Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Domeneks: "Zaudējums spāņiem nav katastrofa"

Domeneks: "Zaudējums spāņiem nav katastrofa"
Spānijas izlases spēlētāji
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Francijas galvaspilsētā Parīzē pārbaudes spēlē spēkiem mērojās Francijas un Spānija izlases. Ar rezultātu 2:0 pārāki šajā cīņā bija pašreizējie Eiropas čempioni spāņi. Piedāvājam ieskatu abu komandu pārstāvju komentāros par aizvadīto maču.

Vienā no pārbaudes mačiem vakar Parīzē "Stade de France" stadionā Francija un pašreizējā Eiropas čempione Spānija. Gūstot divus vārtus pirmajā puslaikā, pārāki visā cīņā ar rezultātu 2:0 bija spāņi. Vārtus uzvarētāju labā guva Davids Vilja un Serhio Ramoss.

Pēc zaudētās spēles Francijas izlases treneris Raimons Domeneks atzina, ka nekas traks nav noticis, jo pretiniekos bija komanda, kura ir viens no favorītiem uz triumfu PK izcīņā: "Spānija ir reāla favorīte uz uzvaru Pasaules kausā. Tas ir acīmredzams. Mēs zinām viņu spēles kvalitāti, un vakar tā tika parādīta. Runājot par mums, bija pāris labu momentu, taču to bija par maz. Uzbrukuma veidošanā pieļāvām kļūdas piespēlēs. Arī abus vārtus ielaidām pēc pašu kļūdām. Šajā rezultātā neredzu neko katastrofisku - pretiniekos bija lieliska komanda. Visi redzēja, ka, lai uzvarētu spāņus, jāatrodas ar viņiem vienā līmenī vai arī jāspēlē vēl labāk. Lai nu kā, vēl ir trīs mēneši, lai sagatavotos PK izcīņai."

Par pretinieku spēli bija sajūsmā ar "Barcelona" kluba uzbrucējs Tjerī Anrī: "Kā "Barcelona" spēlētājs neesmu pieradis skraidīt pēc bumbas. Spānija, tāpat kā Brazīlija, ir PK izcīņas favorīte. Šī izlase man atgādina agrāko laiku Francijas izlasi."

Spānijas izlases galvenais treneris Visente del Boske atzina, ka mačs pret Franciju tika aizvadīts ļoti cienīgi, taču viņa padotajiem jāspēlē vēl labāk: "Laba uzvara. Protams, spēles gaitā bija gan labi, gan slikti brīži, taču tādi ir vienmēr, tāpēc mēs pret sevi esam ļoti prasīgi un allaž vēlamies spēlēt vēl labāk. Domāju, ka tas mums ir pa spēkam. Jābūt vēl agresīvākiem uzbrukumā. DĀR mums būs jātiekas ar ļoti spēcīgiem pretiniekiem, un tas, ka mēs šodien pieveicām Franciju, neko nenozīmē. Lielos turnīros viss ir citādāk – tur var arī iekrist slazdā. Runājot par Franciju, domāju, ka viņi ir vieni favorītiem. Pirms "Euro 2008" arī mēs spēlējām diezgan blāvi, taču vēlāk parādījām labu futbolu un uzvarējām."

"Esmu priecīgs, ka guvu vārtus izlases rindās un guvu tos šeit pret tādu izlasi kā Francija. PK izcīņā mēs būsim favorīti, tāpēc mums nepieciešams mācēt kontrolēt situāciju. Jāsaglabā miers un jābūt izturīgiem katrā mačā," sacīja Spānijas aizsargs Serhio Ramoss.

"Uzvarējām bijušos pasaules un Eiropas čempionus – komandu, kuru vienmēr var saukt par spēcīgu, kura arī tagad ir viena no labākajām. Mēs spēlējām labi – domāju, ka visi to redzēja. Mūsu komandā katram ir savs spēles stils, bet, neskatoties uz to, mēs esam labi organizēta komanda. Pagāja daudzi gadi, bet, par laimi, mēs spējām izveidot ļoti spēcīgu komandu. Taču dažreiz var arī neveikties. Piemēram, vienreiz kaut kas tāds ar mums notika Konfederāciju kausā," sacīja Spānijas izlases kapteinis, vārtsargs Ikers Kasiljass.

Francija – Spānija 0:2

Izmantotie resursi:
skysports.com
goal.com
as.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-03-04 18:11, pirms 14 gadiem
haa2o rakstīja: nav nav, bet tava atrashanaas pie izlases stuures gan ir ....
Domeneka antifaniem drīz būs pamats priecāties, jo pēc PK Francijai būs cits treneris.

