Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Sirds apstāšanos piedzīvojušais Ēriksens šomēnes atgriezīsies Dānijas izlasē

Sirds apstāšanos piedzīvojušais Ēriksens šomēnes atgriezīsies Dānijas izlasē
Kristians Ēriksens. Foto: AFP/Scanpix

Emocionālu atgriešanos Dānijas futbola izlasē šomēnes piedzīvos Anglijas Premjerlīgas kluba “Brentford” pussargs Kristians Ēriksens, kurš izsaukts uz valstsvienības pārbaudes mačiem. Viņš nacionālajā komandā nav spēlējis kopš pagājušā gada Eiropas čempionāta, kad sirds apstāšanās dēļ saļima uz laukuma mačā pret Somiju.

Dānijas Futbola federācija otrdien publicēja kandidātu sarakstu 26. un 29. martā gaidāmajām pārbaudes spēlēm attiecīgi viesos pret Nīderlandi un mājās pret Serbiju. Zīmīgi, ka cīņa pret serbiem notiks “Parken Stadium” arēnā, kurā Ēriksens pērn saļima, jo viņam apstājās sirds.

Pēc atgadījuma spēlē pret Somiju, kas bija pagājušā gada 12. jūnijā, Ēriksenam tika implantēts kardioverteris-defibrilators, kas liedza turpināt karjeru Itālijas A sērijas klubā Milānas "Inter", jo ar šādu ierīci šajā valstī nav atļauts spēlēt. Ziemā 30 gadus vecais futbolists atgriezās Anglijā un pievienojās “Brentford”, kuras sastāvā Premjerlīgā laukumā izgājis trīs mačos, divreiz nospēlējot visas 90 minūtes.

Ēriksens karjeras laikā pārstāvējis arī tādus klubus kā Amsterdamas “Ajax”, Totenhemas “Hotspur” un “Inter”, bet nacionālajā izlasē viņa kontā 109 spēles un 36 vārti.

Izmantotie resursi:
https://www.dbu.dk/nyheder/2022/mar...

 -17 [+] [-]

, 2022-03-15 13:33, pirms 3 gadiem
Tipiski pēc šādiem gadījumiem sports ir beidzies. Izskatās, ka medicīnas speciālistu domas dalās, kas daļēji skaidro atšķirības, kādēļ vienā valstī var, bet citā nevar spēlēt. Katrā ziņā- prieks, ka sveiks un vesels!

  +2 [+] [-]

, 2022-03-15 18:23, pirms 3 gadiem
Futbola mīlestība,kas šajā gadījumā robežojās ar personisko risku.