Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Maradona: "Bumba ir daļa no Mesi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Maradona: "Bumba ir daļa no Mesi"
Lionels Mesi spēlē pret Franciju
Foto: AP

Sajūsmināts par Lionela Mesi sniegumu pārbaudes spēlē pret Franciju (2:0) bijis Argentīnas izlases galvenais treneris Djego Maradona. Arī Francijas izlases galvenais treneris Raimonds Domeneks par saviem spēlētājiem izteicās pozitīvi.

Vienā no vakardienas gaidītākajām pārbaudes spēlēm Spānijas izlase savā laukumā, nodemonstrējot ļoti pārliecinošu sniegumu, ar 2:0 pieveica Angliju. Vārtus uzvarētaju labā guva Davids Vilja un Fernando Lorente. Komandas galvenais treneris Visente Del Boske bija ļoti apmierināts ar savas komandas sniegumu:

"Mēs turpinām spēlēt tāpat kā agrāk. Vislabākais, kas ir Spānijai, tas ir tās spēles stils. Mačs pret Angliju izvērtās diezgan spraigs, bet mēs visu laiku kontrolējām spēles gaitu. Pretiniekam bija pāris labas iespējas mača sākumā, bet tad mēs pārņēmām iniciatīvu. Neizveidojām pārāk daudz vārtu gūšanas momentus, bet tas tāpēc, ka spēlējām pret spēcīgu konkurentu."

"Esmu priecīgs, jo guvu ļoti daudz, izrunājos ar spēlētājiem un mēs zinām, kas mums ir jādara. Tas bija ļoti smagi, bet mēs zinājām, ka Spānija ir viena no labākajām komandām pasaulē. Mums ir jāsaprot, kādi mēs esam, lai kļūtu vēl labāki. Brīžiem mēs spēlējām diezgan labi, bet, kad spāņi kontrolēja bumbu, mēs nespējām to viņiem atņemt. Viņi daudz labāk kontrolēja bumbu. Mēs centāmies uzvarēt uzvarēt izbraukumā, bet pret Spāniju tas ne vienmēr ir iespējams," pretinieku pārākumu atzina Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello, kuram tas bija pirmais zaudējums pie Anglijas izlases stūres.

Sajūsmināts par Lionela Mesi sniegumu vakardienas pārbaudes spēlē pret Francijas izlasi (2:0) bijis Argentīnas izlases galvenais treneris Djego Maradona: "Mesi nospēlēja fantastiski. Bumba ir daļa no viņa ķermeņa, nav iespējams viņam to atņemt. Kad viņam ir jāpalīdz partneriem aizsardzībā, viņš to dara." Mesi vakar guva savas izlases otros vārtus, kā arī izcēlās ar ļoti aktīvu sniegumu.

Neskatoties uz zaudējumu, Francijas izlases galvenais treneris Raimonds Domeneks nevēlējās pārāk kritizēt savus futbolistus, uzskatot, ka tie aizvadīja labu spēli: "Es domāju, ka tā bija laba spēle pret labu komandu. Mēs nodemonstrējām vairākas labas iezīmes komandas spēlē, piemerām, noturību. Mums mazliet pietrūka veiksmes un pārliecības uzbrukumu noslēguma fāzē, bet es domāju, ka komandai ir spoža nākotne."

Izmantotie resursi:
uefa.com
goal.com
bbc.co.uk

  +4 [+] [-]

, 2009-02-12 13:52, pirms 16 gadiem
vareetu video ar kaadu no lielisajiem sniegumiem ....

  +8 [+] [-]

, 2009-02-12 14:05, pirms 16 gadiem
Domeniks- stiprs kā klints savā krēslā, lai gan zaudējumi nāk viens pēc otra...

  +2 [+] [-]

, 2009-02-12 14:07, pirms 16 gadiem
Domenekam jau kādu gadu būtu bijis jābūt atlaistam.

     [+] [-]

, 2009-02-12 14:20, pirms 16 gadiem
Domeenks vel joprojam .... ZAUDEE!! kad tas beigsies?? Francijas izlasit ne pazit vairs!

  +3 [+] [-]

, 2009-02-12 14:51, pirms 16 gadiem
Messi ir labaakis speeleetaajs! Vinjsh un Rooney!

  +5 [+] [-]

, 2009-02-12 15:00, pirms 16 gadiem
vel viens fakts ir tas,ka augsti godājamais Domeneks vakar izmantoja VIENU MAIŅU!Nu piedodiet tas nav normāli priekš,kam tad draudzības spēles tiek rīkotas!Kamēr šis pārpratums būs pie sturēs Francijas futbolam nav nakotnes,lai gan spēlētāju ziņā viena no spēcīgākajām izlasēm pasaule!

P.S.Ribery vakar ne kripatiņas nebija sliktāks par Mesi varbūt pat labāks!

     [+] [-]

, 2009-02-12 15:01, pirms 16 gadiem
Vakar sanāca paskatīties šo spēli, Argentīna ir atdzimusi, visi spēlētāji vinkārši lidoja pa laukumu, Mesī bumbas kontrile ir fantastiska, neviens nevar atņemt, bez noteikuma pārkāpuma!

  -4 [+] [-]

, 2009-02-12 15:06, pirms 16 gadiem
hamuts rakstīja: Vakar sanāca paskatīties šo spēli, Argentīna ir atdzimusi, visi spēlētāji vinkārši lidoja pa laukumu, Mesī bumbas kontrile ir fantastiska, neviens nevar atņemt, bez noteikuma pārkāpuma!
safanojies tīnis Ribery jau nu pāris reizes smuki izģērba Mesi!

