Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vjerā kārtējais savainojums

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vjerā kārtējais savainojums
Patriks Vjerā
Foto: AFP

Francijas izlases kapteinis Patriks Vjerā guvis kārtējo savainojumu. Milānas ''Inter'' pussargs sajuta sāpes kājā pirms Francijas izlases pēdējās spēles pret Rumāniju.

Pēdējā gada laikā Vjerā mocījies ar vairākiem savainojumiem, taču pēdējo nedēļu laikā bija atguvis labu formu, kas vairoja cerības, ka Vjerā beidzot būs ticis pāri neveiksmu joslai, kas liedza viņam Francijas izlases sastāvā piedalīties Eiropas čempionātā.

Pats Vjerā atzīst, ka savainojums nav pārāk nopietns, taču viņš jūtoties saniknots: ''Atklāti sakot, es to nesaprotu. Pēdējo pāris nedēļu laikā jutos patiešām labi, ierados komandas treniņnometnē un atkal guvu savainojumu. Nezinu kā tas gadījās, iespējams, kāds sasitums. Izlaist spēli pret Rumāniju man bija milzīga vilšanās.''

Vjerā ir devies uz Itāliju, kur viņa pārstāvētā kluba "Inter'' ārsti novērtēs traumas nopietnību. Francijas izlasei rīt pārbaudes spēle pret Tunisiju.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja