Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Igauņi pārbaudes spēlē zaudē baltkrieviem, zviedri pieveic Maķedoniju

Igauņi pārbaudes spēlē zaudē baltkrieviem, zviedri pieveic Maķedoniju
Aleksandrs Kacanikličs (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Tallinā un Malmē notika divas futbola nacionālo izlašu pārbaudes spēles. Igaunijā mājinieki ar 0:2 piekāpās Baltkrievijai, savukārt Zviedrijā laukuma saimnieki ar 1:0 pieveica viesus no Maķedonijas.

Tallinas spēlē mača rezultāts tika atklāts 31.minūtē, kad vārtus guva Antons Putsila. Otrajā puslaikā, spēles 81.minūtē, Baltkrievijas valstsvienības pārsvaru dubultoja Vitālijs Rodionovs.

Igaunijas izlase PK2014 kvalifikācijas D grupā ieņem 5.vietu, 6 spēlēs izcīnot 6 punktus (divas uzvaras pār grupas pastarīti Andoru). 9.jūnijā igauņiem paredzēta mājas spēle ar grupas favorīti Nīderlandi. Tikmēr Baltkrievija I grupā ar četrās spēlēs izcīnītiem trīs punktiem ir ceturtā, bet priekšā mūsu kaimiņiem divas svarīgas spēles ar Somiju – 7.jūnijā Helsinkos un 11.jūnijā Gomeļā.

Malmē Zviedrijas valstsvienība, pateicoties Aleksandra Kacanikliča vārtiem 39.minūtē, ar 1:0 pārspēja Maķedonijas izlasi. Zviedri PK2014 kvalifikācijas C grupā pagaidām ir trešajā vietā ar 4 spēlēs izcīnītiem 8 punktiem. Tikpat punktus izcīnījušas ir arī Īrijas un Austrijas valstsvienības, tiesa, zviedriem ir viena spēle rezervē. Piektdien skandināviem gaidāms nozīmīgs mačs – Vīnē spēle pret austriešiem.

Maķedonija tikmēr A grupā ieņem piekto vietu ar 4 punktiem 6 spēlēs. Savu PK kvalifikācijas spēli gan šai izlasei vēl jāsagaida – nākamais mačs viņiem paredzēts 6.septembrī ar Velsas valstsvienību.

Izmantotais avots:
Fédération Internationale de Football...

     [+] [-]

, 2013-06-03 23:12, pirms 11 gadiem
man jau žēl, jo zviedru dēļ neuzcēlu 280 ls! vajdzēja būt over 2.5
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja