauna zemē par sadarīto pirms pēdējā Kausa un Eiropas čempja

     [+] [-]

, 2010-11-17 10:34, pirms 13 gadiem
host rakstīja: Par Dar un ASV tev taisnība, bet nu par Itāliju tu joko ?
Par Itāliju es tiešām bieži jokoju. Bet ne šoreiz.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-17 10:35, pirms 13 gadiem
Andi rakstīja: Angļu futbola (gan izlases, gan līgas) glorifikācija daudzu Latvijas līdzjutēju vidū šķiet mazliet smieklīga. To jau vairāk nosaka nevis futbola kvalitāte, bet angļu mēdiju ietekme (saprotamās valodas dēļ). Tas viss līdzinās Krievijas idealizācijai krievvalodīgo vidū.
Es, piemēram, esmu Anglijas fans jau 15 gadus, kopš pieplacis pie TV ekrāniem vēroju Šīrera un Gaskoina slavas stundas - tā laika sajūtu var noķert 96. gada "Three lions" versijā Anglijas izlasei piemīt kaut kas... teiksim tā, labi Vācija spēlē stbilāk, titulu vairāk, bet vāciešiem nav tās auras, kas Anglijas izlasei - mūžīgās cerības, sapņi, no čempja uz čempi, būt par Anglijas fanu nozīmē būt par lielu sapņotāju un tas bieži ir interesantāk, nekā fanot par brazīļiem, vāciešiem, u.t.t.

     [+] [-]

, 2010-11-17 11:31, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Es, piemēram, esmu Anglijas fans jau 15 gadus, kopš pieplacis pie TV ekrāniem vēroju Šīrera un Gaskoina slavas stundas - tā laika sajūtu var noķert 96. gada "Three lions" versijā Anglijas izlasei piemīt kaut kas... teiksim tā, labi Vācija spēlē stbilāk, titulu vairāk, bet vāciešiem nav tās auras, kas Anglijas izlasei - mūžīgās cerības, sapņi, no čempja uz čempi, būt par Anglijas fanu nozīmē būt par lielu sapņotāju un tas bieži ir interesantāk, nekā fanot par brazīļiem, vāciešiem, u.t.t.
baigi labi pateici!

     [+] [-]

, 2010-11-17 11:43, pirms 13 gadiem
interesanti, ka Argentīnas sastāvā ar desmito numuru spēlēs Pastore, nevis Mesī.

     [+] [-]

, 2010-11-17 11:56, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: baigi labi pateici!
Tev sestdien jānostāv sausā pret Taurupi

  -1 [+] [-]

, 2010-11-17 12:03, pirms 13 gadiem
zidlers rakstīja: vo vo franci sucks, neka no viniem nav, kops Zidans beidzis karjeru , si francijas izlase neatrod sev vietu starp top komandam
Būtu mums tik slikta izlase kā francijai :]

     [+] [-]

, 2010-11-17 12:31, pirms 13 gadiem
Šajās spēlēs man lielāko uzmanību gribas pievērst debitantiem. Visvairāk gaidu Mario Getces debiju Vācijas izlases rindās, tāpēc tā spēle liekas īpaši saistoša. Nu jā, vēl Itālijas spēle. Interesanti, kā Itālijas izlasē iejutīsies argentīnietis Ledesma, kā arī Balcareti un Ranokja aizsardzībā.

     [+] [-]

, 2010-11-17 16:02, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: ...atceros, cik skatāmu futeni angļi radīja 96. gada čempī, kad iz..āza holandiešus kā vecus apelsīnus ar 4:1... un kas par spēlētājiem bija - Gaza, Šīrers, Inss, Adamss, Maknamans u.c. Toreiz angļi, vismaz savā laukumā, tiešām bija kārtīgi favorīti, apstādamies vien pret vāciešiem pusfinālā.
Šķiet, ka pret "oranžajiem" tā arī bija angļu vienīgā spilgtā spēle. Atceros, kāda sajūsmā biju, kad angļi otreiz pēc kārtas "pendelēs" tomēr neizlīda (Sautgeits pēdējo nerealizēja). Sastāvam gan visu cieņu. Tā laika angļu "Zaļā pūķa armiju" es patiešām cienīju. Bet Vācijai gan bija smaga grupa, tāpēc visu cieņu viņiem...un, protams, Vogtsa sievai, kura ieteica paņemt Bīrhofu uz čempi

P.S.- Par Vācijas auru gan nevajag diskutēt, jo tāds uzvarētāju/cīnītāju gars kā vāciešiem nav nevienam. Pārbaudīta vērtība.

     [+] [-]

, 2010-11-17 16:47, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Šķiet, ka pret "oranžajiem" tā arī bija angļu vienīgā spilgtā spēle. Atceros, kāda sajūsmā biju, kad angļi otreiz pēc kārtas "pendelēs" tomēr neizlīda (Sautgeits pēdējo nerealizēja). Sastāvam gan visu cieņu. Tā laika angļu "Zaļā pūķa armiju" es patiešām cienīju. Bet Vācijai gan bija smaga grupa, tāpēc visu cieņu viņiem...un, protams, Vogtsa sievai, kura ieteica paņemt Bīrhofu uz čempi

P.S.- Par Vācijas auru gan nevajag diskutēt, jo tāds uzvarētāju/cīnītāju gars kā vāciešiem nav nevienam. Pārbaudīta vērtība.
Nu, pret skotiem jau arī laba spēle sanāca.

