Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kols: "Tiesājiet mūs pēc mača ar Horvātiju"

Andrejs Siliņš

Kols: "Tiesājiet mūs pēc mača ar Horvātiju"
Džo Kols guva abus angļu vārtus
Foto: AFP

Pēc uzvaras pār Andoru ar 2:0 pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello pauda apmierinātību ar komandas parādīto sniegumu, bet Džo Kols atzina, ka komandai vēl ir, pie kā strādāt.

"Esmu priecīgs, jo nospēlējām labu maču un izveidojām daudz iespēju," sacīja itāļu speciālists. "Esmu priecīgs, jo šie bija ļoti svarīgi trīs punkti, ko izcīnījām. Šī bija laba zīme pirms mača pret Horvātiju. Labi nospēlējām pirmās 15 līdz 20 minūtes, kad jau tikām pie divām lieliskām iespējām."

"[Teo] Volkots nospēlēja ļoti labi. Viņš ir interesants spēlētājs, bet vēl nevaru pateikt, vai viņš dosies laukumā trešdien spēlē pret Horvātiju," jauno angļu talantu paslavēja treneris, taču ne tik atzinīgus vārdus veltīja abu vārtu guvējam Džo Kolam. "Nebiju apmierināts ar Džo un Veina Rūnija sniegumu. Kad guvām vārtus, viņi arvien vairāk atkāpās. Es vēlējos, lai viņi vairāk iet uz priekšu, taču biju pārāk tālu no laukuma, lai mani sadzirdētu."

Džo Kols atzīmēja pretinieku sniegumu: "Cilvēki lasīs avīzes un teiks, ka šī bija viegla uzvara. Viņiem bija desmit vīri aiz bumbas un arī laukums nebija labākajā kondīcijā. Tā bija mūsu pirmā spēle šajā ciklā, tāpēc nebija lielas pārliecības. Bet darbu esam izdarījuši. Tiesājiet mūsu komandu pēc trešdienas mača, jo Horvātija ir piektā pasaules rangā."

Andoras galvenais treneris Davids Rodrigo: "Esmu priecīgs par komandas parādīto sniegumu, esmu lepns ar saviem puišiem. Ja atklāti, tad pret Angliju, kas ir daudz labāka nekā mēs, mums izdevās izdarīt labu darbu, lai viņi panervozētu. Zinām, ka nevaram pieveikt Angliju, bet, pat ja rezultāts mums ir negatīvs, varam teikt, ka morāli bijām labāki."

Saistītie raksti:
6. grupa: Anglija pabāli, Horvātija pārliecinoši

  +2 [+] [-]

, 2008-09-07 10:36, pirms 16 gadiem
Kurss to butu domajis ka Džo Kols par Horvatiem teiks tadus vardus,nu ne viens pirms 2 gadiem nebutu iedomajies ka horvaati bus specigaki par Angliem...

  +3 [+] [-]

, 2008-09-07 10:38, pirms 16 gadiem
Es tik nesaprotu kpee vins nebija apmierinats ar Džo Kolu ....ka ne kaa guva 2 vartus!!!!
varbut tapec lai 4alim galvaa nesakapj....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-07 11:09, pirms 16 gadiem
Hmmm,jaanoskataas buus pa viasat speeles atkaartojums par ko tad tas Kappelo tur vinus abus taa kritizee!Dzo malacis.Peedeejaas divaas izlases speelees triis vaartus guvis!Nice....Speelei pret horvaatiem jaabuut labajai,nemot veeraa abu izlasu savstarpeejo pagaatni.Buus riktiiga atieciibu kaartosanaTad jau redzees kurs kuru!

     [+] [-]

, 2008-09-07 11:22, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Kapello šoreiz izcēlies ar "gudrību". Nebiju gaidījis, ka viņš kritizēs tieši Džo un Rūniju. Ir pietiekošu daudz citu spēlētāju, kam piesieties un kurus kritizēt. Džo Kouls guva 2 vārtus otrajā puslaikā, kuri bija vienīgie(!) Anglijas vārti šajā spēlē. Kas vēl Džo bija jāizdara? Viņš taču ir pussargs, lai arī ļoti uzbrūkošs. Nevaru arī iedomāties, ka Rūnijs atkāpjas. Vēlētos to redzēt pats savām acīm, jo neticu.
"biju pārāk tālu no laukuma, lai mani sadzirdētu" Tas ir vismuļķīgākais attaisnojums, ko esmu dzirdējis. Tas vispār nav attaisnojums.

Džo labi pateica par to "tiesāšanu". Viņš tiešām ir spilgta personība.

Kapello nepatika Kola un Rūnija taktiskā spēle - t.i. abi acīmredzot nepildīja spēles plānu. Un šajā sakarā ir vienalga, cik golus pirms tam esi iesitis. Cepuri nost, ka treneris pēc gūtiem vārtiem tomēr saglabā vēsu prātu un turpina aizrādīt futbolistiem par kļūdām. Tikai tā būs iespējams sasniegt kādus rezultātus šai izlasei.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-07 11:27, pirms 16 gadiem
nu manuprat Rooney's on Cole's nospeleja labi bet pirmaja puslaika pietruka tiesi malejo pussargu aktivitates. Uznaca Joe un tad ari tika guti varti par ko tur vinu kritizet vienigi gribejas redzet ka Bekhems spele malaa bet vinu uzlaida 10 min pirms beigam Lamparda vieta un vinam nacaas spelet centra.Glens Džonsons gan labi nospeleja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-07 13:21, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: bet ko lai saka par to muļķīgo aizbildinājumu, ka viņš "neesot spējis" spēlētājus sakliegt? Tas neizklausās diez cik profesionāli, ne?
Lai aizrāda, bet skatoties spēlētājiem acīs, nevis presē (tas izskatās diezgan muļķīgi, ja no visas izlase izceļ tieši spēlētāju, kurš vienīgais bijis rezultatīvs). Šaubos vai Rūnijs un Kouls bija tie lielie vaininieki, kāpēc rezultāts bija tikai 2:0.

Kā tu zini, ka viņš neaizrādīja arī, acīs skatoties? Gan jau aizrādīja. Par to sakliegšanu, protams, izklausās diezgan muļķīgi, jo galu galā jebkurā brīdī varēja šīs taktiskās idejas pateikt kādam citam spēlētājam, kurš tad tālāk tās nodotu Kolam un Rūnijam.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-07 15:23, pirms 16 gadiem
malacis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-07 22:27, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: es nezinu, vienkārši ir stulbi presē kritizēt izlases vienīgo vārtu guvēju, bet nepateikt neko kritisku par pārējo komandu. Tas tiešām ir muļķīgi. Varēja vismaz paslavēt Džo par labo darbu.


Nav ja taa,ka Cappelo nepateica atziniigus vaardus par Cola sniegumu un vaartu guvumiem!Ieluukojies aarzemju sporta portaalos un tur vins atziniigi noveerteeja Dzo sniegumu.

P.s. Kaut kas ar to anglijas nacionaalo izlasi nav kaartiibaa.Bumbas kontrole 79.9%,bet izdariija tikai 3 sitienus uz vaartiem!Pirmajaa puslaikaa nevienu!Otrajaa puslaikaa no tajiem 3 sitieniem divi vaartos.Smiekli naak.66.6% realizaacija!!!WOW