Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Bulgārijas futbola izlases treneris atkāpjas no amata pēc zaudējuma Gruzijai

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bulgārijas futbola izlases treneris atkāpjas no amata pēc zaudējuma Gruzijai
Jasens Petrovs. Foto: EPA/Scanpix

LETA--AFP. Bulgārijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Jasens Petrovs atkāpās no amata pēc viņa vadītās vienības neveiksmes UEFA Nāciju līgā.

UEFA Nāciju līgas C līgas mačā Bulgārija savā laukumā ar rezultātu 2:5 piekāpās Gruzijai, kam sekoja galvenā trenera paziņojums par atkāpšanos no ieņemtā amata.

"Man nav tiesību palikt šajā amatā, tāpēc šķirsimies. Uzņemos visu atbildību par spēli," Petrovs teica Bulgārijas nacionālajā televīzijā pēc mača. 53 gadus vecais Petrovs vadīja valstsvienību kopš 2021.gada janvāra.

Bulgārijas Futbola savienības sportiskās daļas vadītājs Georgijs Ivanovs uz laiku pārņems galvenā trenera pienākumus, vadot valstsvienību nākamajās divās izbraukuma spēlēs pret Gibraltāru un Gruziju.

"Es pārņemšu vadību. Jau rīt izlidojam, tāpēc nav laika gaidīt. Šajā situācijā jūtu līdz Jasenam, taču tāds ir futbols. Būšu Bulgārijas treneris šiem diviem mačiem," medijiem pavēstīja Ivanovs.

Pēc diviem mačiem C līgas ceturtajā grupā Bulgārijai, ierindojoties trešajā vietā ir tikai viens punkts, kamēr līdere ir Gruzija ar sešiem punktiem.

Izmantotie resursi:
LETA