Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pēc neveiksmīga sezonas sākuma B sērijas klubs ''Sampdoria'' atlaiž Pirlo

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc neveiksmīga sezonas sākuma B sērijas klubs ''Sampdoria'' atlaiž Pirlo
Andrea Pirlo. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Scanpix

Ceturtdien par trenera Andrea Pirlo atlaišanu paziņoja Itālijas B sērijas klubs ''Sampdoria''. Vienība jauno sezonu sāka ar vienu neizšķirtu trijās spēlēs. Par viņa aizvietotāju izvēlēts Andrea Sotils.

Ceturtdien Itālijas B sērijas klubs ''Sampdoria'' paziņoja par galvenā trenera Andrea Pirlo un viņa palīgu atlaišanu. Viņš klubu vadīja vienu sezonu, 2023./2024. gadā. Pirms tam viņš strādāja par Turīnas ''Juventus'' un Turcijas kluba ''Fatih Karagumruk'' treneri.

''Sampdoria'' šo sezonu sāka ar vienu neizšķirtu trijās spēlēs B sērijā, kas dod vien 18. vietu 20 komandu konkurencē. Par Pirlo aizstājēju izvēlēts Andrea Sotils, ar kuru noslēgts līgums līdz šīs sezonas beigām ar iespēju vienošanos pagarināt vēl uz sezonu.

Speciālists savā trenera karjerā strādājis ar dažādām Itālijas komandām kā ''Livorno'', ''Catania'', ''Pescara'', ''Ascoli'', ''Udinese'' un ''Salernitana''.

Izmantotie resursi:
https://www.sampdoria.it/news/club/...