Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

"Ziloņi" paliek bez medaļām

"Ziloņi" paliek bez medaļām
Foto: AP

Mājinieki Ganas futbolisti sestdien izcīnīja bronzas medaļas Āfrikas Nāciju kausa izcīņas finālturnīrā, mačā par trešo vietu ar rezultātu 4:2 pārspējot Kotdivuāras vienību.

Pirmie vadībā izvirzījās Ganas futbolisti, kad pēc lieliska soda sitiena bumbu vārtos raidīja Muntari. Kotdivuāra, pateicoties diviem Sanogo precīzajiem raidījumiem, gan līdz puslaika beigām ne tikai spēja panākt izlīdzinājumu, bet arī izvirzīties vadībā.

Tomēr nākamajās 45 minūtēs notikumi laukumā risinājās pēc mājiniekiem labvēlīga scenārija. Ganas spēlētāji guva trīs bezatbildes vārtus, tādējādi izcīnīdami bronzas medaļas turnīrā, bet ambiciozā Kotdivuāras komanda ar Londonas "Chelsea" uzbrucēju Didjē Drogbā palika ārpus godalgoto trijnieka...

Svētdien risināsies Āfrikas Nāciju kausa pēdējais un izšķirošais mačs - fināls, kurā spēkus samēros pašreizējie titula īpašnieki ēģiptieši un Kamerūna.

Āfrikas Nāciju kauss (9. februāris)
Spēle par 3. vietu
Gana - Kotdivuāra 4:2 (1:2) (Muntari 10', Abayie 69', Agogo 80', Dramani 85' - Sanogo 24', 32')

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com

1 2 36 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2008-02-09 21:29, pirms 17 gadiem
Skaistus svētkus mājiniekiem sagādāja Ganas futbolisti! skaista, interesanta spēle bija

Arī Kotdivuāra pelnījusi uzslavas par labu spēli visa čempionāta laikā.

Uzvarēja stiprākais!

  -1 [+] [-]

, 2008-02-09 21:32, pirms 17 gadiem
GNANAAA 2008!!! Laukuma saimnieki tomer paradija sakarigako sniegumu izkiroshajos notikumos!
Pirmajaa puslaikaa, kad Gana izvirzijas vadibaa, Kotdivuara ar Sanogo 2 diezgan nepatikami ielaistiem vartiem Ganai panaca 2:1!
Otrajaa puslaikaa uz mainju iznakushais Owusu-Abeyie ar skaistu caurgajenu perfekti izlidzinaja rezultatu! Jau likas, ka pamazam tuvojas 11metrinieki, bet Gana panaca savu! Ar precizu saspeli pirms tam rupjais Agogo pa zemi iesita talajaa stuuri! PUNKTU pielika Dramani!! Ar ''dullu'' talshavienu panaca 4:2(!!!) Vartsargs sheit bija vismazak vainojams!

Kotdivuaras graujoshais sakums velak izradijas, ka NEDOS PAT MEDALAS!!(!!!) To laikam reti kursh butu domajis!
Gan Black Stars, gan Zilonji bija pelnijushi, tomer specigaks izradijas majinieku speks!!

Rit FINALS: KAMERUNA-EGIPTE!! TAS BUS FUTBOLA VAKARS!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-02-09 21:32, pirms 17 gadiem
ja zilonji izmantotu iespeejas tad viss buutu labi

  +3 [+] [-]

, 2008-02-09 21:33, pirms 17 gadiem
labi nokapaaja sho turniiru kotdivuaara,bet Gana veel labaak!!!! mala4i Ganas futbolisti.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-09 21:35, pirms 17 gadiem
aa un veel Senegaale un Nigeerija laikam klusinjaam nokaapushi no pirmaas vijoles speeleeshanas aafrikaa!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-02-09 21:39, pirms 17 gadiem
sasodits!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-09 21:41, pirms 17 gadiem
@Demar nu nav jau taa ka kotdivuaarai buutu piekaast sho speeli....Gana shodien vnk bija labaaka! arii PČ 06 gana nebija maajinieki,bet manupraat paraadija tikpat labu sniegumu kaa kotdivuaru

  -2 [+] [-]

, 2008-02-09 21:43, pirms 17 gadiem
Pelniiti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-09 21:47, pirms 17 gadiem
Kotdivuāra-no mušas izpūsts zilonis...

