Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ferdinands varētu nespēlēt

Andrejs Siliņš

Ferdinands varētu nespēlēt
Anglijas izlases aizsargs
Rio Ferdinands
Foto: Scanpix

Anglijas valstsvienības pieredzējušais aizsargs Rio Ferdinands guvis kakla savainojumu, kā rezultātā ir apdraudēta futbolista līdzdalība gaidāmajās Pasaules kausa atlases turnīra spēlēs pret Andoru un Horvātiju.

Tiesa, futbolists jau devies līdzi komandai uz Barselonu, kur notiks mačs ar andoriešiem. Vakar Ferdinands sastieptā kakla dēļ jau otro dienu pēc kārtas izlaida treniņus un par futbolista iespējām turpināt darbu izlasē tiks lemts šodien.

Sagaidāms, ka pārējie trīs aizsargi Ešlijs Kouls, Vess Baruns un jaunieceltais komandas kapteinis Džons Terijs, kuriem arī bija zināmas problēmas ar savainojumiem, būs ierindā mačam pret sestās grupas pastarīšiem.

Interesanti, ka tieši pēc pirmās angļu spēles pret Andoru Barselonas olimpiskajā stadionā iepriekšējā kvalifikācijas cikla laikā, kad Anglija pirmajā puslaikā nespēja gūt ne vārtus, un pēc 45 minūtēm rezultāts bija 0:0, aizsākās publiska zākāšanās par toreizējā galvenā trenera Stīva Maklārena darbu un atbilstību amatam.

Izmantotie resursi:
bbc.com

     [+] [-]

, 2008-09-05 12:07, pirms 16 gadiem
nu ir jau ari labi aizstajeeji rio, tas pats lescots

  -1 [+] [-]

, 2008-09-05 17:19, pirms 16 gadiem
Diezgan stulbi. Tiko tiec iecelts par kapteini, un nu jau savainojums. Tā ka drošvien uz kādu laiku kapteinis būs Terry.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-05 17:51, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Diezgan stulbi. Tiko tiec iecelts par kapteini, un nu jau savainojums. Tā ka drošvien uz kādu laiku kapteinis būs Terry.

Labrīt. Kapteinis ir Terrijs.