Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Brazīlija mača beigās izrauj uzvaru pār Peru

Brazīlija mača beigās izrauj uzvaru pār Peru
Duglass Košta un Neimārs pēc uzvaras vārtu gūšanas
Foto: AFP/Scanpix

"Copa America" turnīru ar uzvaru aizvadītajā naktī iesāka Brazīlijas izlases futbolisti, kas Čīles pilsētā Temuko ar 2:1 pieveica Peru valstsvienību.

Spēle brazīliešiem sākās ar aukstu dušu, jo jau 3. minūtē savā soda laukumā kļūdījās aizsargs Davids Luizs, pēc tam neveiksmīgi nospēlēja arī vārtsargs Džefersons un Kristiāns Kueva trieca bumbu Brazīlijas izlases vārtu tīklā. Tomēr pieckārtējiem pasaules čempioniem izdevās atspēlēties jau pēc divām minūtēm, kad pretuzbrukumā peruāņu vārtu priekšā neviena nepiesegts palika Neimārs, kurš raidīja bumbu vārtos ar galvu. Brazīlijas izlases kapteinim pirmajā puslaikā bija vēl viena teicama izdevība gūt vārtus, taču pēdējā brīdī izglāba Karloss Sambrāno.

Otrajā puslaikā brazīlieši turpināja uzbrukt un pa vārtu pārliktni trāpīja Neimārs, bet tikai nedaudz garām vārtiem aizsita Duglass Košta. Savu brazīlieši tomēr panāca jau kompensācijas laikā, kad pēc lieliskas Neimāra piespēles vēl viena iespēja tika dota Duglasam Koštam, kurš šoreiz nekļūdījās.

Brazīlijas valstsvienība galvenā trenera Dungas vadībā savu uzvaru sēriju pagarinājusi jau līdz 11 panākumiem, taču iepriekšējās uzvaras tika gūtas pārbaudes spēlēs.

Atgādinām, ka C apakšgrupas pirmajā spēlē svētdienas vakarā Venecuēlas futbolisti negaidīti ar 1:0 uzvarēja Kolumbijas valstsvienību. Nākamajās C apakšgrupas spēlēs 17. jūnijā Brazīlija tiksies ar Kolumbiju, bet 18. jūnijā Venecuēla mērosies spēkiem ar Peru.

"Copa America" 2015. C apakšgrupa

V.KomandaS.U.N.Z.VārtiP.
1.Brazīlija11002:13
2.Venecuēla11001:03
3.Peru10011:20
4.Kolumbija10010:10

  +1 [+] [-]

, 2015-06-15 10:29, pirms 9 gadiem
Neimārs lielisks, lai arī nedaudz vairāk veiksmes un būtu iesitis pats vēl kādu golu. Runājot par uzvaras vārtu lielisko piespēli, šis unselfish variants ir liels Luisa Enrikes nopelns

Bet vispār Top izlases pagaidām spēlē pavisam nepārliecinoši, vai pat pareizāk sakot potenciāli pastarīšu izlases spēlē ļoti droši pret līderiem un tas nes augļus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-15 16:28, pirms 9 gadiem
Luizs ar savu PĀRSPĪLĒTO cenu ir nulle!!! Vilkt bumbu 5m no saviem vārtiem pa centru!!!!!