Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rada oficiāli kļūst par Čehijas izlases galveno treneri

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rada oficiāli kļūst par Čehijas izlases galveno treneri
Petrs Rada
Foto: SCANPIX SWEDEN

Par Čehijas futbola izlases jauno galveno treneri oficiāli iecelts Petrs Rada. Rada šajā amatā nomainīs Čehijā tik ļoti mīlēto Karelu Brukneru.

Rada līdz šim darbojās kā Bruknera palīgs, bet tagad Čehijas futbola federācijas vadība ir nolēmusi viņam uzticēt galvenā trenera pienākumus. Savas futbolista karjeras laikā Rada ir spēlējis dažādos Čehijas un Vācijas futbola klubos, pie tam ir aizvadījis arī 11 spēles Čehoslovākijas izlases sastāvā.

Petrs Rada pirmo reizi izmēģināja spēkus galvenā trenera amatā 1998. gadā, kad stājās pie Prāgas "Slavia" stūres. Arī turpmāk viņš turpināja strādāt ar vairākām Čehijas komandām, tajā skaitā arī ar FK "Teplice" un "Viktoria" no Plzenas.

Rada ir jau ceturtais Čehijas izlases galvenais treneris kopš valsts neatkarības atjaunošanas. Pirms viņa izlasi vadīja Dušans Uhrins, Jozefs Čovanecs, kā arī jau pieminētais Karols Brukners. Pirmā spēle pie izlases stūres 49 gadus vecajiem trenerim būs 20. augustā pret Anglijas izlasi.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-07-18 07:30, pirms 16 gadiem
un man jau likās, ka Brukners kā PSRS ģenseki, uz mūžu iecelts