Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Gruzijas izlases galvenā trenera amatā iecelts Kecbaja

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gruzijas izlases galvenā trenera amatā iecelts Kecbaja
Temuri Kecbaja
Foto: AFP

Gruzijas izlasi turpmākos divus gadus vadīs Temuri Kecbaja, kurš ieņems šonedēļ no izlases aizgājušā argentīnieša Ektora Kūpera vietu.

Kūpers izlases galvenā trenera amatu atstāja šīs nedēļas sākumā. Tam par iemeslu kļuva izlases vāji aizvadītais 2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikls. Gruzija 8. grupā (vēl arī Itālija, Īrija, Bulgārija, Kirpa un Melnkalne) desmit mačos ieguva tikai trīs punktus (visus par neizšķirtiem) un palika pēdējā vietā.

41 gadus vecais Kecbaja par treneri strādā kopš 2004. gada. Piecas sezonas viņš trenēja Kipras klubu ''Anorthosis'' no Famagustas. Ar šo komandu ne vien uzvarēts Kipras čempionātā, bet pagājušajā sezonā iekļūts UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā. Aprīlī viņš atstāja savu amatu, bet vēlāk kļuva par Pireju ''Olympiakos'' treneri. Grieķijā viņš gan nostrādāja tikai piecus mēnešus.

Ar Kecbaju noslēgts līgums uz diviem gadiem, tas stāsies spēkā 1. janvārī.

Izmantotie resursi:
fifa.com