Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Advokāts pametis Beļģijas izlases galvenā trenera amatu

Advokāts pametis Beļģijas izlases galvenā trenera amatu
Diks Advokāts
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Līdzšinējais Beļģijas izlases galvenais treneris Diks Advokāts ir pametis savu amatu un kā jau iepriekš tika ziņots, visticamāk, kļūs par Krievijas izlases vadītāju.

Jau iepriekš ziņojām, ka, visticamāk, bijušais Sanktpēterburgas ''Zenit'' galvenais treneris Diks Advokāts pametīs Beļģijas izlasi un kļūs par jauno Krievijas izlases vadītāju. Zināms, ka pēc neiekļūšanas 2010.gada Pasaules kausa izcīņā un pēc prezidenta maiņas Krievijas Futbola savienībā no amata atkāpās Gūss Hidinks.

Šodien Beļģijas futbola federācija izplatījusi paziņojumu, kurā teikts, ka Diks Advokāts ir pametis izlases galvenā trenera amatu. Belģijas futbola federācijas vadība izteikusi savu sašutumu par Advokāta rīcību. Tuvākajā laikā federācijas vadība tiksies ar juristiem, lai domātu par tālāko rīcību un iespējamo vēršanos pret Advokātu.

Izmantotie resursi:
footbel.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-15 21:19, pirms 14 gadiem
Redz kā, nauda tomēr var visu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-15 22:26, pirms 14 gadiem
futbolasirds rakstīja: Redz kā, nauda tomēr var visu!
Var,un kā vēl. Pirms kāda laika gan virmoja info,ka beļģi labprāt saņemtu kompensāciju par trenera atlaišanu,jo tas būtu labs papildinājums federācijas budžetam.Tā ka pieļauju,ka "sašutums"ir tikai mazs teātris.