Demar, nedaudz gribetu tev nepiekrist, kursh butu domajis ka Kotdivuara netiks minimums liidz fianaalam un nepanjems kausu, pec pirmajam 3 spelem likas, ka viss, Zilonjkaula krastam kauss ir kabata, bet vnk veiksme aizgriezaas, komanda nenoticeja saviem spekiem, pretiniekam ar paveicas biku vairak, un re, logjisks iznakums ... apsveicu Ganas izlasi, kaa nekaa maajinieki bija pelnijushi !

  -4 [+] [-]

, 2008-02-09 21:54, pirms 17 gadiem
vartsarga normala nav,tapec ari tadas neveiksmes......viniem Kolinjko vai Vaninu vajag,tad butu medalja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-02-09 21:59, pirms 17 gadiem
Gana parādīja raksturu un atspēlējās ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Mr.Expert

  +4 [+] [-]

, 2008-02-09 22:09, pirms 17 gadiem
"Izcila" statistika Kotdivuaarai, kops briiza, kad turniiraa palika vairs tikai 4 komandas t.i. kops pusfinaala! Liidz tam briidim vaartu attieciiba bija 13:1, pusfinaalaa un mazajaa finaalaa - 3:8! Saapiigi! Nevareetu to norakstiit uz Kolo truukumu aizsardziibaa, jo galu galaa pusfinaalaa tak vinjs speeleeja, bet pirms tam tika ielaista viena pati bumba briidii, kurs vairs neko neizskjiira Beninai un bija valstsvieniibas vieniigais priecinjs sajaa turniraa! shovakar viss tika saj**** 2. puslaikaa!

Interesantu lietu es padzirdeeju tuuliit peec speeles, kad studijaa viens no expertiem izteica bargu kritiku Ganai un Kotdivuaarai! Peec pusfinaala speeleem, abas pusfinaalaa zaudeejusaas komandas esot aizlaidusas uz naktsklubiem un striptiizbaariem, piedzeerusies un izklaideejusies (vai vismaz taadi bija vinju plaani) ar shajos baaros pieejamajaam meiteneem! liidz ar to shiisdienas speelee neviens nav speejis kaajas pavilkt (izskataas, ka vissmagaak uzdziivojusi Kotdivuaaras speeleetaaji, ja jau bija jaaveic tik krasas paarmainjas sastaavaa!)... kaa piemeers tika mineeta Eegjipte - jautaajums: Ko vinji dariija peec pusfinaala? Atbilde no taa pasa cilveeka: Mieriigi iegaaja guleet! Zinot, ka visa pasaule skataas sho turniiru un gaida no komandaam vislabaako sniegumu - kauns!

Runaajot par Kotdivuaaras treneri Gerrardu Džili - es ceru, ka vinjs paliks straadaat ar komandu un nedemisionees! lai gan ceturtaa vieta nav gluzi tas uz ko cereeja Kotdivuaara - vinjs ir pelniijis palikt sajaa amataa!