  -2 [+] [-]

, 2009-02-12 15:10, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: safanojies tīnis Ribery jau nu pāris reizes smuki izģērba Mesi!
vienreiz atnjeema bumbu (nelietiigi piezogoties no muguras ) un viss. pirmajaa puslaikaa speeleeja ok, speelee kopumaa - varbuut pat otrs labaakais varzheedaajiem peec laasa. bet nu otrajaa puslaikaa no vinja vispaar nekas nebija redzams, no taa tava izslaveetaa riberii, kameer Messi kaarteejo banku-shedevru ielika

  -1 [+] [-]

, 2009-02-12 15:19, pirms 16 gadiem
555 rakstīja: vienreiz atnjeema bumbu (nelietiigi piezogoties no muguras ) un viss. pirmajaa puslaikaa speeleeja ok, speelee kopumaa - varbuut pat otrs labaakais varzheedaajiem peec laasa. bet nu otrajaa puslaikaa no vinja vispaar nekas nebija redzams, no taa tava izslaveetaa riberii, kameer Messi kaarteejo banku-shedevru ielika
tieši otrajā Ribery bij labāks un vienīgas kas kko mēģināja savīt,bet Mesi tos vārtus iesita tāpēc,ka Mandanda nav tas vārtsargs,kas spēj kko izvilkt!Vispār visam pie vainas ir Domeneks viņa prāta spējas tiešām ir unikālas un intervijas pēc spēles ir vel kolosālākas

P.S. Ribery ne tuvu nav mans mīļakais players!

     [+] [-]

, 2009-02-12 15:24, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: tieši otrajā Ribery bij labāks un vienīgas kas kko mēģināja savīt,bet Mesi tos vārtus iesita tāpēc,ka Mandanda nav tas vārtsargs,kas spēj kko izvilkt!Vispār visam pie vainas ir Domeneks viņa prāta spējas tiešām ir unikālas un intervijas pēc spēles ir vel kolosālākas
par domeniku piekriitu - cik noprotu, arii riberii vinsh bija ielicis ne savaa "dzimtajaa" flangaa tikai taapeec, lai Anrii vareetu speeleet kreisajaa malaa, kaut gan vinsh labpraataak pa centru uzspeeleetu.
var jau buut, ka speeleetaaji vienkaarshi censhas no vinja tikt valjaa...

     [+] [-]

, 2009-02-12 15:28, pirms 16 gadiem
555 rakstīja: par domeniku piekriitu - cik noprotu, arii riberii vinsh bija ielicis ne savaa "dzimtajaa" flangaa tikai taapeec, lai Anrii vareetu speeleet kreisajaa malaa, kaut gan vinsh labpraataak pa centru uzspeeleetu.
var jau buut, ka speeleetaaji vienkaarshi censhas no vinja tikt valjaa...
man ar tāda domā mētajas pa galvu,ka spēlētājiem arī ir noriebies Domeneks!Nu piedodiet tas vairs nav normāli pēc kārtējās neizteiksmīgās spēles pateikt pēcspēles konferencē,ka ir saskatijis kko pozitīvu! vienīgais ko viņs saskata ir tas,ka viņs vel vada Francijas izlase tas ir vienīgais pozitīvisms priekš viņa!

     [+] [-]

, 2009-02-12 16:02, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: safanojies tīnis Ribery jau nu pāris reizes smuki izģērba Mesi!
Tu ēzel piever žebēkli!!! Ja pats esi pumpains tīnis, tad nevajag uz visiem likt ...!

Neko sliktu nesaku par Ribery( patīk kā viņš cīnās), ļoti patīk Francijas komanda, bet krietni, galvu tiesi spēcīgāki bija Argentīna!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 16:08, pirms 16 gadiem
Vienīgā doma kāpēc Domeneks nav vēl atlaists- uz ceļiem pie kāda FFF svarīga darbinieka! Vienīgais kas nāk prātā Nelietis, Franciju čakarē Riberī nenospēlēja tuvu saviem standartiem? Kāpēc? Tāpēc, ka viņu tas pim*is ielika labajā malā LAI ANRĪ IELIKTU KREISAJĀ? WTF? Riberī kreisajā, Anrī- uzbrukumā un būtu zbis Vienīgais Riberī sitiens kurš varēja beigties ar vārtiem bija ar kreiso kāju no nepārāk labas pozīcijas. Bayern sastāvā kreisajā malā viņam pietiek ar 1-2 ātrām kustībām un jau tiek pie bīstama sitiena! Domeneks laiž muļķi, ja Riberī un Anrī prastu izmantot viņš, tad JAU būtu superīga komanda, Diarā arī bija ļoti labs Par Messi piekrītu. Kautgan Riberī ir mans mīļākais spēlētājs, pret Mesi man nav nekāds naids! Tieši otrādāk, katru reizi kad redzu viņu darbībā, man viņš iepatīkas arvien vairāk un vairāk. Abi viņi ir labi, moš vakar arī Messi bija labāks, bet nu nevajadzētu strīdēties par to

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 18:11, pirms 16 gadiem
Ar Domeneku nebūs spoža nākotne. Nezinu, vai Francija paspēs sakopties līdz PK. Jā un viņi tiks uz PK!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-12 23:18, pirms 16 gadiem
Domeneks runā par zpožu nākotni... pff... ja neatnāks Zidāns kārtējo reizi glābt viņa pakaļu, tad nekādas nākotnes vismaz Domeneka laikā nebūs vispār.