  +3 [+] [-]

, 2010-03-04 18:13, pirms 14 gadiem
haa2o rakstīja: nav nav, bet tava atrashanaas pie izlases stuures gan ir ....
Piekriitu,nesaprotu,kaa vinju var atljaut joprojaam tureet amataa,Nabaga Frnacija izgaaziisies Pasaules kausaa,zheel,jo agraak,kad nebija shis idiots,tad mani shii komanda patika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-04 18:58, pirms 14 gadiem
Man vēl tagad Francija patīk kā komanda ,taču to , ko Domeneks dara ar viņu ir nepārspējams debīlisms!!Francijas izlasē katrā līnijā ir lieliski komandas spēlētāji klubos un ļoti labi arī individuāli spēlējoši!!No šāda sastāva vajadzētu superkomandu veidot , tači šis Muļļa šo komandu velk uz leju kā enkurs!!

  -1 [+] [-]

, 2010-03-04 20:12, pirms 14 gadiem
nu franču vadība laikam ir akla

  +3 [+] [-]

, 2010-03-04 20:24, pirms 14 gadiem
Piekritīšu visiem Sausi fakti, Domenika vadībā pēdējās 12 spēlēs Francija ir guvusi 16 vārtus un no tiem 6 divās spēlēs pret Fāreru salām un vēl 3 pret Austriju + vieni pret Īriju ar rokas palīdzību...
Secinājums komanda kurā spēlē Anrī, Anelka, Riberī, Benzema, André-Pierre Gignac, Gourcuff spēj gūt 7 vārtus 9 spēlēs pret tādām izlasēm kā Lietuva (2x) Īrija (2x ) Serbija, Rumānija, Spānija, Nigērija, Turcija nemaz nepieminu ka 6 no šīm 9 spēlēm bija mājās.
Tad jau Latvija šiem pretiniekiem vairāk sasitu
Diemžēl PK visticamāk viņiem pietiks ar 2 vārtiem grupu turnīrā, lai kvalificētos tālāk

  -1 [+] [-]

, 2010-03-04 20:32, pirms 14 gadiem
Guncha123 rakstīja: Piekritīšu visiem Sausi fakti, Domenika vadībā pēdējās 12 spēlēs Francija ir guvusi 16 vārtus un no tiem 6 divās spēlēs pret Fāreru salām un vēl 3 pret Austriju + vieni pret Īriju ar rokas palīdzību...
Secinājums komanda kurā spēlē Anrī, Anelka, Riberī, Benzema, André-Pierre Gignac, Gourcuff spēj gūt 7 vārtus 9 spēlēs pret tādām izlasēm kā Lietuva (2x) Īrija (2x ) Serbija, Rumānija, Spānija, Nigērija, Turcija nemaz nepieminu ka 6 no šīm 9 spēlēm bija mājās.
Tad jau Latvija šiem pretiniekiem vairāk sasitu
Diemžēl PK visticamāk viņiem pietiks ar 2 vārtiem grupu turnīrā, lai kvalificētos tālāk
Vēl varēji piebilst, ka arī otri vārti pret īriem bija vairāk veiksmīgs gadījums, nevis pašu gūts. Cik nu esmu palasījis Francijas portālos vairāku treneru, spēlētāju un bijušo spēlētāju domas, lielākajai daļai noskaņojums ir aptuveni šāds - izlasei vairāk neviens netic, bet gan cer uz brīnumu.
Toties Federācijas prezidents nule intervijā pateica, ka minimālais mērķis ir ceturtdaļfināls.
1998.gada čempions Petī, izsakot viedokli par vakardienas spēli, sacīja, ka Francija spēlēja vēl katastrofālāk nekā pirms gada, kad ar 0:2 zaudēja Argentīnai. Viņaprāt, gada laikā Francija spēlējusi ļoti vāji. Izcēla vienīgi maču pret Serbiju, kad tiesneša kļūdas dēļ nācās spēlēt mazākumā.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-04 20:37, pirms 14 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Domeneka antifaniem drīz būs pamats priecāties, jo pēc PK Francijai būs cits treneris.
citam trenerim bija jābūt jau pēc Eiropas čempja! ir nožēlojami, ka tradīcijām tik bagātā valstī kā Francija, tāds klauns tiek paciests tik ilgi! tas ir daudz neticamāk par Andrejeva ilgo atrašanos LV izlases vadībā.

     [+] [-]

, 2010-03-04 23:36, pirms 14 gadiem
Tanabe rakstīja: citam trenerim bija jābūt jau pēc Eiropas čempja! ir nožēlojami, ka tradīcijām tik bagātā valstī kā Francija, tāds klauns tiek paciests tik ilgi! tas ir daudz neticamāk par Andrejeva ilgo atrašanos LV izlases vadībā.
Domeneku Francijā bargi kritizēja jau pirms EČ. Tāpēc jo vairāk šķita, ka totālajai katastrofai finālturnīrā sekos loģiska demisija vai atlaišana. Nekā. Amatā viņš ir joprojām. Bet pavisam drīz jau oficiāli būs zināms, kurš trenēs izlasi pēc PK (un Domeneks, protams, tas noteikti nebūs).