Runaajot par speeli, Ganai paarsvars piedereeja tikai pirmaas 10-15 min., tad absoluuti notikumus kontroleeja Kotdivuaara.... Kalou izgaajiens, Kalou+Drogbas puudelis 1 uzbrukumaa, Drogbas puudelis peec kura tika guuti vaarti, 2 Sanogo vaarti un paarliknis! 1. puslaikaa absoluuti domineeja Kotdivuaara! Arii otraa puslaika saakumaa....liidz briidim, kad kontroli paarnjeema Gana un guva triis bezatbildes vaartus! Laikam nakts uzdziives sekas, paraadiijaas Kotdivuaariesu kaajaas un galvaas!....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-02-09 22:25, pirms 17 gadiem
Kaut arī negribētos, bet uzvarēs Ēgipte, ļoti disciplinēta komanda, tāda kā Afrikas Vācija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-09 22:52, pirms 17 gadiem
Bija pelnijuši Ziloņi uzvaru!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-09 22:53, pirms 17 gadiem
Njāā... Ko jūs te visi dir*at? Atklājās, ka Gana ir stiprāka nekā Kotdivuāras rezervisti. nu un? Būtu fināls vai PČ mačš, nekad nespēlētu Ziloņu rezervisti. dīvains lēmums no Gerarga Džilī puses...

1.gols- Muntari: Smuks free kicks... Tālajā 9niekā/.... Lai gan bumba lidoja vārtusarga stūrī, to nepaņēma Barry rezervists, jo tā lidoja pārāk stipri un precīzi.

2.gols- Sanogo (1:1) - Ideāla piespēle, Sanogo iziet 1 pret 1, traucē viņam Mensā, bet Buba piesedza ar augumu bumbu un iesita precīzi tālajā apakšējajā stūrī.

3.gols- Sanogo (1:2) - Drogba kautkā tika pie sitiena, kuru Kingstons atsita un tad Sanogoo iesita tukšos.

4.gols- Neatceros un nemaz negribu atcerēties

5.gols- Agogo (3:2)- Ideāla Esjēna piespēle, aizmugure nav, izrāviens 1 pret 1u un sitiens tuvajā apakšējajā stūrī.

6.gols- Dramani (4:2) - Laukuma vaina... Bumba nevienam nezināmā veidā apgāžot visus fizikas likumus atsitās pret zemi un ielidoja vārtos... Tuvajā augšējajā stūrī.

Kā saka- Ir komanda, kas triumfē un ir komanda, kas paliek atmiņā-Kotdivuāra.

"bet ambiciozā Kotdivuāras komanda ar Londonas "Chelsea" uzbrucēju Didjē Drogbā palika ārpus godalgoto trijnieka..."

___________________________________________________

----> Sāk jau apnikt. Visiem Kotdivuāra joprojām liekas Drogbā komanda? Tagad tur Keita&Yaya spēlē vadošo lomu... Tikpat labi, to var saukt Yaya vai Kolo Turē teamu vai Keitas... Vnk tas, ka Didjē spēlē augsta līmeņa klubā un saņem lielāko algu savā valstī(pēc oficiāliem datiem) nenozīmē, ka tā ir tikai viņa komanda... Nav jau one man teams|(kā dažs labs)|... Smieklīgi jau paliek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: PēterisP
Slēpts komentārs: silenthill
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-10 01:15, pirms 17 gadiem
Hose---> Labāk pasaki, kuras komandas tev nepatīk?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-10 02:25, pirms 17 gadiem
Hose--- > Visu sapratu... Silenthill'am vispār nekas cits izņemot MU un Angliju nepatīk... Oij... Vēl taču Inter,Barca u.t.t. Viņš visu kritizē izņemot MU un Angliju. Viņam pat Latvijas izlase nepatīk. Āfrikas futbols jau sen ir labāks par citu kontinentu... Varbūt Eiropā atsevišķas izlases spēlē augstākā līmenī... Tur(Āfrikā) ir normāli fani, kas spēlē mūziku un priecājas par katru spēli, kuru skatās... Eiropā sadzērušies ur*as tikai nodi*š pretiniekus... Tie jau vairs nav fani. Galvenā atšķirība starp faniem ir: Āfrikāņi priecājas par to, kas viņiem ir , bet Eiropieši raud par to, kas viņiem nav.
1 2 36 komentāri