Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Hicfelds: "Radikālu pārmaiņu nebūs"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Hicfelds: "Radikālu pārmaiņu nebūs"
Otmārs Hicfelds
Foto: SCANPIX SWEDEN

Jaunais Šveices futbola izlases galvenais treneris Otmārs Hicfelds ir paziņojis, ka radikālu izmaiņu Šveices izlasē nebūs.

Otmārs Hicfelds par Šveices izlases galveno treneri kļuva pēc tā kā komandas stūri atstāja Kobi Kūns, kurš atkāpās pēc „Euro 2008” finālturnīra. Hicfelds ir viens no visu laiku slavenākajiem vāciešu futbola speciālistiem, tādēļ šveicieši liek lielas cerības uz viņu.

„Kūns guva daudzus panākumus, trīs reizes pēc kārtas iekļūstot Eiropas un Pasaules Kausa finālturnīros. Tieši tādēļ, esmu pārliecināts, ka nekādas radikālas pārmaiņas komandā nav jāveic. Par pamatu jaunais treneru štābs izmantos Kūna izveidoto, jo mums ir maz laika iešūpoties,” iesāk vācu speciālists.

„Drīz sākas atlases cikls uz 2010. gada finālturnīru, mums ir noteikti jātiek uz svētkiem Dienvidāfrikas republikā. Šoreiz kvalificēties būs daudz grūtāk nekā šajā gadā, kad mēs kopā ar Austriju bijām rīkotājvalstis. Mums vajadzēs pielikt visas savas pūles un meistarību, lai sasniegtu pozitīvu rezultātu,” komandas izredzes izvērtēja Hicfelds.

Izmantotie resursi:
Reuters

  +1 [+] [-]

, 2008-07-03 22:08, pirms 16 gadiem
Varēsiet ar Latviju tik ārā no grupas...