Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Trezegē uz Florenci nebrauks

Trezegē uz Florenci nebrauks
Dāvids Trezegē
Foto: AFP

"Es viņam atļāvu atpūsties, kamēr komanda spēlēja Čempionu Līgas kvalifikācijas 3. raunda atbildes spēli, bet Dāvids saka, ka viņš joprojām jūt sāpes, tādēļ šobrīd labākais būtu viņam ļaut pilnībā atkopties no traumas," Trezegē neiekļaušanu sastāvā mačam pret "Fiorentina" pamatoja futbola granda "Juventus" treneris Klaudio Ranjeri.

Dāvids Trezegē pievienojies tam futbolistu pulkam, kuri svētdien vakarā A Sērijas 1. kārtas centrālajā mačā nevarēs palīdzēt "Juventus" cīņā ar "Fiorentina", tāpat uz Florenci neaizbrauca arī traumētie Kristiano Zanetti, Marko Markioni un Džordžo Kjellīni, kā arī Momo Sissoko, kurš izcieš diskvalifikāciju par 2007./08. gada sezonas pēdējā kārtā nopelnīto noraidījumu.

"Es viņam atļāvu atpūsties, kamēr komanda spēlēja Čempionu līgas kvalifikācijas 3. raunda atbildes spēli, bet Dāvids saka, ka viņš joprojām jūt sāpes, tādēļ šobrīd labākais būtu viņam ļaut pilnībā atkopties no traumas. Divu nedēļu laikā viņam vajadzētu būt gatavam spēlēt. Mums netrūkst citu uzbrucēju, tieši šis ir iemesls, kādēļ šovasar vēlējos redzēt Amauri komandā. Manā komandā vienmēr jābūt četriem pamatsastāva cienīgiem uzbrucējiem," tā Ranjeri.

Ranjeri vēl neatklāja, kurš no uzbrucējiem - Vinčenzo Jakvinta vai Amauri spēli sāks pamatsastāvā kopā ar Alessandro del Pjero: "Amauri vairāk ir piemērots pozicionāliem uzbrukumiem, kamēr Jakvintam patīk, ja pretinieku zonā ir daudz brīvas vietas." Tāpat pieredzējušais taktiķis negrasās nenovērtēt pretinieku: "Mēs cīnīsimies pret komandu, kurai arī bija jāpiedalās Čempionu Līgas kvalifikācijas raundā un kura ir gluži tādā pašā fiziskajā formā kā mēs. Par A Sērijas čempiona titulu cīnīsies tās pašas komandas, kuras pagājušajā sezonā, kā arī atjaunotā "AC Milan". Es uzskatu, ka arī "Fiorentina" pieder pie galvenajiem konkurentiem, jau pagājušajā gadā viņi to pierādīja sekmīgi startēdami A Sērijā un UEFA kausā. Brāļi Della Valles šo komandu ir pacēluši no C2 Sērijas līdz Itālijas elitei. Viņu spēles filozofija vienmēr ir balstījusies uz godīgu spēli un cieņu pret pretinieku. Cerams spēle izvērtīsies godīga un skatāma, abu komandu fani atbalstīs savus mīluļus, un lai uzvar labākais!"

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +2 [+] [-]

, 2008-08-30 16:50, pirms 16 gadiem
Labi ir. Veseļojies Treze!

Tiešām - Lai uzvar labākais šādā kompānijā!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-30 16:59, pirms 16 gadiem
gan jau tiks galā arī bez Trezegē!