Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Voroņins salauzis degunu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Voroņins salauzis degunu
Andrejs Voroņins
Foto: Professional Sport

Ukrainas futbola izlases futbolists Andrejs Voroņins ļoti muļķīgā situācijā lauzis degunu, taču tas viņam netraucēšot palīdzēt savam klubam "Hertha" nākamajā Bundeslīgas mačā.

Voroņins bija ieradies uz Ukrainu, lai palīdzētu savas valsts izlasei 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē pret Horvātiju, taču komandas galvenais treneris Aleksejs Mihaiļičenko nolēma futbolistu nemaz nesūtīt laukumā.

Tagad ir parādījusies informācija, ka futbolists lauzis degunu, tādēļ parādījās spekulācijas, ka tas kaut kādā veidā varētu būt saistīts ar futbolista nesaskaņām ar Mihaiļičenko, taču futbolists to kategoriski noliedzis:

"Notika nelaimes gadījums. Nekāds kautiņš nav bijis. Es nokritu pa trapa trepēm, kad kāpu iekšā lidmašīnā. Deguns mazliet sāp, taču viss tiek kontrolēts. Gribu spēlēt pret "Stuttgart" bez maskas, bet man bija neliela operācija, tādēļ laikam nāksies..."

Atgādināsim, ka Andrejam 11. oktobrī piedzima meita.

Izmantotie resursi:
football.ua

  +2 [+] [-]

, 2008-10-17 14:10, pirms 16 gadiem
Atgādināsim, ka Andrejam 11. oktobrī piedzima meita.

Njaa, interesants veids kaa to nosvineet!

bet nu jau otrais speleetaajs, kuram ir lauzts deguns peec izlasu speeleem tagad... kurs buus naakamais?