Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kollers izlasē neatgriezīsies

Kollers izlasē neatgriezīsies
Jans Kollers vēl izlases rindās
Foto: AFP

Čehijas futbola izlases visu laiku labākais vārtu guvējs Jans Kollers apstiprinājis, ka, valstsvienības rindās vairs neatgriezīsies, neskatoties uz to, ka izlases galvenais treneris Petrs Rada esot lūdzis viņu pārdomāt pieņemto lēmumu.

35 gadus vecais čehu milzis, kurš patreiz spēlē Krievijas Premjerlīgas futbola klubā ''Krylya Sovetov'', Čehijas izlasi pārstāvēja no 1999. līdz 2008. gadam. Pēc šīs vasaras Eiropas čempionāta Kolers paziņoja, ka izlasē vairs nespēlēšot.

Izlases rindās 202 centimetrus garais uzbrucējs aizvadīja 90 spēles, kuru laikā pārspēja pretinieku vārtsargus 55 reizes.
Lai arī Čehijas izlases galvenais treneris Rada lūdzis, lai Kollers atgriežas izlasē, spēlētājs paziņoja, ka savu izvēli jau ir izdarījis un turēs savu vārdu.

''Mēs ar treneri vairākas reizes esam runājuši par šo tēmu, taču esmu pieņēmis lēmumu un uzskatu, ka tas pieņemts pareizajā brīdī,'' Prāgas laikrakstam ''Sport'' sacīja Kollers.
''Es redzēju, ka puiši spēlē mačā pret Angliju šī gada augustā Vemblija stadionā. Spēle beidzās 2:2 un varu apgalvot, ka viņi ļoti labi nospēlēja, tāpēc uzskatu, ka īpašas vajadzības, lai es atgrieztos nav.
Es jau agrāk teicu, ka pēc Eiropas čempionāta es beigšu savu karjeru valstsvienības rindās un turēt savu vārdu man ir ļoti svarīgi,'' piebilda bijušais Čehijas izlases spēlētājs.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 19:33, pirms 16 gadiem
Žēl, bet spilgta persona lielajā futbolā.

Vecais labais Gusļiks.