Vispār jau ļoti patika ar čehi un, jāsaka, tā laika Vācijas izlase bija leģendāra, tādai nebija kauns zaudēt.

Vācieši ir uzvarētāji, fanot par Vāciju ir tik racionāli, labi, pareizi un... drusku garlaicīgi

     [+] [-]

, 2010-11-17 16:52, pirms 13 gadiem
Nelietotājs rakstīja: Par Itāliju es tiešām bieži jokoju. Bet ne šoreiz.
Tad tu gribi teikt ka Anglija futbolā ir svarīgāka par Dar Asv un 4. Kārtējo un leģendām avīto pasaules čempioni Itāliju ? Kamēr Anglija ir uzvarējusi tikai 1 reiz un vēl aiz vien netiek pāri saviem mūžīgajiem pretiniekiem Vācijai ? Es personīgi Angliju liktu vienā Plauktā ar Itāliju futbola vēsturē.

     [+] [-]

, 2010-11-17 18:35, pirms 13 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Nu, pret skotiem jau arī laba spēle sanāca.

Vispār jau ļoti patika ar čehi un, jāsaka, tā laika Vācijas izlase bija leģendāra, tādai nebija kauns zaudēt.

Vācieši ir uzvarētāji, fanot par Vāciju ir tik racionāli, labi, pareizi un... drusku garlaicīgi
"Jaunākā brāļa" sindroms. Bet jā, pret skotiem šķiet angļiem vienmēr iet labi. Neesmu augstās domās par "kalniešiem", lai gan arī viņiem bijuši leģendāri spēlētāji.
Čehi bija tā čempja pārsteigums. Ja vēl grupu turnīrā vācieši viņus uzvarēja ar 2:0, tad finālā ar pilno lazareti vācieši neiztika arī bez veiksmes palīdzības. Bīrhofa zvaigžņu stunda.

Nez, vācieši mani vienmēr ar kaut ko pārsteidz. Katrs modelis ir citādāks. Angļi savukārt ir vienveidīgāki, paredzamāki. Mani ne pārāk patīk angļu šovinisms futbola sakarā. Viņi varētu lielīties, ja būtu starp panākumiem bagātākajām izlasēm, bet tā nav, tāpēc labāk mazāk runāt un vairāk darīt. Arī viņu spēlētais futbols nav tas acij tīkamākais.

     [+] [-]

, 2010-11-17 18:37, pirms 13 gadiem
host rakstīja: Es personīgi Angliju liktu vienā Plauktā ar Itāliju futbola vēsturē.
Tas nu gan nebija objektīvi. Itālija ir viena no titulētākajām izlasēm, liekama vienā plauktā gan ar Vāciju, gan Brazīliju.

     [+] [-]

, 2010-11-17 19:19, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: interesanti, ka Argentīnas sastāvā ar desmito numuru spēlēs Pastore, nevis Mesī.
Nedomāju, ka tas būtu īpaši būtiski, kāds kuram numurs, bet Pastore spēlē ar 23. nr.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-17 19:40, pirms 13 gadiem
bebrupuika rakstīja: Portugāle vs Spānija toč ir saldais ēdiens, atliek tik ielūkoties kas šajās komandās spēlē! Topu tops
Ja izvēlies šo spēli, sagatavo spilvenu un kafijas rezerves.

     [+] [-]

, 2010-11-17 20:00, pirms 13 gadiem
bebrupuika rakstīja: Anglija vs Francija vēstures deļ ir interesanti, bet tomēr Portugāle vs Spānija toč ir saldais ēdiens, atliek tik ielūkoties kas šajās komandās spēlē! Topu tops
Pasaules kausā Spānija-Portugāle bija viens no garlaicīgākajiem dueļiem. Portugālei nav izteikta līdera kopš Figu laikiem, tāpēc pret Spāniju nav daudz variantu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-17 20:23, pirms 13 gadiem
kasagrande rakstīja: Tas viss, protams, ir ļoti romantiski un skaisti, bet kopš 1996.gada kāds laiciņš būs pagājis un tagad no tā vairs nav ne smakas.
Neaizmirsti ka uz pasaules kausu Anglija kvalificējās kā pirmā no Eiropas! Bet Tev jau tas arī laikam neskaitās nekas!

     [+] [-]

, 2010-11-17 21:00, pirms 13 gadiem
Bigijs rakstīja: Neaizmirsti ka uz pasaules kausu Anglija kvalificējās kā pirmā no Eiropas! Bet Tev jau tas arī laikam neskaitās nekas!
Tas tiešām nav nekas, jo finālturnīrā parādītais sniegums bija viens no bālākajiem. Lielākā daļa angļu kritizēja nevis tiesnešus vai vuvuzelas, bet gan pašu spēlētājus un treneri. Vilšanās bija pamatīga.

     [+] [-]

, 2010-11-17 21:04, pirms 13 gadiem
Un jā, Mesi to beidzot paveica!!! 1:0 uzvara pār Brazīliju. Lai arī draudzības spēle, no draudzības kā jau ierasts nebija ne miņas. Diezgan neskatāma spēle ar daudz asumiem. Viss vilka uz 0:0, bet pašā spēles izskaņā Mesi nolēma ņemt spēles likteni savās rokās un solo gājienu noslēdza ar lielisku sitienu vārtu apakšējā stūrī. Tiešām skaista epizode!

Apsveicu Mesi ar uzvaru! Mesijas faktors atkal nostrādāja
1 2 37 komentāri