Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Īrijas treneri O'Nīls un Kīns pirms spēles pret skotiem iekļūst autoavārijā

Andrejs Siliņš

Īrijas treneri O'Nīls un Kīns pirms spēles pret skotiem iekļūst autoavārijā
Mārtins O'Nīls un Rojs Kīns
Foto: PA Wire/Scanpix

Īrijas futbola valstsvienības galvenais treneris Mārtins O'Nīls un viņa asistents Rojs Kīns pirms sestdien paredzētā 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles pret Skotiju iekļuvuši autoavārijā, vēsta BBC.

"Īrijas izlases menedžmenta komanda iesaistīta avārijā uz ceļa M50. Transportlīdzeklis tika iedragāts no aizmugures," savā "Twitter" kontā paziņoja federācijas komunikāciju pārstāvji.

Automobilī bez O'Nīla un Kīna bijuši arī vēl trīs citi treneri, bet neviens no cietušajiem neesot nopietni ievainots, secināts pēc vizītes pie izlases ārsta.

Īriem nākamā "Euro 2016" kvalifikācijas turnīra spēle paredzēta sestdien, kad mājās jāuzņem Skotija. Šobrīd Īrija ar divām uzvarām un astoņiem punktiem piecās aizvadītajās spēlēs ieņem ceturto pozīciju D grupā. Skoti ar desmit punktiem ir trešie.

O'Nīls un Kīns pārņēma Īrijas izlases vadību 2013. gada novembrī un debitēja ar spēli pret Latviju (3:0).

Izmantotie resursi:
BBC

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 12:07, pirms 9 gadiem
Kīnu atpazīt nevar, bārdu baigo atlaidis + sirma palikusi