Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Skotijai un Dānijai neizšķirti pret grandiem, Anglija un Francija uzvar

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Skotijai un Dānijai neizšķirti pret grandiem, Anglija un Francija uzvar
Vācija pret Dāniju. Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Scanpix

Pārbaudes spēlēs pirms šomēnes paredzētā UEFA "Euro 2020" finālturnīra spilgtus neizšķirtus izcīnījušas Skotijas un Dānijas valstsvienības, kuras spēkojās attiecīgi 2:2 un 1:1 pret Nīderlandi un Vāciju.

Skoti neitralā laukumā Portugāles pilsētā Algarvē notikušajā mačā pēc Džeka Hendrija un Kevina Nisbeta rezultatīviem sitieniem 11. un 64. minūtēs izvirzījās vadībā, kamēr nīderlandiešiem neizšķirtu ar vārtu guvumiem 17. un 89. minūtēs atguva Memfiss Depajs.

Tikmēr Austrijas pilsētā Insbrukā notikušajā duelī starp Vāciju un Dāniju vācieši dominēja pirmajā puslaikā, kurā kontrolēja bumbu 60% no laika, kā arī izdarīja desmitreiz vairāk (10-1) sitienu, tomēr rezultāts nemainījās - 0:0. Pirmos vārtus vācieši iesita 48. minūtē, izceļoties Menhenglādbahas "Borussia" kluba līderim Florianam Noihausam. Neizšķirtu 71. minūtē atguva Jusufs Poulsens, kurš ar sitienu no soda laukuma iekšienes izmantoja vienu no retajām dāņu iespējām - 1:1.

Midlsboro noritējušajā mačā starp Angliju un Austriju statistikas rādītājos nedaudz pārāki pat bija austrieši, viesiem izdarot par četriem sitieniem vairāk (13-9), kā arī kontrolējot bumbu 55% no laika. Tomēr vienīgos vārtus 57. minūtē guva 19 gadus vecais Bukajo Sakā, kurš tika atstāts neviena nepiesegts Austrijas soda laukumā. Spēles pamatlaika beigās Austrijai bija trīs lieliskas iespējas izlīdzināt rezultātu, angļus no vārtu zaudējuma glābjot pārliktnim, vārtsargam Džordanam Pikfordam un veiksmei.

Visbeidzot jāmin Francijas drošais panākums ar 3:0 pār Velsu, pa reizei pasaules čempionu un Eiropas vicečempionu rindās izceļoties Kiliānam Mbapē, Antuānam Grīzmanam un Usmanam Dembelē. Jāmin, ka 23. minūtē sarkano kartīti par spēli ar roku savā soda laukumā saņēma velsietis Neko Viljamss, sekojošo Karima Benzemā izpildīto 11 metru soda sitienu atvairot Velsas vārtsargam Denijam Vordam.

Izlašu pārbaudes spēles 2. jūnijā

KomandasRezultāts
Bosnija un Hercegovina - Melnkalne0:0
Baltkrievija - Azerbaidžāna1:2
Norvēģija - Luksemburga1:0
Nīderlande - Skotija2:2
Rumānija - Gruzija1:2
Anglija - Austrija1:0
Vācija - Dānija1:1
Francija - Velsa3:0

     [+] [-]

, 2021-06-03 01:14, pirms 3 gadiem
..spēles laikā Benzemā ne reizi vien varēja izcelties ar gūtajiem vārtiem, bet negāja iekšā. cerams nākamreiz būs.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-03 09:40, pirms 3 gadiem
Ārpraaac, interesanti, kāa LR pret Vāciju nospelees. vismaz 0-3 buutu labi

     [+] [-]

, 2021-06-03 10:44, pirms 3 gadiem
Dānijai sastāvs ne sliktāks kā dažam labam grandam.