Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Pelē pamet Sanpaulu slimnīcas intensīvo nodaļu un turpina atlabt

Pelē pamet Sanpaulu slimnīcas intensīvo nodaļu un turpina atlabt
Pelē
Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas futbola leģenda Pelē pameta Sanpaulu slimnīcas intensīvo nodaļu un turpinās veseļoties ierastajā režīmā, vēsta pasaules mediji. Brazīlietis cīnās ar urīnceļu iekaisumu.

74 gadus vecā Brazīlijas un pasaules futbola leģenda Pelē 24. novembrī nonāca Alberta Einšteina vārdā nosauktajā Sanpaulu slimnīcā, lai ārstētu urīnceļu iekaisumu. Infekcija tika atklāta izmeklēšanas laikā dažas nedēļas pēc nierakmeņu operācijas, kas tika veikta šajā pašā ārstniecības iestādē.

Sākotnēji Pelē veselības stāvoklis tika raksturots kā stabils, tomēr pagājušajā ceturtdienā slimnīca oficiālā paziņojumā apstiprināja, ka leģendārais futbolists bija pārvests uz intensīvo nodaļu. Šodien Sanpaulu slimnīca atklāja, ka Pelē veselības stāvoklis ļauj viņam atgriezties parastajā palātā.

Ziņojumā teikts, ka Pelē jūtas labi, un paredzams, ka viņam nebūs nekādu jūtamu seku pēc iekaisuma izārstēšanas. Brazīliešu leģendai ir laba apetīte, viņš pats spēj pārvietoties pa istabu un saņem daļēji intensīvu aprūpi.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage