Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Leonardo kļūst par ''AC Milan'' galveno treneri

Leonardo kļūst par ''AC Milan'' galveno treneri
Adriano Galjāni un Karlo Ančeloti
Foto: AFP

Itālijas A sērijas kluba ''AC Milan'' viceprezidents Adriano Galjāni paziņojis, ka par jauno komandas galveno treneri iecelts Leonardo. Kā zināms, tad pēc pēdējās čempionāta spēles par savu aiziešanu no kluba paziņoja līdzšinējais komandas vadītājs Karlo Ančeloti.

Šodien pēc pēdējās Itālijas A sērijas čempionāta spēles, kurā ''AC Milan'' pārspēja ''Fiorentina'' ar 2:0, līdzšinējais komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti paziņoja par savu aiziešanu no kluba. Treneris gan diezgan izvairīgi komentēja savu iespējamo pievienošanos Londonas ''Chelsea'', par ko pēdējā laikā tiek daudz runāts kā par nākamo Ančeloti darbavietu.

''AC Milan'' viceprezidents Adriano Galjāni uzreiz pēc spēles paziņoja, ka komandai jau ir atrasts jauns galvenais treneris, kurš būs Leonardo. Leonardo iepriekš strādāja klubā kā skauts, vērodams un piesaistīdams komandai jaunos talantus. ''Tā ir patiesība. Leonardo būs komandas galvenais treneris nākamajā sezonā. Oficiāli par to tiks paziņots preses konferencē pirmdien. Ar Ančeloti viss ir beidzies. Mums palikušas vien ir labas un draudzīgas attiecības un astoņi lieliski kopā nostrādāti gadi. Esmu ļoti labs draugs Karlo un jāatzīst, ka bija diezgan grūti šķirties no viņa.''

Iepriekš bija parādījušās ziņas, ka Arābu investori varētu pārpirkt klubu no pašreizējā prezidenta Silvio Berluskoni. Galjāni gan šīs ziņas noraidīja: ''Šobrīd mums nav nekādu problēmu un tas nenotiks. Kā būs tālāk, tad jau redzēs.''

Leonardo, īstajā vārdā Leonardo Nascimento de Araujo, sāka savu futbolista karjeru 1987.gadā, spēlējot Brazīlijas klubā ''Flamengo''. 1991.gadā futbolists no Brazīlijas pārcēlās uz Eiropu, noslēdzot līgumu ar Spānijas ''Valencia'', bet jau pēc diviem gadiem futbolists atkal atgriezās Brazīlijā. Vēlāk spēlējis arī tādos klubs kā ''Paris Saint Germain'' un ''AC Milan'', bet savu futbolista karjeru Leonardo pabeidza tieši ''AC Milan'' sastāvā 2003.gadā. No 1990. - 2002. gadam Leonardo tika regulāri izsaukts arī uz Brazīlijas futbola izlasi. Brazīlijas izlases sastāvā spēlējis 1994. un 1998.gada pasaules čempionātos. Kopumā Brazīlijas izlases sastāvā 60 spēlēs futbolists guvis 18 vārtus. Pēc savas karjeras beigām Leonardo sāka strādāt ''AC Milan'' par skautu, tieši noskatot futbolistus Brazīlijā. Leonardo palīdzēja klubam iegūt tādus futbolistus kā Kakā un Aleksandru Pato. Par kādas komandas galveno treneri Leonardo iepriekš strādājis nav, tāpēc šī viņam būs debija galvenā trenera amatā.

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs: Wembley

  +4 [+] [-]

, 2009-05-31 20:25, pirms 15 gadiem
Mani interesē vai viņš veiks kardinālas pārmaiņas ar sastāvu vai nē. ceru, ka Inzagi ļaus spēlēt, jo tas ir spēlētājs kuram pasē nav jāskatās viņš vienmēr ir bijis labs.

  +8 [+] [-]

, 2009-05-31 20:25, pirms 15 gadiem
Wembley rakstīja: Leonardo? Lasot virstrakstu man atgādina pasaulslaveno mākslinieku vai bruņurupuci nindzju Vismaz vārdu pateiktu!
izcēlies

  +4 [+] [-]

, 2009-05-31 20:31, pirms 15 gadiem
Cerams kad buus milaanas treneris ilgi un uztaisiis speecigaku milaanu kas atkal speelees cl finalos. veelu visu to labako!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-31 20:45, pirms 15 gadiem
FRiJJJ rakstīja: Cerams kad buus milaanas treneris ilgi un uztaisiis speecigaku milaanu kas atkal speelees cl finalos. veelu visu to labako!
resursi ir, kāpēc gan ne

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 20:48, pirms 15 gadiem
Beidzot, Milānai ir vajadzīgs, kas svaigs un jauns.

     [+] [-]

, 2009-05-31 22:22, pirms 15 gadiem
ideāli. izcils spēlētājs kādreiz bija. kad beidza karjeru uzreiz kļuva par vienu no Milānas skautiem, ja nekļūdos, prieks, ka strādāja tik labi, ka tika līdz trenera amatam.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-31 22:23, pirms 15 gadiem
KB rakstīja: resursi ir, kāpēc gan ne
protams, ar pensionariem vini kaut ko vinnes :d

  +1 [+] [-]

, 2009-06-01 01:01, pirms 15 gadiem
pagaidām es viņam neuzticos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-01 08:13, pirms 15 gadiem
Milan iespējams cer uz kaut ko līdzīgu, ko Barca paveica ieceļot Gvardiolu par galveno treneri. Pepem debija sanāca fantastiska, bet attiecībā uz Leonardo, neticās, ka tik īsā laikā cits jaunais treneris sasniegs ko ļoti ievērojamu!!