Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

UEFA noraida Serbijas un Albānijas izlašu apelācijas

Rolands Eliņš

UEFA noraida Serbijas un Albānijas izlašu apelācijas
Serbijas un Albānijas futbolistu konflikta sākums
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Apelācijas komisija paziņojusi savu lēmumu par Serbijas un Albānijasfutbola federāciju iesniegtajām apelācijām, kuras netikštot apmierinātas un iepriekš piešķirtie sodi paliks spēkā.

Pēc pamatīgā skandāla 14. oktobra mačā Serbijā, kurā pēc no distances vadāma lidaparāta parādīšanās un Lielās Albānijas karoga ienešanas laukumā izcēlās asumi sākumā starp futbolistiem, bet drīz tajos iesaistījās arī līdzjutēji. Mačs tika pārtraukts, bet UEFA vēlāk lēma par bargām, taču līdzvērtīgām sankcijām, principā abām komandām liekot samierināties ar zaudējumu un nulli punktu turnīra tabulā.

Gan Albānijas, gan Serbijas izlašu vadības šim lēmumam nepiekrita, un iesniedza apelāciju, taču UEFA Apelāciju komisija paziņojusi, ka tās netiks apmierinātas. Albānijas gadījumā joprojām paliek spēkā tehniskais zaudējums 0:3 un simts tūkstošu eiro liels naudas sods, savukārt Serbijai paliek spēkā atņemtie trīs punkti un līdzvērtīgs naudas sods. Serbijas izlasei arī divas nākamās mājas spēlēs jāaizvada pie tukšām tribīnēm.

Abas izlases "Euro 2016" atlasē spēlē I grupā, kurā Albānija ir trešajā vietā, bet Serbija ceturtajā. Atbildes spēle paredzēta nākamā gada astotajā oktobrī, un vismaz pagaidām nav paziņots, ka tā tiks drošības iemeslu dēļ pārcelta no Albānijas uz neitrālu laukumu.


I grupa

VIzlaseSUNZVārtiP
1.Dānija42116:47
2.Portugāle32012:16
3.Albānija31112:44
4.Serbija31115:41
5.Armēnija30122:41

Saskaņā ar UEFA lēmumu Serbijai noņemti trīs punkti

Izmantotie resursi:
We care about football – UEFA.org

     [+] [-]

, 2014-12-03 12:14, pirms 10 gadiem
Par serbu policijas mazspēju albāņiem pretinieku laukumā piešķir 2 sodus!!!