Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas izlases galvenā trenera amatā apstiprināts Hamrēns

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zviedrijas izlases galvenā trenera amatā apstiprināts Hamrēns
Eriks Hamrēns
Foto: SCANPIX SWEDEN

Zviedrijas izlases galvenā trenera pienākumus uzticēts pildīt Erikam Hamrēnam, ar kuru noslēgts līgums uz 4,5 gadiem. Līdz nākamā gada septembrim viņš turpinās trenēt arī ''Rosenborg''.

Ilggadējais Zviedrijas izlases galvenais treneris Lars Lāgerbaks atkāpās no amata pēc tam, kad zviedri nespēja kvalificēties nākamā gada Pasaules kausa finālturnīram. Sākotnēji tika baumots, ka viņa vietu varētu ieņemt Svens Gorans Eriksons, kurš pašreiz strādā Anglijas 4. līgas klubā ''Notts County'' par futbola direktoru, taču tā nebūs. Zviedrus turpmāk vadīs 52 gadus vecais Eriks Hamrēns.

Līdz nākamā gada 31. augustam Hamrēns Zviedrijas izlases trenēšanu apvienos ar savu pašreizējo darbu - Norvēģijas čempionvienības ''Rosenborg'' vadīšanu, bet pēc tam visu uzmanību veltīs tikai izlasei, ar kuru noslēgts līgums līdz 2014. gada Pasaules kausa atlases cikla beigām.

''Trenēt valsts izlasi vienmēr bijis mans sapnis. Par to jāpateicas ''Rosenborg'', kas piekrita šādai sadarbībai. Tai pašā laikā turpināšu strādāt ar labāko skandināvu klubu - ''Rosenborg'', kura mērķi ir visaugstākie - uzvarēt gan čempionātā, gan kausā. Svarīgi būs sagatavot komandu startam Eirokausos,'' tā šodien teica Hamrēns.

Hamrēns līdz šim strādājis ar virkni zviedru klubiem, kā arī jau pieminēto ''Rosenborg'' un vēl arī dāņu ''Aalborg''. Viņa pirmā spēle pie izlases stūres būs 18. novembrī pret pasaules čempioniem itāļiem.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja